kızlar korse falan takıyonuzmu
ya benim 4 aylık gibi göbeğim var mafoldumben
ip atlayım dedim ama cok zor oluyo
önceden sek sek atlardım ipi
ama memişler karnıma vuruyo resmen alsanaalsanasmile atlayamıyorum
doğadanın rezenesini kullanıyorum
ıhlamuu marketten aldım
sadece cicek içinde yaprağı yok
eldiven konusu acılmış
bende takmak istemyorum ama
sabah cıkardım uyurken ir cığlık
yüzünü cizmiş
kanıyo
bayada tırmalamış
,tırnakları kesik olduğu halde
tekrar gecirdim eldiveni
ah canım bende aynı derten müzdaribim benimki ne gecenede gündüz ymuyor rezene ıhlamur anason babuline şurup nurse harveys şurup ne dedielrde denedim ama çırçır çıırıyo doktorlara gtürüyom gelişimi çok iyi buda böyle gazlı çekicen 3 ay diyolar ama inan günde en fazla 2 saat uyuyor oda ayağımda hoşaf ediyom çoçuğu salııya salııya inşallah geçecek diye dua ediyorum kakasını yaparken gaz çıkarırken bas bas ağlıyo halbuki alttanda ağzındanda her emmede büyük insan gibi gazını çıkarıyo ama birtürlü rahatedemiyo yavrum
bi çözüm bulmamız lazım canım ağlaya ağlaya mahvoluyo çocuk bende biçok şeyi denedim halada deniyorum daha 1 aylık olucaz 2-3 aydaha sürecekmiş bu:1shok:mafoldumben
Bebeğinde gaz problemi olan arkadaşlar...Verdiğim bu tarifi uygulayın, bebeğinizdeki gaz probleminin ortadan kalkmasına yardımcı olacaktır...Doç.Dr.Salih Somuncu'nun önerisi bu tarif...
Malzemeler :
1 adet Ayva ---- 1 tutam ıhlamur ---- 1-2 tane karanfil --- 1 su bardağı su
Kabuğunu soyduğumuz ayvayı küçük parçalar halinde dilimliyoruz.Cezvemize suyumuzu,ayvamızı, yıkamış olduğumuz ıhlamuru ve karanfillerimizi yerleştiriyoruz.
Bir taşım kaynattıktan sonra ılıtıp bebeğimize içiriyoruz
günaydınlar
lütfen biri bana yardım etsin bebeğimin her akşam aynı saatlerde gaz sancısı oluyor hiçbişey kabul etmiyor sürekli bağırarak ağlıyor doktor bikaç ay böyle olacak dedi varmı çözüm bulan lütfen cevap bekliyorum:gitme:
kibelem naber bacummmm=P
biz dün biraylık olduk bide benimki morarma çıkardı 2 baırıyo sonra baırırken hemen sesi gidiyo morarıyo bu dediğim olay 15 saniyede oluyo dakkalarca ağladıktan sonra değil yani vallaha bacım ben tam 4 ayrı doktora götürdüm ne dedilerse aldım yaptım dedimya rezene ıhlamur nurse harveys babuline hatta dünde internetten baktım yine kimyonu demişler bir çay bardağı suda bir çay kaşığı kimyonu 5 dakika durmadan karıştırın 3 öğün 2 çay kaşığı verin diye onuda yaptım oda tık demedi benim oğlana seninkide öylemi benimki gaz çıakrırken bide kakasını yaparken çok ağlıyo baırıyo normaldede ağlıyo ama bunları yaparken daha acıklı ağlıyo baırıyo günde enaz 15 kez beş değiştiriyorum herbezide kakalı kendimi geçtim kendide mahvoluyo esnemekten ağzı yırlıcak yavrumun
yerim ben onun minik ellerinieldivenden bahsedilmiş galiba. bende Ayaz'a eldiven takmıyorum, zira o miniklikte eldiven yok zaten. elini kımıldatınca çıkıyor eldiven elinden.
eğer elleri çok soğuksa çorap geçiriyorum ellerine ama hiç sevmiyor.
Ayaz parmaklarını harekett ettirmeyi falan çok seviyor, bende kendine dokunsun, etrafına dokunsun diye kapatmıyorum ellerini.
bu arada benim böcük o kadar antibiyotiklere rağmen hala öksürmeye ve kusmaya devam ediyor.
öksürüğü her geçen gün artıyor ve gene çığlık ata ata öksürüyor. ciğerleri temiz, hırıltı yok. bolca balgam ve giderek artan öksürük sorunumuz var hala.
bu cumartesi de başka bir doktora götüreyim diyorum.
Maltepe Üniversitesi Hastanesinde bildiğiniz, önerebileceğiniz bir çocuk doktoru var mı?
aaa julicim melisa hanıma manikür yapmıyomusunyerimseniben
ben kestikten sonra iyice törpülüyorum
cizik filan olmuyor
güzel dalmıssa uyandırmıyorum
zaten uyurkende 2 saat sonra ağzını acıor bende anlıyorum
emerkende uyanmıyo zaten
o yüzden 2 saatte bir devam bizim
benimkide kusuyo belkide bu yüzden
bebeklerimiz büyüdü artık
2 saate bir emzirmek bence fazla
doktorumuz kendi istemeden verme dedi
önceden bende iki saate bir veriyorum
ama sürekli kusuyordu
şimdi artık kısmuyor ve daha rahat uyuyor
gaz sorunuda olmuyor
bence sende azalt belki fayda eder
gündüzleri 2 saat bile zor bekliyo
gece 3 saat bekler belkide
ama uyanıkken hep memede kalmak istiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?