- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
pek ıyı degılım posı
bısuru sorunum var
yukarda yazdım bak
sanada yazmıstım ama
hepsı sılındı
maşallah oğlusun pek bi yakuusklu
ohh dısari cıkanlarin sayisi artmişş masallah:))
ben de bugun cıkıcam insallah gerci cocugun eksikelrini falan alicaz.sinemaya cesaret edemiyorum ne kadar sut bırakmam gerek bilemiyorum da:))
yemek konusu gecmiş, ben herseyden azar azar yiyorum.kurufasulye bile yedim.az yedigim de sorun olmadi.oglen yemeye calişiyorum ki gece etkilerse aglamasın diye.
zaten doktorda hemsirelerde herseyi yiyebilecegimi ama ac kalmamam gerektigini soylemişlerdi.
hava yutmasını engelllemek lazim ama benim veelt sadece ucunu emiyor.hepsini sokunca itiyor ben becederemedim tum siyah alandan icirmeye(
merhaba ben geldim kızlar..gece şiddetli sancı ile acile gittik dedim kum döküyorum yine testler yapıldı film vs çekildi agrı kesici yapıldı yok anam yok deliriyorum agrıdan sonra tekrar bir agrı kesici igne daha yapıldı biraz rahatladım lavman yapıldı meger gaz sancısı çekiyormuşum allahım bu yaşımda bunuda yaşladımya daha neler görcez bakalım. bebişim evde diye çıktım geldim agladım nasıl özledim onu kendimi degil onu düşündüm hep anne olmak buymuş onu anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?