merhaba ben geldim kızlar..gece şiddetli sancı ile acile gittik dedim kum döküyorum yine testler yapıldı film vs çekildi agrı kesici yapıldı yok anam yok deliriyorum agrıdan sonra tekrar bir agrı kesici igne daha yapıldı biraz rahatladım lavman yapıldı meger gaz sancısı çekiyormuşum allahım bu yaşımda bunuda yaşladımya daha neler görcez bakalım. bebişim evde diye çıktım geldim agladım nasıl özledim onu kendimi degil onu düşündüm hep anne olmak buymuş onu anladım..
merhaba ben geldim kızlar..gece şiddetli sancı ile acile gittik dedim kum döküyorum yine testler yapıldı film vs çekildi agrı kesici yapıldı yok anam yok deliriyorum agrıdan sonra tekrar bir agrı kesici igne daha yapıldı biraz rahatladım lavman yapıldı meger gaz sancısı çekiyormuşum allahım bu yaşımda bunuda yaşladımya daha neler görcez bakalım. bebişim evde diye çıktım geldim agladım nasıl özledim onu kendimi degil onu düşündüm hep anne olmak buymuş onu anladım..
essmeralda
ben maltepe uni.hastanesinde nuvit hanima gidiyorum.prof kendisi.1 kere muayeneye gittik memnun kaldim.
kibelecim metsili ilk 15 kullandım canım o hiç faydaetmedi babuline gene 2 3 gün fayda etti sora gene azdı nurse harveys tık demedi rezene sürekli veriyorum kakasını sürekli yapıyo alt açmaktan iflahım gevredi işin ilginci benim oğlum çok osuran bi çocuk ve her emmedede ağzından büyük insan gibi gaz çıkarıyo ama genede ağlıyo kafayı yedircek banacanım yaa gecmıs olsun..
benımkı de morarıyo bır haftadır hemde dedıgın gıbı anlık valla..
kolay gelsın hepımıze
sap sımplexı denesene ama cok guvenılır bıryerden alman lazım..
ya da once metsılı dene
ana maddelerı nasılsa aynı
ah be jülicim bende ne yapacamı şaşırdım doktorun biri 2 saate bir emzir dedi biride dediki yok öyle yapma her ağladığında ver meemni çocuk kendini senle ister güvende hisseder gag dedikçe memeni ver dedi en son dün götürdüğüm doktorda ne dese beğenirsiniz geceleri relax ol sen stresli olursan çocukta stresli olur onun içinde husursuz olur ağlar dedi bende cevabıverdim siz ne diyonuz doktor bey ya dedim eğer bebeğim benden etkileniyosa ben geceleri uyku diye ölüyorum uyu diye yalvarıyorum bebeğime gözlerimin altını görmüyonuzmu moraradı uykusuzluktan dedim ama ben uyku diye ölüyom bebekte uyusun ozaman deyince eşim koptu güldü tabii doktordagüldü dicek bişiy bulamadı bu gaz problemi eğer çokfazlaysa hiçbişiy işe yaramıyo benim kafam bunu kabul etti artık rabbim kolaylık versin hepimizecanım emdikce gaz olur gaz oldukca daha cok ağlar
ne kadar isterse istesin 2 saatten sık verme
hazımsızlık olursa onun sancısı daha berbat ve hiç bişi gecirmiyo
memeyide gazı olduğu için istiyodur
gaz oldukca memede durmak istermiş bebekler
,sen bol bol gazını cıkart 1 kere ile yetinme su an bence fazla gazı var sık emmekten
ah be jülicim bende ne yapacamı şaşırdım doktorun biri 2 saate bir emzir dedi biride dediki yok öyle yapma her ağladığında ver meemni çocuk kendini senle ister güvende hisseder gag dedikçe memeni ver dedi en son dün götürdüğüm doktorda ne dese beğenirsiniz geceleri relax ol sen stresli olursan çocukta stresli olur onun içinde husursuz olur ağlar dedi bende cevabıverdim siz ne diyonuz doktor bey ya dedim eğer bebeğim benden etkileniyosa ben geceleri uyku diye ölüyorum uyu diye yalvarıyorum bebeğime gözlerimin altını görmüyonuzmu moraradı uykusuzluktan dedim ama ben uyku diye ölüyom bebekte uyusun ozaman deyince eşim koptu güldü tabii doktordagüldü dicek bişiy bulamadı bu gaz problemi eğer çokfazlaysa hiçbişiy işe yaramıyo benim kafam bunu kabul etti artık rabbim kolaylık versin hepimize
canım emdikce gaz olur gaz oldukca daha cok ağlar
ne kadar isterse istesin 2 saatten sık verme
hazımsızlık olursa onun sancısı daha berbat ve hiç bişi gecirmiyo
memeyide gazı olduğu için istiyodur
gaz oldukca memede durmak istermiş bebekler
,sen bol bol gazını cıkart 1 kere ile yetinme su an bence fazla gazı var sık emmekten
güle güle kirletin bakalım ana kız zemuszemusmerhaba kızlar
evimin diğer yarısını da bugün temizledim
ohhhh dünya varmış yoruldum ama değdi doğrusu
eyvahedigeldismilemafoldumben napcamı sasırdım sonrada aman anne streslı olmasın bebege gecer stres desınler, nasıl streslı olmayayım ben.
bır ıkı kere garrrk dıyoruz ama yetmıyor demekkı, ama cıyak cıyak aglarkende omzuma yatırıp sıvazlatmıyor sırtını, bilirsin işte kıvrım kıvrım. hele birde kakayı da zor cıkarıyorsa o an ( ki hazımsızlktan dolayımıdı rnedır bu sıkayetımızde cok var) yandı gülümketen helvam.
bırde memede uyuya kalıyor gaz cıkartmak ıcın dık tuttugumda da uyanıyor, kaynanam da sen uyandırıyorsun cocuguöle yaparak dırek yatır yataga dıyor, eşimde bu fıkre katılınca ve saatlerdır uyumayınca bende uygulamak durumunda oluyoruz bazen. ve gazlarr birikio biriki sonraa booommm....mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?