- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
kızlar merhaba...aras bu gece çok kötü,sürekli ağlıyor ve kesik kesik kusuyor...çok acı çekiyor sanırım yaaa.çıldırıcam.ara ara uyuyor uyanıyor ama çığlık atarak. şimdi yine daldı.ne yapabilirim???
benim kızım sabahtan beri o kadar kustuki,sayısız,
birde bazen balgamlı gibi kusuyor,uzuyor kusmu,neyden kaynaklanıyor acaba
nasıl oldu bende anlamadım :roflol:juli gözünaydın emziğe alıştırmışsın sonunda,bizimki de alışsaydı rahatlıcaktık ama almıyor sıpaa..
benimkide balgamlı gibi kusuyor hatta hepsini cıkaramıyo ben ağzından alıyombenim kızım sabahtan beri o kadar kustuki,sayısız,
birde bazen balgamlı gibi kusuyor,uzuyor kusmu,neyden kaynaklanıyor acaba
kimyonu nasıl veriyorsunkaç saattir gaz sancısı çekiyordu yavrum ,kimyon verdim biraz gaz çıkardı,emzirdim kucağımda uyuyor şimdi,
o ağlrken heleegözlerindn yaş akınca o kadar üzüşlüyoum ki,Allah'ım onun sancıını al bana ver diyorum
şu 3 ayı atlatsaydık hayırlsıyla...
saol canım a.s.net acık ama rahat bırakmıyo poklu
anca baktım yazdım sana..
41 kere maşallahslm kızlar biz geldik..ece hanım sonunda uyudu...
biz dün rutin doktor kontrolümüze gittik...
56cm 4..750 gr olmuşuz...
rota aşımızı da olduk...140 liraymış aşı...
napalım her şey bebişlerin sağlığı için...
bakkallarda satılıyor belki bazı eczanelerdede vardırnerde satılıyo bu emzikler juli?
...
benim 38 gün sürdükızlar kanamanız devam edıyor mu*??? daha ne kadar surecekbu?
kızlar bir de kanamadan bahsetmişsiniz,beim kanamam çok az,
hatta kanama bile denmez,bazen pembe,bazen yeşilims bir sıvı geliyor,günlük ed kullanıyorum,1 günde orta kısmı çok az kirleniyor,ben de kanamamadan şikayetçiyim,inş.normadir bu durum..
slm kızlar ben geldım
çok hemoroıd agrım var
allah kımseye vermesın
juli bu emzikler sağlıklımıdır acaba
benimkide emzik almıyor
denesemmi diye düşünüyorum
bunlar kaynatılmıyor demi
peki nasıl temizliyorsun
kızlar azönce nette bunu buldum
anne olunca anladım adlı siteden aldım
bunları yazan bir doktor
Halk arasında bakkal emziği denen ürünü kullanmak gayet tehlikeli olabilir. Zira bu ürünler gerçekten sağlamlık açısından güvenilir ürünler değiller. Bazı hekimlerin "Bebek ne isterse onu verin yaklaşımı" gayet yanlıştır. Zira bazı hekimlerin sağlam olmayan emziklerin ne kadar tehlikeli olabileceği hakkında bilgileri ya da deneyimleri yok. Bu tür emzikleri kullanan bebeklerin,emme sırasında emziğin özellikle siperlikten koparak boğazına kaçması neticesinde tehlike atlattığını biliyorum. Bunun dışında bebeğinizin dişleri çıktıktan sonra silikon kullanmamalısınız,marka gözetmeksizin. Başka emzikleri de deneyin,ancak en zından kauçuk olan bir emzik olsun, şekli çok da önemli değil. Bu arada, hiç yalancı emzik kullanmamanız en doğrusudur. Bir çözüm bulana kadar elinizdeki emziğin sağlamlığını sık sık kontrol edin.
benimkinin de dilinde beyazlık var ama pamukcuk değil o yüzden ben şimdilik hiç silmedim.eşime karbonat aldırdım karbonatlı suyla silerim diye ama sonra vazgeçtim çünkü pamukcuk gibi durmuyor..sağol kaduscum...bu arada benim kızım da çok gazlı bir bebek....ben metsil veriyorum çok sancısı olduğunda....bir de kızımın dilinde uzun süre emmeyle birlikte beyazlık oluşup duruyor.temizliyoruz yine tekrarlıyor..
şu anda benimki ağlıyor...tekrar gelirim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?