günaydınnnnnnnnnn
merhaba hemşer,m
bende uyukusuz gecelere alıştım her 2 saatte uyanıyoruz ..
bizim gazımız var zinco ya devam ediyoruz..
ben wee marka emzik veriyorum oğluma.
1 numara silikon kaç ayda veya kaç günde bir deiştirmeliyim emziği bilgisi olan varmı..
eşimi araypı 5. 6 tane aldıracam cevap bekliyorum bilgisi olanı????* akşam kafama takıldı..
bende korkudan yatıramıyorum günde en fazla 5 10 dk yatırıyodum ama dün akşam yatırdım babası yanındaydı tabi..mışıl mışıl uyumuş sonra babasının playstation sesine uyandı tabi..alsanaalsanasmiletutku saol.ben de korkudan yatşiramşyorum yuz ustu aslında cok daah rahat oluyor ancak biz yanindayken yatiriyorz bir de doktoruma sorim
ayy julii çok imreniyorum valla ne güzel geziyosunuz..ben hala çıkamıyorum dışarı..dr a gittiğimiz gün süt sağmıştım yollarda emziremem diye benimki biberonu almadı o gün..memelere talim heralde artık.selam kızlar nassınız dicem ama kimsecikler yok :1no2:
bugün annemler döndü
bizde melisayı babannesiyle dedesine bıraktık
sahile gittik
bi güzel kafa dağıttık
haftada bir iyi geliyor insana dısar havası almak
i
ah yavrum kıyamam ben ona..ne sevimli görünüyo ya.inşallah yatış demezler canım.allahım yardımcınız olsuniyi geceler kızlarr..
bizim bronşitimiz nüksetti gene.. mafoldumben
yarın bir profesöre götüreceğim kontrole, inşallah yatış yapman gerekiyor kartal eğitim araştırmaya git demez gene.
bu gidişle işten de kovulacağım sonunda.. :sinifsinif:
5-6 aylık olana kadar sürekli diken üzerinde olacakmışız böyle..
şimdide kusmuk nöbetindeyim, Ayaz efendi yatağında etrafı seyrediyor, ben de onu.. sempatiksalakcinni
kusmadan uyusada bende yatsam.mirmirmirmir
canım bence bi kusmaya çalış ne olur ne olmaz..sütten geçerse
buy arada bozuk mercimek köftesi yedim bişi olur mu
benim bilgim yok canım. nasıl wee yi aldı mı? ben her markayı denedim hepsini atıyor ağzından. sen de denedin mi birkaç marka? olmadı bende alayım. biizm yakında bir yerde var da:uhm:
kızlar benim oğlum artık gece gündüz ayrımını yapıyo sanırım..her gece bizimkinin emme nöbeti oluyor saat 11 buçukta emmeye başladı 1 e kadar sürdü..karnı tıka basa doldu tabi.1 de uyudu sabah mıkır mıkır sesine uyandım bi baktım saat 6..ağzım açık kaldı.bende o kadar derin uyumuşum 2 aydır ilk defa..inşallah bozulmaz böyle devam eder.zemuszemuszemuszemus
bu arada demir damlası ve flor başlayan oldumu..biz başladık.çok hızlı geliştiği için demir yetersizliği olur dedi doktor..
herkese günaydın kızlar a.s.
coğunuz uykusuz gece gecirmiş
bizde yattık kalktık 2 saatte bir
yinede hiç uyumamasından iyidir
,bizim gaz değilde muhabbet istiyo
ben cok kötü alıstırdım galiba
gazını aldıktan sonra
kucağımda ona sohpet ediyorumve bir elimle karnını ovuyom öyle uyuyo
ve buna alıstı artık
neyse işimiz ne yaparuk kaydirigubbakcemile3
buy arada bozuk mercimek köftesi yedim bişi olur mu
bizede ilk kontrolde devit vermişti doktor ilk haftadan beri kullanıyoruz tabi vermeyi unutmadığım zamanlarda :kedi:
iyi gidiyor canımnasıl gidiyor canım ?
canım ben cıkkonun kini kullanıyorum weet almadı kavcuklu aldım 2 ayda bir degişiyor biliyorumbende uyukusuz gecelere alıştım her 2 saatte uyanıyoruz ..
bizim gazımız var zinco ya devam ediyoruz..
ben wee marka emzik veriyorum oğluma.
1 numara silikon kaç ayda veya kaç günde bir deiştirmeliyim emziği bilgisi olan varmı..
eşimi araypı 5. 6 tane aldıracam cevap bekliyorum bilgisi olanı????* akşam kafama takıldı..
banada sağlık ocağındrtık ilk gittiğimde monovit vermişlerdi..doktor onu kullanma artık dedi.D Flor ve ferrum verdi
evet gündüz uyumasın bu kadar uzunda gece uyusun..vallahi gözümüzün içine baka baka büyüyolar..şaşkınlıkla izliyoruz bizdeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantutku okadar uyuması normal ben dr sordum bazen dedim iki gögüsümü emzirip uyutuyorum 4 5 saat uyuyor uyandırıp emzirmelmiyim dedim ki uyandırsam bile hayatta memeyi tutmuyor kendisi acıkınca alıyor sadece dr da kesinlikle artık kendine düzen kuruyor bebegin o kendisi uyandıgında emsin 2 saatte bire artık gerek yok dedi..onedenle artık 4 5 saat uyumaları normal...
hımm tabi senin kuzun 2 aylık oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?