hoşgeldin canım...kuş uykulu fındık oğlumdan selam getirdim
nasılsınız teyzoşlar
tutku ben hasteneye falan hep anakucagıyla götürüyorum kalın battiyesini içine koyunca biraz daha düz gibi oluor ama benim kızım rahatsız olmuyor hatta çok guzel uyuyor içinde.bence rahatsız edici bir yanı yok.
benim kızım daha küçük senin oglundan düşün.dogdu hastaneden bununla çıkarıdk halada hep bunu kullanıyoruz biz.
sağol canım bilemedim bende ne yapsam kullansammı yarın aşıya giderken
slm hoşgeldinkuş uykulu fındık oğlumdan selam getirdim
nasılsınız teyzoşlar
bilmiyorumkismiledemet bebeklerin çekip çekip bırakıp sonrada sinirlenmeleri adetten galiba
slm hoşgeldinselam anneler..
kızlar nolur acil cevap verin
kızlar nolur acil cevap verin
cnm bende direk bebeğe hiç vermedim kendim içiyodum sıcak yap bencede karnına ve ayaklarına kakasını yapamıyosada çay kaşığının ucuyla hakiki zeytinyağı verebilirsin
ya her bezi kirli az da ola kakalı
sıkıyo kendini çok gazı var ovuyorum
ben sütten geçtiğine innamıyorum bişi yemiyorum ki gaz yapsın
onuda bırakın ben mamada veriyorum denedim mama verdiğimdede gazı oluyo
daha 13 -14 günlüğüz onun için korkuyorum zaten ne vereceğimi bilemiyorum
benim kendi doktorum bir çocuk doktoru tavsiye etti ama daha götürüp tanışmadık pzartesi gidicez inşallah
valla canım ben 3 gündür veriyorum.milupanın rezenesini aldım granül şeklinde.1 çay kaşığı veriyorum 25 ml suya.günde 2 kez veriyorum baya faydasını gördüm hem uykuda yapıyo rahatlatıyo yani...üzerinde 100 ml suya 1 tatlı kaşığı yazıyo ama bebeklerimiz daha ufak o yüzden 25 ml veriyorum ve 1 çay kaşığı atıyorum rezeneyi..sen de dene istersen..ya bişi sorucam rezene verenler ne kadar zamandır veriyosunuz çok gazı var veremmı acaba napsam versemmi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?