2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız?burda öyle bi kar yagıyorr ki.balkon agzına kadar doldu.camdan içeri gircek nerdeyse.bide ogluşum uyumuyor of.

ohh dısari cıkanlarin sayisi artmişş masallah:))
ben de bugun cıkıcam insallah gerci cocugun eksikelrini falan alicaz.sinemaya cesaret edemiyorum ne kadar sut bırakmam gerek bilemiyorum da:))

yemek konusu gecmiş, ben herseyden azar azar yiyorum.kurufasulye bile yedim.az yedigim de sorun olmadi.oglen yemeye calişiyorum ki gece etkilerse aglamasın diye.

zaten doktorda hemsirelerde herseyi yiyebilecegimi ama ac kalmamam gerektigini soylemişlerdi.

hava yutmasını engelllemek lazim ama benim veelt sadece ucunu emiyor.hepsini sokunca itiyor ben becederemedim tum siyah alandan icirmeye(

anne olmak sizde pek hızlı çıktınız yawww..başbaşa sinemalar falan keşke annemler yakın olsaydı:))))
iyi olmuştur ikiniz içinde..

anneolmak çok iyi yapmışsınız
ben de sinemaya gitmek istiyorum ama
ağlar durmaz diye korkuyorum
sütümü sağıp bırakmama da eşim razı gelmez
şimdilik market, pazar vs ile idare ediyoruz

kelin ilacı olsa başına sürermiş ecrin :)
şimdilik yemek işini annem hallediyor
birkaç gün sonra gidecek
bakalım o zaman ben ne halt yiyecem
yemek yapmayı unuttum
gerçi evde artık yalnız kalmak istiyorum o bakımdan gitmesi iyi olacak ama

bu yemek işinden bıktım yaww..eşim çok yemek seçiyor hiçbir sebzeyi yemiyor sinir oluyorum..

ecrin belki bi fikir olur
bende bu akşam mercimek çorbası,taze fasulye yemegi,pilav var.bende çok sıkıldım yemek işinden.
bide ev sobalı buz gibi mutfak.yaz çabuk gelse

ecrin en basitinden tavuk varsa tavuk yap.sebze sevmiyorsa.sende sebze seviyodun et falan yemiyodun demi?

valla 3 senedir yediremedim sebze artık yemezde.ben de sebze severim kendime sebze yapıyorum bir çeşit onada yedigi yemekten 3 çeşit böyle kurdum düzeni ama zor oluyor yedigi yemek sayısı çok az çünkü..
sagol demet..

kızlar oglum sürekli emmek istiyor gündüzleri.uyumuyor aglıyor.mama verince çok güzel uyuyor bu sütümün yetmedigi anlamına geliyor sanırım degil mi?

demetcim dr götürmedinmi kontrole dr söyler sana kilo almışsa sütün vardır yarıyordur ama almamışsa sütün az geliyordur mama takviyesi yapar..dün bana dr anne sütü yeterli kilo alımı demişti takviye yok demişti.

kızlar oglum sürekli emmek istiyor gündüzleri.uyumuyor aglıyor.mama verince çok güzel uyuyor bu sütümün yetmedigi anlamına geliyor sanırım degil mi?

aynısını benim zillide yapyo
bide cekip cekip bırakıyo
yine mahvetti göğüslerimi
2 gecedir feci
en sonunda yapıyom mama 40 cc yiyo yarısını kusuyo sonra uyuyo
derdi ne anlamadım vallaakafamçokkarıştı

kızlar ben bu anakucağını kullanamıyorum ya çok dik gibi geliyo sanki çocuk oturur gibi oluyo içinde.sizce nasıl rahatsız görünüyomu oğlum kullanamadan velet büyüycek yoksa

kızlar ben bu anakucağını kullanamıyorum ya çok dik gibi geliyo sanki çocuk oturur gibi oluyo içinde.sizce nasıl rahatsız görünüyomu oğlum kullanamadan velet büyüycek yoksa

aynen bende koyamıyorum dik duruyor gibi sanki.bide yeremi koyuyorsunuz ana kucağıı sanki yerden soğuk alır diye ben koyamıyorum.

götürdüm kilo alımı çok ii ama.niye öyle yapıyo anlamadım.yarında kontrolü var bakalım kaç kilo olduk.sorayım bide bu durumu

valla aynısı çekip çekip bırakıyo.bi sinirleniyo bi sinirleniyo birde.
bende sıkışınca mama yapıyorum napim gözler kıpkırmızı oluyo dayanamıyorum benmafoldumben.hangi mamayı kullanıyosun juli

aynen bende koyamıyorum dik duruyor gibi sanki.bide yeremi koyuyorsunuz ana kucağıı sanki yerden soğuk alır diye ben koyamıyorum.

yok canım hiç kullanmadımki daha resmi çekmek için yere koydum..evet yerden çok soğuk alıyo..ana dizimi ne diyolar ondan aldım ben koltukta onda yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…