2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sagolun kızlar
bu tırsmam gecıcek ınş
busefer 23 subatta drum rahmımı muayene etcek
e hadı ondan sonrada EKŞIN tırsması

ohooo
bana tırmak sırası sımcık

esmer
masallah ayaza
hıc uyyacak gıbı durmuyor

bende gecen gün gittim
smear testi alalım dedi bide alttan bakcaktı
sonucumu gösterdim bi ara gelirim dedim :roflol:

eksından korma canım onda bi değişiklik olmaz

ya kızlar ekşından niye korkuyosunuz ki hoyanında ödü kopuyodu kaç gündür girip geçmişi okumadım ama heralde eşine yakalanmıştır bu kadar günde
ben valla 4 gözle sayıyorum şu 40 gün geçsin diye

anneolmak
bnm eşim çok anlayışlı
korkmama bıle gerek yok ama ne bılım
bende 40 çıksın dıye sabırsızlıkla beklıyorum
ama çok garıp normal dogum yaptımya
baska topıkte okudum korktum
dıkıslerı acılmıs cogunun
korkuttu benı yazılanlar

hmm haklısın canım normal doğum yaptığın için
korkma şekerin bişi olmaz heralde ya sen bakma kiminin kolay kiminin zor oluyo
seninde zor olucak diil doktorm zaten ne durumda olduğunu söyler
inşallah sorunsuz bol ekşınlı günler olur hihihihihihihih:))))

gayet iyi canım uyuyo mışıl mışıl bu gecede benim uykum kaçtı uyumak istiyorum uyuyamıyorum resmen
kocişte gitti uyuyo ben oturuyorum
ma şimdi zorla uyucam azmettim:))
seni ve ömeri öpüyorum şekerim
iyi geceler size:))

canlı canlı 10 dk önceki halimiz..
sizce bunda uyuyacak göz var mı :roflol:

canım ya kocaman olmuş bu Ayaz bebek..maşallah...2o yıllık dr hiç mi karşılaşmamış erken doğan bebekle hayret yahu..neyse sen güvendiğin dr kimse ona götür canım.bronşit olduğunuzu bilmiyordum.geçmiş olsun.

valla bulgur biraz gaz yaptı bana ama sütümü de arttırdığı için yiyorum arada mecburen.çünkü bazen göğüslerim boşalıveriyor.dün bulgür pilavı yedim doldu..biraz gaz yaptı bebeğe fazla değil ama...
slm kızlar nasılsınız
ben yarın dra gıdıyorum
hemoroıd ıcın yaaa
çook korkuyorum

esmeralda cnm hosgeldın
ayaz oglumuz nasıl
daha ıyımı
geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun.sulu gıdalar ye canım...

günaydin

hala bebegi salliyorum ohaoldumsmile

yandan da rahman suresini dinletiyorum tam siziyor gözleri kayiyor bi gaz sancisi giriyor bütün uykusu dagiliyor.

günaydın kızlar bizde geceden beri ayaktayız çok gazı var kuzumun bide haftasonu full misafirle vardı ölüyorum uykusuzluktan kızlar siz her emzirmeden sonra gaz çıkarabiliyomusnuz benimki çıkartamıyo gazını bazen 20 dakika dolaştığım oluyo geceleri ama çıkmıyo siz napıyosunuz

benimki de emzirmeden sonra cikarmiyor gazini ben uyumiyim diye ben ne zaman uyuyacaksam o zaman basliyor gaz sancilar benneyaptımki

benimki de emzirmeden sonra cikarmiyor gazini ben uyumiyim diye ben ne zaman uyuyacaksam o zaman basliyor gaz sancilar benneyaptımki

iki gün çok kustu öykü ama böyle fazlasını çıkarır gibi diyil olduğu gibi kusuyodu cumartesi doktora götürdük fazla geliyomuş emdiği meğerse oburluktan olabilir dedi :ecrin_bebek:eğer her emzirmeden sonra gazını güzel çıkarmazsanız hem kusması hemde gazı olur dedi doktor ama çıkmıyoki hatta emziriken ara ver gazını çıkar devam et diyo ama memeden çekince susumuyoki bunlar

benimkide ugrasıyorum ugrasıyorum cıkarmıyo gazını,yere koydugum an
hoopp tüm yedikleriyle bi cıkarıyo
bütün üstü başı batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…