canım benım cok nadıren oyle oluyo hatta 2 gundur sutum pek bır az..masallah kızlar yaaa
benım sutum yetmıyor
çpk uzuluyorum
arada mama vermek zorunda kalıyorum
kıbelesr cnm
yarın drdan randevu aldım
bakalım ne dıyecek
algor sagolasın cnm
allah kımseye vermesın
amın :Saruboceq:ay evet oturuştandır ama çok komikti utkunun yüzü gözü süt oldu..allahım aratmasında hepimizin göğüsleri dolsun dolsun taşsın...aminnn:Saruboceq::Saruboceq:
sana da merhaba bocuk hayirli olsun canim
nasıl diyetten de kurtuldun dimi:))
canım merhabaa bıdık napıyo??merhaba kızlar
poseidon ben de senin gibi birine cok ihtiyac duyuyorum
altindan kalkamıyorum camasır bulasık hadi onlari makine hallediyor da yemekk cok zor geliyor.calişirken rahattim oglen yemeğini dusunmuyordum en azından:))
canım mutlaka yediğin bişey süt yapmıştır...bu arada marul da çok süt yaparmış yeni öğrendim.ben de 2 gün önce kısır yedim içinde bol yeşillik de vardı yeşil soğan filan..bi de nar ekşisi de koydum içine bir süt yaptı ki sormayın...tabi bulgur da süt yapıyo malum...kızlar demin çok ilginç bişey oldu..sol göğsüm taş gibi olmuştu ama nasıl sert anlatamam.oğlumu emzirim dedim o da bi iki çekti çıkardı göğsümden sütler fışkırmaya başladı..3 tane iğne başı gibi yerden fışkırdı utkunun yüzü gözü her yeri süt oldu..çocuğun ağzına sıkıştırmya çalışıyorm boşa gitmesin diye o da almadı hemen.30 saniye falan aktı boşa.eşimde gördü ağzımız açık kaldı.farklı bişeyde yemedim bugün ama nasıl bu kadar doldu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?