2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar korse falan takıyonuzmu
ya benim 4 aylık gibi göbeğim var mafoldumben
ip atlayım dedim ama cok zor oluyo
önceden sek sek atlardım ipi
ama memişler karnıma vuruyo resmen alsanaalsanasmile atlayamıyorum

kullanıyorum bacım benim göbeğim çok yok eskikotlarımın hepsini olmasada birkaçına girebiliyorum 3 kilo fazlam var sabahları tartılırsam eski kilomla aynıyım ama a31 gündür geceuykusunun ne olduğunu unutmuş durumdayım bence uykusuzluktanda çok kilo verdim annem gidiyo kaynanam geliyo bugün 31 günlük hala vıyak vıyak baırıyo allahım bana oğlumada sağlık ve uyku versin :Saruboceq:

eldiven konusu acılmış
bende takmak istemyorum ama
sabah cıkardım uyurken ir cığlık
yüzünü cizmiş
kanıyo
bayada tırmalamış
,tırnakları kesik olduğu halde
tekrar gecirdim eldiveni

eldiven konusu acılmış
bende takmak istemyorum ama
sabah cıkardım uyurken ir cığlık
yüzünü cizmiş
kanıyo
bayada tırmalamış
,tırnakları kesik olduğu halde
tekrar gecirdim eldiveni

aaa julicim melisa hanıma manikür yapmıyomusunyerimseniben
ben kestikten sonra iyice törpülüyorum
cizik filan olmuyor

Bebeğinde gaz problemi olan arkadaşlar...Verdiğim bu tarifi uygulayın, bebeğinizdeki gaz probleminin ortadan kalkmasına yardımcı olacaktır...Doç.Dr.Salih Somuncu'nun önerisi bu tarif...

Malzemeler :
1 adet Ayva ---- 1 tutam ıhlamur ---- 1-2 tane karanfil --- 1 su bardağı su

Kabuğunu soyduğumuz ayvayı küçük parçalar halinde dilimliyoruz.Cezvemize suyumuzu,ayvamızı, yıkamış olduğumuz ıhlamuru ve karanfillerimizi yerleştiriyoruz.
Bir taşım kaynattıktan sonra ılıtıp bebeğimize içiriyoruz

bi çözüm bulmamız lazım canım ağlaya ağlaya mahvoluyo çocuk bende biçok şeyi denedim halada deniyorum daha 1 aylık olucaz 2-3 aydaha sürecekmiş bu:1shok:mafoldumben

bi çözüm bulmamız lazım canım ağlaya ağlaya mahvoluyo çocuk bende biçok şeyi denedim halada deniyorum daha 1 aylık olucaz 2-3 aydaha sürecekmiş bu:1shok:mafoldumben

biz dün biraylık olduk bide benimki morarma çıkardı 2 baırıyo sonra baırırken hemen sesi gidiyo morarıyo bu dediğim olay 15 saniyede oluyo dakkalarca ağladıktan sonra değil yani vallaha bacım ben tam 4 ayrı doktora götürdüm ne dedilerse aldım yaptım dedimya rezene ıhlamur nurse harveys babuline hatta dünde internetten baktım yine kimyonu demişler bir çay bardağı suda bir çay kaşığı kimyonu 5 dakika durmadan karıştırın 3 öğün 2 çay kaşığı verin diye onuda yaptım oda tık demedi benim oğlana seninkide öylemi benimki gaz çıakrırken bide kakasını yaparken çok ağlıyo baırıyo normaldede ağlıyo ama bunları yaparken daha acıklı ağlıyo baırıyo günde enaz 15 kez beş değiştiriyorum herbezide kakalı kendimi geçtim kendide mahvoluyo esnemekten ağzı yırlıcak yavrumun

saolcanım akşama bunuda denicem eşime karanfil al dedim inşallah fayda eder

yaa ben de korse aldım ama hep unutuyorum benım gobegım de cok var julıı.. offf..
cok guldum senın memeıslere cok zıplama kızızm sen de ahahah..

valla ben sap sımplex dıye bır damla var ıkı kez verdım aglarkende hava yutarmıs bebek cok bagırıyo cok gazı oluyo kısır dongu oluyo kıyamıyorum..
eczacı vermıs metsıl ıle aynı ıcerık yurtdısından gelıyormus
gunluk ıhlamur verıyorum onun dısında..

kibelem naber bacummmm=P

yavrusum cıktım senın mesajı anca gordum
sen nasılsın bakeemm.
kızlar nasıll :))

canım yaa gecmıs olsun..
benımkı de morarıyo bır haftadır hemde dedıgın gıbı anlık valla..
kolay gelsın hepımıze
sap sımplexı denesene ama cok guvenılır bıryerden alman lazım..
ya da once metsılı dene
ana maddelerı nasılsa aynı

eldivenden bahsedilmiş galiba. bende Ayaz'a eldiven takmıyorum, zira o miniklikte eldiven yok zaten. elini kımıldatınca çıkıyor eldiven elinden.
eğer elleri çok soğuksa çorap geçiriyorum ellerine ama hiç sevmiyor.
Ayaz parmaklarını harekett ettirmeyi falan çok seviyor, bende kendine dokunsun, etrafına dokunsun diye kapatmıyorum ellerini.

bu arada benim böcük o kadar antibiyotiklere rağmen hala öksürmeye ve kusmaya devam ediyor.
öksürüğü her geçen gün artıyor ve gene çığlık ata ata öksürüyor. ciğerleri temiz, hırıltı yok. bolca balgam ve giderek artan öksürük sorunumuz var hala.
bu cumartesi de başka bir doktora götüreyim diyorum.
Maltepe Üniversitesi Hastanesinde bildiğiniz, önerebileceğiniz bir çocuk doktoru var mı?

cadaloz aynı benim bebeğimi anlatıyosun ya bende dün tane kimyonu denedim hiçbir işe yaramadı karnına ılık zeytinyağı sürüp sıcak havluyla kapattım yine aynı metsil damlada bir işe yaramadı bi sorunuda yok dedi doktor kilo alımıda çok iyi anlamadım gitti ya

yerim ben onun minik ellerini
öksürükte gecer insallah canım

aaa julicim melisa hanıma manikür yapmıyomusunyerimseniben
ben kestikten sonra iyice törpülüyorum
cizik filan olmuyor

yooo
benim kızımın törpüsü yok ama :1no2:

merhaba
kızlar bişe soracam
bebşşler uyurken emzirmek için uyandırıyormusunuz
benim kız bıraksam 3-4 saat uyuyor
acıkır diye uyandırıp emziriyordum
ama doktorumuz uyandırma
kendi istesin ağlasın o zaman emzir dedi
bende artık uyandırmıyorum artık kusmasıda azaldı
sanırım fazla emziriyordum önceden
şimdi fazla kusmuyor ama benim göğüsler fazla emzirmeye alıştığı için
sürekli şişiyor sağmakta zor geliyor
umarım göğüslerde bu düzene alışır.

güzel dalmıssa uyandırmıyorum
zaten uyurkende 2 saat sonra ağzını acıor bende anlıyorum
emerkende uyanmıyo zaten
o yüzden 2 saatte bir devam bizim
benimkide kusuyo belkide bu yüzden

güzel dalmıssa uyandırmıyorum
zaten uyurkende 2 saat sonra ağzını acıor bende anlıyorum
emerkende uyanmıyo zaten
o yüzden 2 saatte bir devam bizim
benimkide kusuyo belkide bu yüzden

bebeklerimiz büyüdü artık
2 saate bir emzirmek bence fazla
doktorumuz kendi istemeden verme dedi
önceden bende iki saate bir veriyorum
ama sürekli kusuyordu
şimdi artık kısmuyor ve daha rahat uyuyor
gaz sorunuda olmuyor
bence sende azalt belki fayda eder

gündüzleri 2 saat bile zor bekliyo
gece 3 saat bekler belkide
ama uyanıkken hep memede kalmak istiyi

yafrum bana songül ebem ısrarla tak dedi 3. günümden sonra pazardan hani yün bele takılan korseler var ya 5-10 lira onlardan tam kalçamdan sıkıca bağlıyorum yukarı doğru dikişlerimi ayırıcak kadar hafifçe çekiyorum sabahtan gece yatana kadar takıyorum...bak epey göbeğim kaldı hatta zeynoda böyle bir sorun yaşamamıştım tuhaf oldum....bunu taktığım günden beri inanılmaz çekildi göbeğim bazen bunalıyorum ev sıcak ya....ama yinede ısrarla takıyorum birde zeynomda göbeğimde yoktu kanammda az olmuştu..bunda korseyi taktıkça kan geliyor.....diyorum demekki gerçekten topluyor rahimi kasıyor demekki....kasıldıkçada kan atıyor heralde dışarı...dün gece arkadaşım geldi...arkamdan popoma vurdu ay maşallah yasmin hiç bir şeyin kalmamış dedi ama ben tek kelimeyle korseye bağlıyorum..doğumdan sonra kalan göbüşümü görsen içerde biri kalmış dediler bana hahahahah=).3 ay takmalıymışım ebem didi=P...bence dene sende...hem kış ayı ya belinide koruyorsun sıcak sıcak ohhhhhhh....:lepi:

gündüzleri 2 saat bile zor bekliyo
gece 3 saat bekler belkide
ama uyanıkken hep memede kalmak istiyi

seninki emme bağımlısı heralde
emzik çok iyi oluyor ama alışabilirse tabiki
bizimkli almadı emziği
ama ben zorluyorum alışsın diye
tutması 10 dakikamızı alıyor
o atıyor ben sokuyorum ağzına
bazen kusacak gibi oluyor
ama yine devam ediyorum sonunda kazanan ben oluyorum
5 dakikalığına bile olsa emiyor ve uykuya dalıyor
zaten sonrası malum. emzik düşüyor ama bizimki dalmışsa uyanmıyor

vallaha benimkide rutine bağladı 2 satte bir istiyor. benim şikayetim yok oda gayet memnun halinden birde dikkat ettim sık sık emdiği zaman daha da geliyor sütüm....emsin varsın napakkkk..şurda kaç ay bir ayı bitti bile eheheh=)kızlar ilk ay kaç kilo aldı bebişler cuma gidip hem tarttırıcam hemde ilk ay aşısını yaptırıcam inşallah yarıyordur güzel sütüm büyüdü zilloşum beeee=P

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…