2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim hiç bişeyim olmuyo......boshayallersmile
keyfi sezeryn yani...

geçmiş olsun canım allah bida yasatmasın yerim ayrisi..oda seni aramıştır yavrumm:ecrin_bebek:

aynen hazmedecek vakit verin bebelere..daha rahat edecdeksinizbayanssulusmile
merhaba kızlar
evimin diğer yarısını da bugün temizledim
ohhhh dünya varmış yoruldum ama değdi doğrusu

ohhhhhhhhhh

sagolun kızlar...uykusuzluktan ölüyorum ben neysede eşimde hiç uyumadan işe gitti nasıl dayandı bilmiyorum..

yok be bacım onladaalakası yok benim ilk çocuğumda oğlan ben hiç bilmedim onda gaz problemi hele kırklıken burnunu sıkmadan uynadıraazdım o dereceyani ben bu gaz işini çözemedim artık uğraşmamaya karar verdim allahım versin zamanla şifasını ne yaptımsa fayda yok çekicez mecbur

juli gümüş gıda da bulamadınmı emzik...ekim annelerinde sormuşsun alyaduanın annesinde 20 tane varmış istersen yollarım yazmış onunlşa görüş istersen.

ecrin çok geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut en çok ordan üşünüyor.inşallah bir daha olmaz.

kızlar şu anda kaç dakika ve hangi memeden emziriyorsunuz bebikleri???

en son hangisinde kaldıysam ordan emziriyorum sonra öbür gögsüme alıyorum toplamda 15 dakikayı geçmiyor ama hepsi hatta bazen 7-8 dk emiyor değişiyor ruh durumuna göre sanırım.

teşekkür ederim kızlar..sagolun..krizalit süt çok olursa 5 dk bitiriyor kızım ama az olursa 10 15 dk emiyor.
aşkito nasılsın netin kapancakmış üzüldüm iptal etme şansınız yokmu..eşin ne diyor.

Hosgeldin Askitom, nasilsin iyi misin?

benimki de süt coksa 5 dakika emiyor doyuyor ama bebek beni oyuncak etti kendine her seye meme istiyor, emerken uyuyor emerken kakasini yapyior herseyini emerken yaptigi icin hep meme istiyor

memeler uyuma yeri değil doyma yeridir ne güsel demişssin juli ama memeyi bırakmayan cocuktan memeyi cekmek cook zor olmuyor mu kızlar.. bi kaç defa cektım canice o an ciyaklamaya başlıyo yavrucak..

merhaba kızlar
evimin diğer yarısını da bugün temizledim
ohhhh dünya varmış yoruldum ama değdi doğrusu

Ya nasil vakit buluyrosunuz bebeklerden temizlige....

Ben tuvalete bile gidecek vakit bulamiyorum mafoldumben cok yoruyor bu bebek beni. hep agliyor uyudugunda da hep sallamami istiyor

juli gümüş gıda da bulamadınmı emzik...ekim annelerinde sormuşsun alyaduanın annesinde 20 tane varmış istersen yollarım yazmış onunlşa görüş istersen.
gidemedim canım ala bostancıdayım
yarın gidicem

kızlar şu anda kaç dakika ve hangi memeden emziriyorsunuz bebikleri???

ben göğüs değiştirmiyorum
bir memede 20 dakika emiyor
diğer emzirmede öbür göğsü veriyrum ben

sagol ecrın
pek ıyı degılım hemoroıd oldum cok agrım var
en kısa zamanda dra gıtcem
oglumda dun geceden berı 1 saat anmca uyudu coook uykusuzum
gazı falan yok
e bende uyumayınca sut de bırıkmıyor uykusunda uyanıp uyanıp aglıyor
evet netım kapanacak
sanırım yarın
tasarruf ıcın kapatacaktık zaten e bu olay da cıkınca
daha erkene aldık
face mı msn mı ıptal etmıs esım
kızıyor ne desın
nete gırmem yasak bugun ıstede oyuzden gırıyorum
kaynvaldem gelınce gırmem ama

sen nasıl oldun ıyımısın
ohhh yaaa ne cok derdım varmıs
ınan wcye gıdemıyorum korkudan cok agrı yapıyor

simdi bile biryandan bebegi salliyorum. simdi uyuyor ama sallamayi kesersem uyanip basiyor yaygarayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…