2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın kızlar a.s.
coğunuz uykusuz gece gecirmiş
bizde yattık kalktık 2 saatte bir
yinede hiç uyumamasından iyidir
,bizim gaz değilde muhabbet istiyo
ben cok kötü alıstırdım galiba
gazını aldıktan sonra
kucağımda ona sohpet ediyorumve bir elimle karnını ovuyom öyle uyuyo
ve buna alıstı artık
neyse işimiz ne yaparuk kaydirigubbakcemile3

buy arada bozuk mercimek köftesi yedim bişi olur mu

bende uyukusuz gecelere alıştım her 2 saatte uyanıyoruz ..

bizim gazımız var zinco ya devam ediyoruz..
ben wee marka emzik veriyorum oğluma.
1 numara silikon kaç ayda veya kaç günde bir deiştirmeliyim emziği bilgisi olan varmı..

eşimi araypı 5. 6 tane aldıracam cevap bekliyorum bilgisi olanı????* akşam kafama takıldı..

benim bilgim yok canım. nasıl wee yi aldı mı? ben her markayı denedim hepsini atıyor ağzından. sen de denedin mi birkaç marka? olmadı bende alayım. biizm yakında bir yerde var da:uhm:

tutku saol.ben de korkudan yatşiramşyorum yuz ustu aslında cok daah rahat oluyor ancak biz yanindayken yatiriyorz bir de doktoruma sorim
bende korkudan yatıramıyorum günde en fazla 5 10 dk yatırıyodum ama dün akşam yatırdım babası yanındaydı tabi..mışıl mışıl uyumuş sonra babasının playstation sesine uyandı tabi..alsanaalsanasmile
ayy julii çok imreniyorum valla ne güzel geziyosunuz..ben hala çıkamıyorum dışarı..dr a gittiğimiz gün süt sağmıştım yollarda emziremem diye benimki biberonu almadı o gün..memelere talim heralde artık.
dün eşim üşendi fırına beni gönderdi bende çıkmak istemedim valla çıkarsam geri eve gelemem diye.o kadar özlemişim offf
ah yavrum kıyamam ben ona..ne sevimli görünüyo ya.inşallah yatış demezler canım.allahım yardımcınız olsun

buy arada bozuk mercimek köftesi yedim bişi olur mu
canım bence bi kusmaya çalış ne olur ne olmaz..sütten geçerse
benim bilgim yok canım. nasıl wee yi aldı mı? ben her markayı denedim hepsini atıyor ağzından. sen de denedin mi birkaç marka? olmadı bende alayım. biizm yakında bir yerde var da:uhm:

ay benimkide almıyo..başta bi dnedim 4 5 defa.öğürdü istemedi.bende pes ettim bi daha denemedim..belkide alışmaması en iyisi

kızlar benim oğlum artık gece gündüz ayrımını yapıyo sanırım..her gece bizimkinin emme nöbeti oluyor saat 11 buçukta emmeye başladı 1 e kadar sürdü..karnı tıka basa doldu tabi.1 de uyudu sabah mıkır mıkır sesine uyandım bi baktım saat 6..ağzım açık kaldı.bende o kadar derin uyumuşum 2 aydır ilk defa..inşallah bozulmaz böyle devam eder.zemuszemuszemuszemus

bu arada demir damlası ve flor başlayan oldumu..biz başladık.çok hızlı geliştiği için demir yetersizliği olur dedi doktor..

bizede ilk kontrolde devit vermişti doktor ilk haftadan beri kullanıyoruz tabi vermeyi unutmadığım zamanlarda :kedi:

kız juli sen bide yeni hamileyken bozuk etipuf yemiştin yanlış hatırlamıyorsam
boşver bişe olmaz alışmıştır seninki bozuk beslenmeyelülülülülülülülülülülülü

selam anneler,
emzik ayda bir değiştiriliyor.
Julicim bizim kız da emzik almamıştı,chicco'nun yeşilve mor renklerde üzerinde zürafa olan kiraz uçlu emziği var ona bayılmıştı.bi de emzik tutturmak için verirken bir süre elinizle tutun emziği,iyice emsin anlasın...

merhaba ben geldim...juli anam ne çok geziyon sende..haftasonu oraya geçicem çok heyecanlıyım 2 ay oldu yaw:)
mevlütte kızıma resim çekmeyi unutmuşum sinir oldum kendime o curcunada.sadece arkadaşım çekmişti eşimle beni ayrisi onalr var..
hava güzel gibi dışarı çıkcam ben kzıımla yine:))

tutku okadar uyuması normal ben dr sordum bazen dedim iki gögüsümü emzirip uyutuyorum 4 5 saat uyuyor uyandırıp emzirmelmiyim dedim ki uyandırsam bile hayatta memeyi tutmuyor kendisi acıkınca alıyor sadece dr da kesinlikle artık kendine düzen kuruyor bebegin o kendisi uyandıgında emsin 2 saatte bire artık gerek yok dedi..onedenle artık 4 5 saat uyumaları normal...

nasıl gidiyor canım ?
iyi gidiyor canım
biraz uykusuzluk cekiyorum ama olsun benim sorunum derdine anlıymıyorum daha
canım ben cıkkonun kini kullanıyorum weet almadı kavcuklu aldım 2 ayda bir degişiyor biliyorum

evet gündüz uyumasın bu kadar uzunda gece uyusun..vallahi gözümüzün içine baka baka büyüyolar..şaşkınlıkla izliyoruz bizdeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hımm tabi senin kuzun 2 aylık oldu artık

evet bide çok hızlı gelişti..

ben geldim kızlar demirden fırsat bulup hemen size bakayım dedim
bizde uykusuz geceler yaşıyoruz artık başım çatlayacak gibi ağrıyo uykusuzluktan uyuyup uyanmaktan
insan başka hiçbişeye bu kadar dayanamaz sanırım oğlum için herşeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…