ben dogumdan sonra
dun ılk defa temızlık yaptım
banyo tuv yıkadım
salon mutfagı sıldım elle
paspasla sılmek ıcımı rahatlatmıyor
bebısımın camasırlarını yıkayıp astım
kayınvaldemde oturma odasını sıldı
bulasıgımı yıkadı
aksamda eşimin sefı ve fab arkadasları geldi ömere bakmaya
kayınpeder de köfte falan getırmiş pısırıp
ay buarada kayınvaldeyle kayınpeder pek bı düşkun ogluma
banada aşırı ıyıler
3 senede anca böyle hurmet goruyorum
alışık degılım ben yaaaa
hayırdır ınsallah
bugun anneler burda maşallah diyeyim..esmercim geçmiş olsun kuvöze gerek kalmamış çok sevindim..inş kısa zamanda toplar ayaz..
hoya netten al birtane pahalı bir şey degilya 2 dk ver siparişi bazı şeyleri eşler anlamıyor..başka zamanda lazım olur hem..
tek taraflı olması beni düşündürüyo aslında yoksa puset tabi daha kullanışlı..bide benim için en önemlisi hafif olması senin multiwayde hafif sanırım özelliklerinde 8 kg yazıyordu..tek taraflı olması dezevantajmı sen kullandın deneyimlisinbana baston tarzı daha kullanışlı geliyor.kollarınaa poşetleri takıyorsun digerinde sadece sepete koyuyorsun..tam yatıyor 0 aydan itibaren kullanılıyor ben çok memnun kaldım..
hastanede değil canım özel muayenehane benim doktorumda bir hastaneye bağlı değildi dışarıdan gelmişti doğuma 24 saat ulaşabiliyodum kendi doktoruma gene bu şekilde iyi bir çocuk doktoru bulabilsem süper olucak ben biraz fazla pipirikliyim aramasam bile arayabileceğimi bilmek bile rahatlatıyor beni
bugun anneler burda maşallah diyeyim..esmercim geçmiş olsun kuvöze gerek kalmamış çok sevindim..inş kısa zamanda toplar ayaz..
hoya netten al birtane pahalı bir şey degilya 2 dk ver siparişi bazı şeyleri eşler anlamıyor..başka zamanda lazım olur hem..
esmeralda çok çok geçmiş olsun biranönce atlatırsınız umarım..pendikte yatış yapsaydınız ben ziyaretinize gelicektimm..tabi ayaz bey nerde çabucak iyileşicekse orda yatsın..allah onada sanada güç versin
anne olmak cnm
yetmıyor cnm
yazdım yukarıda
slm kızlar nasılsınız..ne var ne yok bakalım
tek taraflı olması beni düşündürüyo aslında yoksa puset tabi daha kullanışlı..bide benim için en önemlisi hafif olması senin multiwayde hafif sanırım özelliklerinde 8 kg yazıyordu..tek taraflı olması dezevantajmı sen kullandın deneyimlisin
anadolu yakasındaysan benim oğlumun doktorunu önerebilirim muhteşem bi dr cnm..
aman masallh dıyımde nazar degmesın
ecrın benımkı sureklı ıltıfat edıyor
pesımden ayrılmıyor
annesı arkasını donsun hemen baslıyor ımalı ımalı bakmaya
çok guzelsinler falan
annelık senıdahada guzel yaptı falannn
amöanınnn 40 cıksın yandım bennn
anne olmak ve hoya
cabuk bana çözum bulun
nırelere kaçsam benmnnn
bulursunuz inşallah canım dr konusu çok önemli ya çocuk büyüyene kadar aynı dr a götürcez sonuçta içine sinmesi lazım insanın.ben çıldırıyodum istediğim gibi dr bulamıcam diye allahtan bu dr a gittik.çok memnunum.uzak diye eşim hala mırın kırın ediyo ama erkek milleti huysuz işte.ne yaparsınyok canım avrupa yakasındayım ben
bakıcaz artık bi doktor haftaya cuma hepatit b 2 aşısını yaptırıcam geçen gün gittiğim soğuk doktora
o gündü tavırlarınada bakıcam aynıysa bi daha gitmicem:)
tutku dedimya biraz buyuk ve agır gibi ama tek yönlü olması benim için bir sorun degil.zaten ben şöyle düşünmüştüm bebekle tam gezmem nisan mayıs olur ozamana zaten oturma yada hafif oturma pozisyonu alır bebek rahatlıkla görebilirim üstten zaten yeri var görmek için.ben memnun kaldım.
litewayde guzel ama ön barı yok diye almamıştım ben birde ön tekerlekleri tekti onuda bakabilirsin..benim için tek elle bebegi alıp tek elle arabayı alıp dışarı kimsesiz çıkmam önemliydi..
he he bende senin gibiydim..hatta ben dayanamayıp 38. gün teslim olmuştumdelikafaduldendelikafaduldenheh kaçma konusunda hoya doğru adres ben olsam teslim olurdum :))))
hoya kaçmanın inceliklerini ve detaylarını anlatır:))
bu arada 40 ın ne zaman çıkıyo
tuttku hosgeldın cnm
nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?