2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

jasmin var canım yani slikon uçla başlayıp normal göğse dönenler çok.slikonla emzirmenin 1 saat sürdüğünü normal emzirmenin ise 15 dk sürdüğünü yazmışlardı.sen de bi müddet sonra dene bence artık normal vermeyi...

ben de hastanede daha süt gelmeden önce ciplak vermistim gögsümü bebek yara yapti kanatti ondan sonra slikon kullanmaya basladim silikonla emerken 3 saat emiyordu sonra da aglaya aglaya yorgunluktan uyuyordu hic doymuyordu. bunu doktora söyledim silikondan sütü tam olarak cikaramiyor olabilir acisa da ciplak vermeyi dene dedi. Bazi anneler silikonla da verirken ciplak verirken ki gibi agriyor diyor zaten sen de dene belki cok acimaz dedi. ben de gögsümü ciplak verdim bebek 10 dakika bile emmeden doydu uyudu.

göya fırsat buldum dedim bir kaç dakika ufaklık mıkırdanıyor şimdide hepinizi öptüm ve kaçtım....

bendede oldu şu hemeroitten
hamileyken olmamıştı
şimdi niye oluyor bu anlamadım
zorlanınca kanama yapıyor
çok can yakıyor ya

ben de kabiz oldum kanama da var dogumdan sonra bagirsaklar tembellesiyor. benim de hamilelikte yoktu dogumdan sonra hastanede iyiydim eve gelince basladi, sezeryanlarda da ikinmakta zorluk oluyor maalesef. hatta ameliyat oldugu icin ilk günler hic ikinamiyordum tuvaletimin kendisinin gelmesini bekliyordum o kendi kendine cikiyordu hic ikinma hissim yoktu.

zeytinyagi icin kizlar ise yariyor, ne kadar icebilirseniz icin.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım..
juli fatoş emzik işe yaramış sende sevindim.dedigim bakkalda varmıymış bulabildinmi?
bizde dün mevlüdümüzü yaptık iyi geçti....

selam arkadaslar
ben de benim kucakci oglum icin babaysling bakiyorum.

kabızlık icin kuru kayısı ve yesillik yemeyi ihmal etmeyin
sulu yemek en azından corba cok iyi olur.hatta corbanızın icine yulaf falan atsaniz belki ise yarar

yulaf diyince geldi aklima keten tohumu da iyi geliyor ama ben daha alamadim.

ya arkadaşlar geceleri bizimki hiç doymuyor sabaha kadar emiyoruz uyuyo 10 dakka sonra yine deli gibi aranıyo.gündüzde uykudan uyandırabilirsem 15 dak .emiyo.anlamadım gitti valla.gece süt mü yetmiyo dicem ama ağzından akıyo bazen:hulya:

benimki de aynisini yapiyor gündüz uyumuyor sürekli emmek istiyor gece de uyuyor. cok bunaliyorum bebekle tek basima basedemiyorum hic doymamis gibi araninca

benimki de aynisini yapiyor gündüz uyumuyor sürekli emmek istiyor gece de uyuyor. cok bunaliyorum bebekle tek basima basedemiyorum hic doymamis gibi araninca

gerçektn mi,ben de sütüm yetmiyo doymuyomu acaba sürekli aranıyo diyorum.salı kontrolumüz var bakalım kilo aldıysak yetiyo demektir. ama sen şanslısın gece uyuması ii,biz her gece sabahlıyosuz valla

slm kızlar ben geldım
çok hemoroıd agrım var
allah kımseye vermesın

canım yaa anestol kar etmedı mı sen hemen dr gıt..
bak benımkını ancak ılacla tedavı edebıldık 15 gun kullndım..
ahh bılırım nasıl can agrısı sezeryan sıvrısınek kaldı yanında..
sıcak su torbasını al anestolu ve hemoroıd ılacını sur uzerıne dayanabıldıgın kadar koy..
bırde savlanlu sıcak su ama yıne dayanabıldıgın kadar gunde 3 kez bayaa otur bır legen hazırla kendıne...
Allah kımseye vermesın yaaa korkunc bısey..
ozellıkle yalnız olanlara benın basımda cok ınsan verdı ama ınanın 15 gun bebegımı kucagıma bıle alamadım cocuk resmen hasta oldugumu farkettı..

ah canım sagolasın uzulme yok bısıy kabız olmasın yeterkı..
canım bazı cocuklarda boyle olurmus onemlı olan kendı cıkarması herhangı bır mudehale gerektırmeden..
kayınpeder hep bakıyo onemlı degıl dedı..

Son düzenleme:
askitom.....geçmiş olsun canım....bol sıvı ,kayısı hoşafı,elma hoşafı tüket...iyi olursun inşallah en kısa zamanda...

kızlar sol gogsumu emzırırken sag gogsum sızlıyo
bıde ıkı gundur durup durup sızlıyorlar elektrık carpmıs gıbı sıze de oluyo mu neden oluyo acaba yaa

kızlar demin çok ilginç bişey oldu..sol göğsüm taş gibi olmuştu ama nasıl sert anlatamam.oğlumu emzirim dedim o da bi iki çekti çıkardı göğsümden sütler fışkırmaya başladı..3 tane iğne başı gibi yerden fışkırdı utkunun yüzü gözü her yeri süt oldu..çocuğun ağzına sıkıştırmya çalışıyorm boşa gitmesin diye o da almadı hemen.30 saniye falan aktı boşa.eşimde gördü ağzımız açık kaldı.farklı bişeyde yemedim bugün ama nasıl bu kadar doldu anlamadım.

kızlar sol gogsumu emzırırken sag gogsum sızlıyo
bıde ıkı gundur durup durup sızlıyorlar elektrık carpmıs gıbı sıze de oluyo mu neden oluyo acaba yaa

canım banada oluyo bazen.süt doluysa yada üşütünce sızlıyo benim genelde...yada bebek fazla zorlayıp acıtmışsa gerilince acır

canım banada oluyo bazen.süt doluysa yada üşütünce sızlıyo benim genelde...yada bebek fazla zorlayıp acıtmışsa gerilince acır

canım ama bu boyle cekılme gıbı oluyo..
sızlama seklınde kayınvalıdem bana da olurdu dedı bırını emerken dıgerı sızlardı sut gelıyordur dedı bakalım ınsallah oyledır..
baska sey olmasın da..

canım o anda oturusundan vs fıslkırmıstır cok sut vardır :))
ne guzel ıste sevın kızım maşallah..
ben de bır ara oyle olmustu alttan atlet sıkıstırınca fıskırmıstı hatta bugunde azıcık fıskırdı bebek emıyor ya hısımla e tabıı bızım kanallarda acılmaya basladı tutamamıstır ucundakı delıklerden fıskırmıstır.. :))

masallah kızlar yaaa
benım sutum yetmıyor
çpk uzuluyorum
arada mama vermek zorunda kalıyorum

kıbelesr cnm
yarın drdan randevu aldım
bakalım ne dıyecek

algor sagolasın cnm
allah kımseye vermesın

ay evet oturuştandır ama çok komikti utkunun yüzü gözü süt oldu..allahım aratmasında hepimizin göğüsleri dolsun dolsun taşsın...aminnn:Saruboceq::Saruboceq:
masallah kızlar yaaa
benım sutum yetmıyor
çpk uzuluyorum
arada mama vermek zorunda kalıyorum

kıbelesr cnm
yarın drdan randevu aldım
bakalım ne dıyecek

algor sagolasın cnm
allah kımseye vermesın
canım benim tosun çok yiyo hiç böyle olmamıştı zaten.üzülme ya öyle böyle büyüyolar napalım.basur bendede oldu çok kötü değil şimdilik ama yinede allah kimsenin başına vermesin çok zor..geçmiş olsun sanada çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…