2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayça maşaallahcnm,1 aı doldurmuşsunuz,
büyüyorla artık yavrucaklar,aşınız hayırlı olsn,faydalı olur inş
benim aşılar konusunda hiçbir blgim yok,
1 ay dolunca bakalım drumuz ne dicek aşılar konusunda..

kızlar merhaba...aras bu gece çok kötü,sürekli ağlıyor ve kesik kesik kusuyor...çok acı çekiyor sanırım yaaa.çıldırıcam.ara ara uyuyor uyanıyor ama çığlık atarak. şimdi yine daldı.ne yapabilirim???

juli gözünaydın emziğe alıştırmışsın sonunda,bizimki de alışsaydı rahatlıcaktık ama almıyor sıpaa..

krizalit gaz sancısı çekiyordur,benim kızımda kaç saattir öyleydi,ben kimyon verdim biraz ,şimdi kucağımda uyuyor,çok şükür rahatladı gibi..

benim kızım sabahtan beri o kadar kustuki,sayısız,
birde bazen balgamlı gibi kusuyor,uzuyor kusmu,neyden kaynaklanıyor acaba

mıdede gaz var canım hazmedememıs ıhlamur ver bıraz ben ıhlamurla 4 damla sap sımplex verıyorum oyle olunca..

juli gözünaydın emziğe alıştırmışsın sonunda,bizimki de alışsaydı rahatlıcaktık ama almıyor sıpaa..
nasıl oldu bende anlamadım :roflol:
sende bir bu emziği dene istersen

benim kızım sabahtan beri o kadar kustuki,sayısız,
birde bazen balgamlı gibi kusuyor,uzuyor kusmu,neyden kaynaklanıyor acaba
benimkide balgamlı gibi kusuyor hatta hepsini cıkaramıyo ben ağzından alıyom
kimyonu nasıl veriyorsun
net acık ama rahat bırakmıyo poklu
anca baktım yazdım sana..
saol canım a.s.
41 kere maşallah
nerde satılıyo bu emzikler juli?
...
bakkallarda satılıyor belki bazı eczanelerdede vardır
eski zamanın emziklerinden

kızlar kanamanız devam edıyor mu*??? daha ne kadar surecekbu?
benim 38 gün sürdü
ama ilk doğumumda 52 gün sürmüştü

canım benimde aynı çok az geliyordu kanamam
hatta bazı günler hiç kan gelmiyordu
şimdiki sezeryanlarda doktorlar rahim içini iyice temizliyorlar
hatta elektirik süpürgesine benzer bi aletle çekiyorlar
pek bişe kalmıyor rahim içinde
o yüzden fazla kanamamız olmuyor.

juli bu emzikler sağlıklımıdır acaba
benimkide emzik almıyor
denesemmi diye düşünüyorum
bunlar kaynatılmıyor demi
peki nasıl temizliyorsun

kızlar azönce nette bunu buldum
anne olunca anladım adlı siteden aldım
bunları yazan bir doktor

Halk arasında bakkal emziği denen ürünü kullanmak gayet tehlikeli olabilir. Zira bu ürünler gerçekten sağlamlık açısından güvenilir ürünler değiller. Bazı hekimlerin "Bebek ne isterse onu verin yaklaşımı" gayet yanlıştır. Zira bazı hekimlerin sağlam olmayan emziklerin ne kadar tehlikeli olabileceği hakkında bilgileri ya da deneyimleri yok. Bu tür emzikleri kullanan bebeklerin,emme sırasında emziğin özellikle siperlikten koparak boğazına kaçması neticesinde tehlike atlattığını biliyorum. Bunun dışında bebeğinizin dişleri çıktıktan sonra silikon kullanmamalısınız,marka gözetmeksizin. Başka emzikleri de deneyin,ancak en zından kauçuk olan bir emzik olsun, şekli çok da önemli değil. Bu arada, hiç yalancı emzik kullanmamanız en doğrusudur. Bir çözüm bulana kadar elinizdeki emziğin sağlamlığını sık sık kontrol edin.

bunu duymustum daha önce
allah korusun tabi
emziği ben varken emiyo yani ağzında durupta yatağınada uyumuyo
uyurken mutlaka alıyorum
her emzikte bundam korkarım

denızeıklım
normal dogumlarda fazla ıkınmaktan olabılıyormus sanırım
bendede hemılelıkte yoktu
mumkun oldugunca sulu seyler yıyıp
kabız olmamalıyız
kabızlıktan meydana gelıyor.bende kanamada var....
battıkonlu sıcak suya oturdum bıraz buaksam
gunde en az 1kere buyuk tuv. çıkmak lazımmış....
elma armut tuv gıtmeyı kolaylastırıyor
bızzat denedım
kuru kayısı da bagırsakları calıstırıomus dıye duydum
hem sut de yaoıyor

selam gızlar benim uşak yine uykudan firarda netçük bu gecde sabahlicukk....eşşeğimin sıpasııı gündüz posur posur uyuyo gece yatmıyo ben toplasan 2 saat yatmıyorum tüm gece nasıl dayanıyorum bilmiyorum ama sinirlerim harap olmaya başladı bir iki gündür hissediyorum bu uykusuzluğa tvnin sesine tahammülüm yok ordan anlıyorum yoksa gayet sakinim şimdilik...şu 15 günüde geçirsek rahatız diye düşünüyorum geçerde bu durumlar geçmezse yanmışız derim amannnn bunada şükür sağ salimler hepsi maşallah....değer evlatlarımız için.rabbim acılarını göstertmesin.....öfff sıkılıyorum bu gece niye bilmem bu hafta cumaya mevlüt var öfffff bitse gitse şimdi gözümde büyüyor vallahi yaaa.....gelen giden zaten hiç bitmiyor..anam bizde ne kurtlu popoluymuşuz herkese gitmişiz...şimdi gittiklerimiz akın ediyor....hahahha ama çok komik heee ufaklığa hediye getiren zeynoyada hediye alıyor....bu işe en çok zeyno sevindi......babamız takılanlarıda borç listesi şeklindeki bir başlık altında defterine not alıyor....şu mevlütte bitse belki misafir olayıda biter ayy zaten zeynomda evde okul tatil evi hergün sil süpür tertemiz et akşama gündüze misafir...bişeyler hazırla vs...yoruldum artık yahu ...2 gündür anlıyorum yorulduğumuda...üfff neyse öle işte ...ben kaçar..öpüldüyüz...sıkkınım bugün hayırıdr.inş..

ayhhh kibelem ne sorcam sene...yafrum niye senin uşak öle ediyo kakasını doktoru ne dedi.....üzüldüm şimdi yaa...yavrumun nasıl sıkıntısı var......kurban olur teyzesi onun poklu poposuna ....merak ettim niye olduğunu yaz bana......öpüldün yavrucumm...

benimkinin de dilinde beyazlık var ama pamukcuk değil o yüzden ben şimdilik hiç silmedim.eşime karbonat aldırdım karbonatlı suyla silerim diye ama sonra vazgeçtim çünkü pamukcuk gibi durmuyor..

slm kızlar uzun zamandır giremedim bilgisayarın sarj aleti bozuldu simdi de kardesimin bilgisayarından giriyorum oglsula uykusuz geceelrimiz devam ediyor ama cok sukur saglıklı oglusum guzel emiyor yalnız goguslerım cok yara oldugu ve kucuk gogus ucu oldugu ıcın sılıkon gogus ucutyla emzırıyorum bu sekılde silikonla emzıren ve sonra normal gogse donen var mı arkadaslar benim oglus almak istemıyor gogus ucumu sımdı silikon rahat geliyor bu sekilde olan arkadas varsa ozelden mesaj atabılır mi cok giremiyorum gecmiste kalırsa okuyamam
umarım tum annis ve bebisleri iyidir kokulu kokulu opuyorum tum melekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…