2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

masallah kızlar yaaa
benım sutum yetmıyor
çpk uzuluyorum
arada mama vermek zorunda kalıyorum

kıbelesr cnm
yarın drdan randevu aldım
bakalım ne dıyecek

algor sagolasın cnm
allah kımseye vermesın
canım benım cok nadıren oyle oluyo hatta 2 gundur sutum pek bır az..
umarım yıne toplanır.. (
ve sızlamalar var..
ah canım hemoroıdının boyutunu bılmıyorum ama benımkı mandalına boyutuna ulasmıstı ve kullanmadıgım sey kalmadı..
sıcak tut agrın ıcın bır de mınoset ıcebılırsın

tutku,ecrin masallah masallah darsi hepimizin başina:))

kibelecim sen de demişssin zaten doktor bana da dedi 4 gunde bir de yapabilir kakasını gunde 10 kerede. insallah senin ıkıncananında duzene girer

poseidon ben de senin gibi birine cok ihtiyac duyuyorum
altindan kalkamıyorum camasır bulasık hadi onlari makine hallediyor da yemekk cok zor geliyor.calişirken rahattim oglen yemeğini dusunmuyordum en azından:))

bakarsın ankara merak etme ben bir haftalıktan sonra kendim bakıyorum gece gunduz çamaşı bulaşık ütü herşeyimi yapıyorum..

slm kızlar,
bizimki iyice kucak kuşu oldu ,artık uyurken bile kucakta uyumak istiyor,
kucağımda fosur fosur uyuyor,ana kucağına koyunca iki dk sonra ağlamaya başlıyor,
kucağıma tekrar alınca uykusuna kaldığı yerden devam ediyor,
bu sefer gece de aynısını yaptı,altını değiştiriyorum,emziriyorum,gazını alıyorum,kucağımda uyuyor,ana kucağına koyunca mızırdanmaya başlıyor,sallamak hak getire,
yanımda yattı tüm gece,
kötü alıştı,ne yapazağımı şaşırtmış durumdayım:bbo:

bu arada bende de gabızlık ve hatta kanama başladı,
hamileliğimde hiç gabızlık çekmemiştim yeni başladı anlamadım:sm_confused:

Kızlar ne yiyorsunuz ben bebeğe gaz yapıyor diye bişey yiyemiyorum.Bir yerde annenin beslenmesiyle bebkteki gaz arasınd ailişki yotur diye okumuştum o zaman ne bulursam yiyordum ama o zaman bebğim gazdan deliriyordu şimdi dikkat ediyorum kahvatı tarzında besleniyorum gazı olsa da çok az oluyor ve çabuk atlatıyor.
Siz ne bulursanız yiyor musunuz?

babamız pazar market alışverişimizi yaptı geldi,bana bir poşet abur cubur almış,anası yesin kızına büp olsun diye,envai çeşit,yuppii:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızıma ninni söylüyorum,
bir taş attım pencereye tık dedi,anası çıktı kızım evde yok dedi vay vay,
uyuklayan çocuk uyandı bana bakıyor,bu sıyırık karı kim der gibi..
hakikaten yavaştan yavaştan sıyırıyorum galibaaklinialirimsmile

hapmavi ben de ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım,
kış sebzeleri,meyveleri,bakliyatlar hep gaz yapıyor,
yazın mı doğursaydık ne bu bebeleri,
abur cubura talim,

juli görürmüsün bilmiyorum ama kimyonu nasıl hazırladığı sormuşsun,
bir fincan kaynamış suya 1 çay kaşığı kadar kimyon katıp karıştırıyorum,kaşığın ucuyla çok az şeker koyuyorum. 5 10 kaşık civarı veriyorum: ama bi kaç gün sonra 1 aylık olunca nurse survayse vermeye balşicam oda kimyon yağı ve dereotu yağından oluşuyo. inş. faidesi olur.

canım mutlaka yediğin bişey süt yapmıştır...bu arada marul da çok süt yaparmış yeni öğrendim.ben de 2 gün önce kısır yedim içinde bol yeşillik de vardı yeşil soğan filan..bi de nar ekşisi de koydum içine bir süt yaptı ki sormayın...tabi bulgur da süt yapıyo malum...
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…