jasmin var canım yani slikon uçla başlayıp normal göğse dönenler çok.slikonla emzirmenin 1 saat sürdüğünü normal emzirmenin ise 15 dk sürdüğünü yazmışlardı.sen de bi müddet sonra dene bence artık normal vermeyi...slm kızlar uzun zamandır giremedim bilgisayarın sarj aleti bozuldu simdi de kardesimin bilgisayarından giriyorum oglsula uykusuz geceelrimiz devam ediyor ama cok sukur saglıklı oglusum guzel emiyor yalnız goguslerım cok yara oldugu ve kucuk gogus ucu oldugu ıcın sılıkon gogus ucutyla emzırıyorum bu sekılde silikonla emzıren ve sonra normal gogse donen var mı arkadaslar benim oglus almak istemıyor gogus ucumu sımdı silikon rahat geliyor bu sekilde olan arkadas varsa ozelden mesaj atabılır mi cok giremiyorum gecmiste kalırsa okuyamam
umarım tum annis ve bebisleri iyidir kokulu kokulu opuyorum tum melekleri
jasmin var canım yani slikon uçla başlayıp normal göğse dönenler çok.slikonla emzirmenin 1 saat sürdüğünü normal emzirmenin ise 15 dk sürdüğünü yazmışlardı.sen de bi müddet sonra dene bence artık normal vermeyi...
bendede oldu şu hemeroitten
hamileyken olmamıştı
şimdi niye oluyor bu anlamadım
zorlanınca kanama yapıyor
çok can yakıyor ya
denızeıklım
normal dogumlarda fazla ıkınmaktan olabılıyormus sanırım
bendede hemılelıkte yoktu
mumkun oldugunca sulu seyler yıyıp
kabız olmamalıyız
kabızlıktan meydana gelıyor.bende kanamada var....
battıkonlu sıcak suya oturdum bıraz buaksam
gunde en az 1kere buyuk tuv. çıkmak lazımmış....
elma armut tuv gıtmeyı kolaylastırıyor
bızzat denedım
kuru kayısı da bagırsakları calıstırıomus dıye duydum
hem sut de yaoıyor
selam arkadaslar
ben de benim kucakci oglum icin babaysling bakiyorum.
kabızlık icin kuru kayısı ve yesillik yemeyi ihmal etmeyin
sulu yemek en azından corba cok iyi olur.hatta corbanızın icine yulaf falan atsaniz belki ise yarar
ben de hastanede daha süt gelmeden önce ciplak vermistim gögsümü bebek yara yapti kanatti ondan sonra slikon kullanmaya basladim silikonla emerken 3 saat emiyordu sonra da aglaya aglaya yorgunluktan uyuyordu hic doymuyordu. bunu doktora söyledim silikondan sütü tam olarak cikaramiyor olabilir acisa da ciplak vermeyi dene dedi. Bazi anneler silikonla da verirken ciplak verirken ki gibi agriyor diyor zaten sen de dene belki cok acimaz dedi. ben de gögsümü ciplak verdim bebek 10 dakika bile emmeden doydu uyudu.
ya arkadaşlar geceleri bizimki hiç doymuyor sabaha kadar emiyoruz uyuyo 10 dakka sonra yine deli gibi aranıyo.gündüzde uykudan uyandırabilirsem 15 dak .emiyo.anlamadım gitti valla.gece süt mü yetmiyo dicem ama ağzından akıyo bazen:hulya:
benimki de aynisini yapiyor gündüz uyumuyor sürekli emmek istiyor gece de uyuyor. cok bunaliyorum bebekle tek basima basedemiyorum hic doymamis gibi araninca
slm kızlar ben geldım
çok hemoroıd agrım var
allah kımseye vermesın
ah canım sagolasın uzulme yok bısıy kabız olmasın yeterkı..ayhhh kibelem ne sorcam sene...yafrum niye senin uşak öle ediyo kakasını doktoru ne dedi.....üzüldüm şimdi yaa...yavrumun nasıl sıkıntısı var......kurban olur teyzesi onun poklu poposuna ....merak ettim niye olduğunu yaz bana......öpüldün yavrucumm...
kızlar sol gogsumu emzırırken sag gogsum sızlıyo
bıde ıkı gundur durup durup sızlıyorlar elektrık carpmıs gıbı sıze de oluyo mu neden oluyo acaba yaa
canım banada oluyo bazen.süt doluysa yada üşütünce sızlıyo benim genelde...yada bebek fazla zorlayıp acıtmışsa gerilince acır
canım o anda oturusundan vs fıslkırmıstır cok sut vardır :))kızlar demin çok ilginç bişey oldu..sol göğsüm taş gibi olmuştu ama nasıl sert anlatamam.oğlumu emzirim dedim o da bi iki çekti çıkardı göğsümden sütler fışkırmaya başladı..3 tane iğne başı gibi yerden fışkırdı utkunun yüzü gözü her yeri süt oldu..çocuğun ağzına sıkıştırmya çalışıyorm boşa gitmesin diye o da almadı hemen.30 saniye falan aktı boşa.eşimde gördü ağzımız açık kaldı.farklı bişeyde yemedim bugün ama nasıl bu kadar doldu anlamadım.
ay evet oturuştandır ama çok komikti utkunun yüzü gözü süt oldu..allahım aratmasında hepimizin göğüsleri dolsun dolsun taşsın...aminnn:Saruboceq::Saruboceq:canım o anda oturusundan vs fıslkırmıstır cok sut vardır :))
ne guzel ıste sevın kızım maşallah..
ben de bır ara oyle olmustu alttan atlet sıkıstırınca fıskırmıstı hatta bugunde azıcık fıskırdı bebek emıyor ya hısımla e tabıı bızım kanallarda acılmaya basladı tutamamıstır ucundakı delıklerden fıskırmıstır.. :))
canım benim tosun çok yiyo hiç böyle olmamıştı zaten.üzülme ya öyle böyle büyüyolar napalım.basur bendede oldu çok kötü değil şimdilik ama yinede allah kimsenin başına vermesin çok zor..geçmiş olsun sanada çok çokmasallah kızlar yaaa
benım sutum yetmıyor
çpk uzuluyorum
arada mama vermek zorunda kalıyorum
kıbelesr cnm
yarın drdan randevu aldım
bakalım ne dıyecek
algor sagolasın cnm
allah kımseye vermesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?