2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kuş uykulu fındık oğlumdan selam getirdim
nasılsınız teyzoşlar

tutku ben hasteneye falan hep anakucagıyla götürüyorum kalın battiyesini içine koyunca biraz daha düz gibi oluor ama benim kızım rahatsız olmuyor hatta çok guzel uyuyor içinde.bence rahatsız edici bir yanı yok.
benim kızım daha küçük senin oglundan düşün.dogdu hastaneden bununla çıkarıdk halada hep bunu kullanıyoruz biz.

demet bebeklerin çekip çekip bırakıp sonrada sinirlenmeleri adetten galiba

kuş uykulu fındık oğlumdan selam getirdim
nasılsınız teyzoşlar
hoşgeldin canım...

ben dışarı çıkarken portbebesini kullandım hep..artık buna geçim bari sağol canım

hiç doğru dürüst uyumuyo ecrin yaa 5 dak anca emiyo
şuanda göğsümde uyuyo yavrum koysam uyanır
tek başın yemekte yiyemiyorum

ya bişi sorucam rezene verenler ne kadar zamandır veriyosunuz çok gazı var veremmı acaba napsam versemmi bende

nihayet kakamızı yaptık zemuszemus bi gün böyle şeylere sevineceğim aklıma gelmezdi annelik bu olsa gerek onu gaz sancısı çekerken bile görmeye dayanamıyorum içim parçalanıyo ilerde daha büyük şeyler olduğunda napıcaz acaba fisfisfis bu arada az önce bu gaz olayı için bizim bebek hemşirelerimizi aradım debridat die bi şurup söledi arkadaşlar biz içicekmişiz sütten geçiyomuş çoğu bebeğe iyi geliyomuş onu deniycem bakalım

cnm bende direk bebeğe hiç vermedim kendim içiyodum sıcak yap bencede karnına ve ayaklarına kakasını yapamıyosada çay kaşığının ucuyla hakiki zeytinyağı verebilirsin

ya her bezi kirli az da ola kakalı
sıkıyo kendini çok gazı var ovuyorum
ben sütten geçtiğine innamıyorum bişi yemiyorum ki gaz yapsın
onuda bırakın ben mamada veriyorum denedim mama verdiğimdede gazı oluyo
daha 13 -14 günlüğüz onun için korkuyorum zaten ne vereceğimi bilemiyorum
benim kendi doktorum bir çocuk doktoru tavsiye etti ama daha götürüp tanışmadık pzartesi gidicez inşallah

mma verirken biberonu tam sokuyor musun agzına tam sokmuyorsanda gaz yapıyormuş,hava kaçıyormuş.aglarkende hava kaçıyormuş midesine oda gaz yaparmış.uzman tv de dinlemiştim

ya bişi sorucam rezene verenler ne kadar zamandır veriyosunuz çok gazı var veremmı acaba napsam versemmi bende
valla canım ben 3 gündür veriyorum.milupanın rezenesini aldım granül şeklinde.1 çay kaşığı veriyorum 25 ml suya.günde 2 kez veriyorum baya faydasını gördüm hem uykuda yapıyo rahatlatıyo yani...üzerinde 100 ml suya 1 tatlı kaşığı yazıyo ama bebeklerimiz daha ufak o yüzden 25 ml veriyorum ve 1 çay kaşığı atıyorum rezeneyi..sen de dene istersen..
bi de bebeğin karnını ayaklarını sıcak tut...ben fazladan bir parça bez koyuyorum bebişin karın kısmına baya işe yarıyo...sıcak olunca gazı da geçiyo...

Son düzenleme:
bızımkı de kaka yaptı kızlar bugun kaka yapanlar cogalmıs :))
enseye kadar bu sefer :))
resım cektık ama dedesının telefonunda ekleyecegım kızımın marıfetını..
galıba bızımkı hep 3 gunde bır olacak..
bu arada bılınclı mı bılmıyorum ama bızımkı de guluyo bayadır..
hırpalanınca fılan ozellıkle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…