sagolun kızlar
bu tırsmam gecıcek ınş
busefer 23 subatta drum rahmımı muayene etcek
e hadı ondan sonrada EKŞIN tırsması
ohooo
bana tırmak sırası sımcık
esmer
masallah ayaza
hıc uyyacak gıbı durmuyor
sagolun kızlar
bu tırsmam gecıcek ınş
busefer 23 subatta drum rahmımı muayene etcek
e hadı ondan sonrada EKŞIN tırsması
ohooo
bana tırmak sırası sımcık
esmer
masallah ayaza
hıc uyyacak gıbı durmuyor
anneolmak
bnm eşim çok anlayışlı
korkmama bıle gerek yok ama ne bılım
bende 40 çıksın dıye sabırsızlıkla beklıyorum
ama çok garıp normal dogum yaptımya
baska topıkte okudum korktum
dıkıslerı acılmıs cogunun
korkuttu benı yazılanlar
cumartesi nüvit hanım yoktu, bahar hanım diye birine götürdüm.
ama mutlaka nüvit hocagörsün o yenidoğan uzmanıdır dedi.
bu bebek çok minik olduğu için yenidoğancı kontrol etmeli; ben bile 20 yıllık hekimim bu bebeğe bakamam dedi.
pnun içn nüvit hocadan randevu aldık yarın sabah ona gideceğiz.
canım ya kocaman olmuş bu Ayaz bebek..maşallah...2o yıllık dr hiç mi karşılaşmamış erken doğan bebekle hayret yahu..neyse sen güvendiğin dr kimse ona götür canım.bronşit olduğunuzu bilmiyordum.geçmiş olsun.iyi geceler kızlarr..
bizim bronşitimiz nüksetti gene.. mafoldumben
yarın bir profesöre götüreceğim kontrole, inşallah yatış yapman gerekiyor kartal eğitim araştırmaya git demez gene.
bu gidişle işten de kovulacağım sonunda.. :sinifsinif:
5-6 aylık olana kadar sürekli diken üzerinde olacakmışız böyle..
şimdide kusmuk nöbetindeyim, Ayaz efendi yatağında etrafı seyrediyor, ben de onu.. sempatiksalakcinni
kusmadan uyusada bende yatsam.mirmirmirmir
hulacım tek çözümü var bunun canım emzik!! benimkinin her gece bu emme krizi oluyor, ben de senin gibi başta veriyordum sonra baktım kendi kusmuğunda boğulacak emmekten vermiyorum 15. dk. dan sonra ısrarla emzik veriyorum sonrasında ya babası ya ben alıyoruz göğsümüze, uzanıyoruz açıyoruz klasik müzik, orada sızıp kalıyor, emziğe alıştır canım tüm markaları dene.
canım sürekli emmek istemesinin sebebi gaz sancısı olabilir...
benim de aynısı oluor kibele, hem de bugün başladı şu anda bile var ben de bir anlam veremyiorum???
senin başındakilere göre sütünün olması bile iyi be aşkitom...ama bence yine de mamayı azaltarak kes, emzirdikçe sütün gelir, bir de bolca sıvı al, en önemlisi de ottan moktan şeyleri takma kafana...
işte benimki de öyle, sanki sancı giriyormuş gibi.
ya acaba bulgur gaz yapıyor mudur kadus??? bir de boza da bana epey süt yaptı...ama bana en çok süt yapan şey bence su. her emzirmede iki 500 ml. şişeleri doldurup öyle oturuyorum emzirmeye, zaten yanıyorum içmezsem.
valla bulgur biraz gaz yaptı bana ama sütümü de arttırdığı için yiyorum arada mecburen.çünkü bazen göğüslerim boşalıveriyor.dün bulgür pilavı yedim doldu..biraz gaz yaptı bebeğe fazla değil ama...ay canım ya 2 ay bende aynı durumdaydım market poşetlerinin yolunu gözlüyodum.ama 4 kilo alınca eşime alma artık abur cubur dedim ama bi tarafım inşallah alır diyo tabi nasıl bir maymun iştahlılıksa..dün alışveriş yaptı almamış bana bişey kızdım niye almadın diye.garibim o da alma dedin ya diyo..off nolcak bu halimiz
bende dün akşam balıkla bol nar ekşili salata yedim ondan olabilir o zaman..yediklerimiz ne kadar sonra süt olarak dönerki bize..bu arada bulgur gaz yapar diye biliyorum ben.yaptımı sana
maşallah canım inşallah hep öyle oluruz:Saruboceq:
amin amin:Saruboceq:
banimki tınlamadı zaten kirpiklerinden süt damlaları akarken o tıkınmaya daldısempatiksalakcinni
geçmiş olsun canım...slm kızlar nasılsınız
ben yarın dra gıdıyorum
hemoroıd ıcın yaaa
çook korkuyorum
esmeralda cnm hosgeldın
ayaz oglumuz nasıl
daha ıyımı
geçmiş olsun.sulu gıdalar ye canım...slm kızlar,
bizimki iyice kucak kuşu oldu ,artık uyurken bile kucakta uyumak istiyor,
kucağımda fosur fosur uyuyor,ana kucağına koyunca iki dk sonra ağlamaya başlıyor,
kucağıma tekrar alınca uykusuna kaldığı yerden devam ediyor,
bu sefer gece de aynısını yaptı,altını değiştiriyorum,emziriyorum,gazını alıyorum,kucağımda uyuyor,ana kucağına koyunca mızırdanmaya başlıyor,sallamak hak getire,
yanımda yattı tüm gece,
kötü alıştı,ne yapazağımı şaşırtmış durumdayım:bbo:
bu arada bende de gabızlık ve hatta kanama başladı,
hamileliğimde hiç gabızlık çekmemiştim yeni başladı anlamadım:sm_confused:
günaydın kızlar amanın bi tek ben varmışım burdaaaaasempatiksalakcinni
günaydin
hala bebegi salliyorum ohaoldumsmile
yandan da rahman suresini dinletiyorum tam siziyor gözleri kayiyor bi gaz sancisi giriyor bütün uykusu dagiliyor.
bizde 4 ten beri ayaktayız posicim. 5 dakika dalıyor hopp gaz geliyor tekrar ayakta
ne olcak bizim bu hallimiz uyumak istiyorum ben :kedi:
günaydın kızlar bizde geceden beri ayaktayız çok gazı var kuzumun bide haftasonu full misafirle vardı ölüyorum uykusuzluktan kızlar siz her emzirmeden sonra gaz çıkarabiliyomusnuz benimki çıkartamıyo gazını bazen 20 dakika dolaştığım oluyo geceleri ama çıkmıyo siz napıyosunuz
benimki de emzirmeden sonra cikarmiyor gazini ben uyumiyim diye ben ne zaman uyuyacaksam o zaman basliyor gaz sancilar benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?