2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hulacım tek çözümü var bunun canım emzik!! benimkinin her gece bu emme krizi oluyor, ben de senin gibi başta veriyordum sonra baktım kendi kusmuğunda boğulacak emmekten vermiyorum 15. dk. dan sonra ısrarla emzik veriyorum sonrasında ya babası ya ben alıyoruz göğsümüze, uzanıyoruz açıyoruz klasik müzik, orada sızıp kalıyor, emziğe alıştır canım tüm markaları dene.

kızlar sol gogsumu emzırırken sag gogsum sızlıyo
bıde ıkı gundur durup durup sızlıyorlar elektrık carpmıs gıbı sıze de oluyo mu neden oluyo acaba yaa

benim de aynısı oluor kibele, hem de bugün başladı şu anda bile var ben de bir anlam veremyiorum???

masallah kızlar yaaa
benım sutum yetmıyor
çpk uzuluyorum
arada mama vermek zorunda kalıyorum

kıbelesr cnm
yarın drdan randevu aldım
bakalım ne dıyecek

algor sagolasın cnm
allah kımseye vermesın

senin başındakilere göre sütünün olması bile iyi be aşkitom...ama bence yine de mamayı azaltarak kes, emzirdikçe sütün gelir, bir de bolca sıvı al, en önemlisi de ottan moktan şeyleri takma kafana...

bu arada kibele benim de sızlıyor sanki damarim ya da sinirim cekiliyor gibi

işte benimki de öyle, sanki sancı giriyormuş gibi.

ya acaba bulgur gaz yapıyor mudur kadus??? bir de boza da bana epey süt yaptı...ama bana en çok süt yapan şey bence su. her emzirmede iki 500 ml. şişeleri doldurup öyle oturuyorum emzirmeye, zaten yanıyorum içmezsem.

babamız pazar market alışverişimizi yaptı geldi,bana bir poşet abur cubur almış,anası yesin kızına büp olsun diye,envai çeşit,yuppii:lepi:
ay canım ya 2 ay bende aynı durumdaydım market poşetlerinin yolunu gözlüyodum.ama 4 kilo alınca eşime alma artık abur cubur dedim ama bi tarafım inşallah alır diyo tabi nasıl bir maymun iştahlılıksa..dün alışveriş yaptı almamış bana bişey kızdım niye almadın diye.garibim o da alma dedin ya diyo..off nolcak bu halimiz
bende dün akşam balıkla bol nar ekşili salata yedim ondan olabilir o zaman..yediklerimiz ne kadar sonra süt olarak dönerki bize..bu arada bulgur gaz yapar diye biliyorum ben.yaptımı sana
tutku bende de oluyor bazen öyle yüzü gözü süt oluyorzemuszemus
maşallah canım inşallah hep öyle oluruz:Saruboceq:
tutku,ecrin masallah masallah darsi hepimizin başina:))

kibelecim sen de demişssin zaten doktor bana da dedi 4 gunde bir de yapabilir kakasını gunde 10 kerede. insallah senin ıkıncananında duzene girer
amin amin:Saruboceq:
amın :Saruboceq:
ahaha :)) cok tatlı olmustur sut ıyıdır bosver arada sık yuzune :))

banimki tınlamadı zaten kirpiklerinden süt damlaları akarken o tıkınmaya daldısempatiksalakcinni

kızlar kadir tuğcunun bu bilgisini buldum..çok ilgimi çekti.ben fazla yüzüstü yatırmıyodum oğlumu

Bebekler nasıl yatmalı? Yüz üstü mü, sırtüstü mü yoksa yan mı? Tehlikeli sayılan bir yatma pozisyonu var mı?
Ciddi araştırmalarda çocuk şöyle yatsın böyle yatsın diye bir şema gösterilmez. Yalnız dikkat çeken bazı hususlar vardır. Ani bebek ölümleri genellikle kışın olmaktadır ve bebek ölümleri hep pimpirikli annelerin çocuklarında görülmektedir. Ve bir de çocuğun beşiğinde veya yatağında koyun postu türü malzemeler kullanılan yerlerde görülür. Çocuk postun üzerinde yüzükoyun yattığı zaman nefes alacak yer kalmaz ve boğulma durumu oluşabilir. Yoksa tabiatta hiçbir canlı varlık sırtüstü uyumaz. Siz hiç sırtüstü yatan bir deve, kedi, köpek veya tavşan gördünüz mü hepsi yüzüstü yatıp uyur. Sırtüstü yatması bir hayvanın ya öldüğünün ya da ağır hasta olduğunun işaretidir.
Yüzüstü yattığı zaman bebek hem kollarını bacaklarını kullanacaktır, hem de kendi kendine rahatça gazını çıkaracaktır. Ayrıca göğüs kafesi düzgün olacaktır ve kafası geriye doğru yatmadığı için yassı olmayacaktır. Yüzüstü yatarken soluk alamamaya bağlı 'ani çocuk ölümü' olabileceği iddiası bir vakayla ortaya çıktı. Vaka incelendiğinde bunun doğal durum değil de cinayet olduğu belirlendi.
Ancak araştırma ilk tespite göre hazırlanıp yayımlandığı için halk arasında yatma şekliyle ani bebek ölümü arasında bağ olduğu inanışı gelişti. Bu yanlış inanışın giderilmesi uzun zaman alacaktır.

tutku saol.ben de korkudan yatşiramşyorum yuz ustu aslında cok daah rahat oluyor ancak biz yanindayken yatiriyorz bir de doktoruma sorim

slm kızlar nasılsınız
ben yarın dra gıdıyorum
hemoroıd ıcın yaaa
çook korkuyorum

esmeralda cnm hosgeldın
ayaz oglumuz nasıl
daha ıyımı

saol canım bilgi için
bu adamın yorumlarınuı cok öenmsiyorum

bakarsın ankara merak etme ben bir haftalıktan sonra kendim bakıyorum gece gunduz çamaşı bulaşık ütü herşeyimi yapıyorum..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
saol canım a.s.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım..
juli fatoş emzik işe yaramış sende sevindim.dedigim bakkalda varmıymış bulabildinmi?
bizde dün mevlüdümüzü yaptık iyi geçti....
dediğin yere bakamadım
annem tekirdağdan getirdi

mevlütüde atlatmıssın
allah kabul etsin:Saruboceq:

kizlar canim cok cekirdek yemek istiyor bebege gaz yapapr mi acep?
ben kabak cekirdeği yapıyo
süt yapıyo

selam kızlar nassınız dicem ama kimsecikler yok :1no2:

bugün annemler döndü
bizde melisayı babannesiyle dedesine bıraktık
sahile gittik
bi güzel kafa dağıttık
haftada bir iyi geliyor insana dısar havası almak

i

iyi geceler kızlarr..
bizim bronşitimiz nüksetti gene.. mafoldumben
yarın bir profesöre götüreceğim kontrole, inşallah yatış yapman gerekiyor kartal eğitim araştırmaya git demez gene.
bu gidişle işten de kovulacağım sonunda.. :sinifsinif:
5-6 aylık olana kadar sürekli diken üzerinde olacakmışız böyle..
şimdide kusmuk nöbetindeyim, Ayaz efendi yatağında etrafı seyrediyor, ben de onu.. sempatiksalakcinni
kusmadan uyusada bende yatsam.mirmirmirmir

ohh juli harika ben sut bırakamaidigm icin uzun sure bir yere gidemiyorum.

neden bırakamıyon canım :uhm:
ben yedekten mama da bırakıyom
bi aksilik olurda erken dönemezsek diye

bugün cıkmadan pompaladım
acelem vardı 50 cc cıktı
doyarmı hiç
15 dk sonra acmıs ağzını 60 cc de mama yemiş
o bile yetmemiş gelince nasıl saldırdı memişlere
helak oldu zavallılar

ohh juli harika ben sut bırakamaidigm icin uzun sure bir yere gidemiyorum.

niye burakmıyosun şekerim sağmıyormusun hiç? valla biz kocişle geçen gece sinemaya gittik dünde ben alışverişe çıktım bi derlenip toplanmam lazım 9 aydır demir beye çalışıyorum gittim dün kendime ciciler aldım
nerde giyceksin demeyin bu hafta bi kaç gün çalışıcam
gidişim sessiz olmuştu ama dönüşüm muhteşem olmalı:)) yrında demiri doktora götürdükten sonra kuaföre gitmeyi planlıyorum bakalım kısmett:)
bence sende aradada olsa sağma işine giriş arada nefes alırsın dışarı çıkmak iyi geliyo insana 10 dk bile olsa

ayaaazzzaklinialirimsmile
anneni cok üzüyorsün
gelirsem burnunu ısırırım senin
hade bakem kusmadan uyuguclubacismile
anan işe gidecek

juli ben de bıraktim yetmedi sut.son anada yetiştim.ne kadar bırakmaliyim bilmiyorum.bir de benimki biberondan sonra memeyi zor emiyor gibi geliyor.korkuyorum ona alişir diye.cok cok goturuyor hemen biberondan.

essmer nuvit hanimdan mi aldin randevuyu?

iyi geceler esracım
nöbetciler coğaldı kaydirigubbakcemile3

ya oğlum uslu uslu uyuyoda ben şımarıklık edip uyumuyorum bu seferde benim gazım var dermişim:))
benimki heralde 1-1,5 gibi uyanır

hay allah ya inşallah yatışlık bişi olmaz inşallah en kısa sürede biter bu sıkıntılar canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…