kızlar sezeryanla doğumda ne zaman düşük bel kotlar giyebiliriz ben 30 günlükken denedim oraya ağrı veriyo 40 çıkınca giyilir mi acaba. ya bu sezeryandan nefret ettim. doktor önermeseydi yapmayacaktım sezeryan.
merhaba ben geldim kızlar..gece şiddetli sancı ile acile gittik dedim kum döküyorum yine testler yapıldı film vs çekildi agrı kesici yapıldı yok anam yok deliriyorum agrıdan sonra tekrar bir agrı kesici igne daha yapıldı biraz rahatladım lavman yapıldı meger gaz sancısı çekiyormuşum allahım bu yaşımda bunuda yaşladımya daha neler görcez bakalım. bebişim evde diye çıktım geldim agladım nasıl özledim onu kendimi degil onu düşündüm hep anne olmak buymuş onu anladım..
aynen hazmedecek vakit verin bebelere..daha rahat edecdeksinizbayanssulusmilecanım emdikce gaz olur gaz oldukca daha cok ağlar
ne kadar isterse istesin 2 saatten sık verme
hazımsızlık olursa onun sancısı daha berbat ve hiç bişi gecirmiyo
memeyide gazı olduğu için istiyodur
gaz oldukca memede durmak istermiş bebekler
,sen bol bol gazını cıkart 1 kere ile yetinme su an bence fazla gazı var sık emmekten
merhaba kızlar
evimin diğer yarısını da bugün temizledim
ohhhh dünya varmış yoruldum ama değdi doğrusu
yok be bacım onladaalakası yok benim ilk çocuğumda oğlan ben hiç bilmedim onda gaz problemi hele kırklıken burnunu sıkmadan uynadıraazdım o dereceyani ben bu gaz işini çözemedim artık uğraşmamaya karar verdim allahım versin zamanla şifasını ne yaptımsa fayda yok çekicez mecburdikkat ediyorumda coğunlıkla erkek bebeklerde daha şidettli oluyor
arkadasımda aralıkta doğum yaptı 50 günlük hala uykusuz
cocuk hiç kucaktan inmemiş
hiçbirsey fayda etmiyor
40 beklediler tık yok gecmedi
şimdi 3. ayı bekliorlar
sagolun kızlar...uykusuzluktan ölüyorum ben neysede eşimde hiç uyumadan işe gitti nasıl dayandı bilmiyorum..
kızlar şu anda kaç dakika ve hangi memeden emziriyorsunuz bebikleri???
merhaba kızlar
evimin diğer yarısını da bugün temizledim
ohhhh dünya varmış yoruldum ama değdi doğrusu
gidemedim canım ala bostancıdayımjuli gümüş gıda da bulamadınmı emzik...ekim annelerinde sormuşsun alyaduanın annesinde 20 tane varmış istersen yollarım yazmış onunlşa görüş istersen.
kızlar şu anda kaç dakika ve hangi memeden emziriyorsunuz bebikleri???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?