2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kıbelesr
tesekkur ederım
daha 2 gundur agrım var
ılacları deneyecem
gerekırse dra da gıderım
cok sagol arkadasım

buarada msnm var ama
esımle tartıstık
nete gırmem yasak ınt de kapatacaz tasarruf ıcın
msnde ark konusurken kaynanam ve esım hakkında
eşim benı yakaladı
çok kotu oldu anlıcan.cuma gunu ıptl oluyo netım
hayırlısı olsun

kıbelesr
tesekkur ederım
daha 2 gundur agrım var
ılacları deneyecem
gerekırse dra da gıderım
cok sagol arkadasım

canım bak dedıgım gıbı hapları kullanma once benım cerrahı mudehale olacak kadar buyuktu bebek olmasaydı eger ılac kullanmazdım dırek mudehale edılırdı..
sen sadece krem kullan eczacı da yardımcı olur zaten..
oyle ılac adı verıp denemekte dogru degıl pek..
anestolu bıle kullansan sadece senı rahatlatır dedıgım gıbı..

neyse canım gecmıs olsun dra gorun ama bır ara..

oyyyyyy annemde var biliyorum çok sıkıntı yapar =(yediklerine dikkat et baharat asitli vs kullanam uzun müddet..birde soğuklar azdırıyor aklında olsun...poponu sıcak tut kolla kendini yani...abdestine çıktınmı mümkünse sıcak suyla yıka şimdi sularda soğuk ya bak o bile rahatlatıyo ....ne diim..geçmiş olsun=(doktora sormadan kullanma bişey ama anestol ve madecasol benim zeynom 3 aylıkken poposunda kabız oldu çatlak oluştu ona vermişti ...bebek sonuçta ikisini bir karıştır demişti...yinede bir sor bak bilmiyodum basurada iyi geldiğini...

benimde misafirim vardı çok sewvdiğim can dostlarım geç kalktılar onlar gider gitmez kızı emzirdim ...2 saatte bir emiyo yarım saat sonra yine kalkar .....emdirip öyle yatıcam netten saç kesimlerine bakınıyom....saçlarımı kısacık kestirip sarıya boyatıcam eheheheh bu akşam kara verdik arkidişimle......birlikte yapıcaz bakalım nasıl olucaz civciv halimizle...=P

evdeyım cnm
caktırma kacak gırıomm hehe
cuma ınt kapancekk
normal dgum yaptım cnm
5 6 dıkısım varr

ondan mı acep basurun oluştu ıkınmaktan oluyor biliyorsun normal doğum sonrası kolla poponu sıcak tut ayağınıda hoş zaten koruyorsundur bebişin var...aferin sana ne konuşuyon kaynanan kocan hakkında başka konumu yok ne yapıcan şimdi nasıl görücez nette yok =(belki tehdit etmiştir eşin ....bir daha yapma diye...

aşkitom eşini ikna et bir daha olmayacağına dair....bacım ben kaçıyorum çok geçmiş olsun sana..öpüyorum çok çok yavrunuda kokla benim için...benim kız mıkırdanmaya başladı ...altına bakim emziriyim....oyyy oyyyyy=)iyi geceler tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…