2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

masallah de dilin, ısır:))

sonuna kadar katılıyorum erkeklere göre herşeye ne gerek var kesinlikle anlamıyolar

slm kızlar nasılsınız..ne var ne yok bakalım

bana baston tarzı daha kullanışlı geliyor.kollarınaa poşetleri takıyorsun digerinde sadece sepete koyuyorsun..tam yatıyor 0 aydan itibaren kullanılıyor ben çok memnun kaldım..
tek taraflı olması beni düşündürüyo aslında yoksa puset tabi daha kullanışlı..bide benim için en önemlisi hafif olması senin multiwayde hafif sanırım özelliklerinde 8 kg yazıyordu..tek taraflı olması dezevantajmı sen kullandın deneyimlisin

anadolu yakasındaysan benim oğlumun doktorunu önerebilirim muhteşem bi dr cnm..

esmeralda çok çok geçmiş olsun biranönce atlatırsınız umarım..pendikte yatış yapsaydınız ben ziyaretinize gelicektimm..tabi ayaz bey nerde çabucak iyileşicekse orda yatsın..allah onada sanada güç versin

aman masallh dıyımde nazar degmesın

ecrın benımkı sureklı ıltıfat edıyor
pesımden ayrılmıyor
annesı arkasını donsun hemen baslıyor ımalı ımalı bakmaya
çok guzelsinler falan
annelık senıdahada guzel yaptı falannn

amöanınnn 40 cıksın yandım bennn

anne olmak ve hoya
cabuk bana çözum bulun
nırelere kaçsam benmnnn

sağol canımm..

sağol tutkucum düşünmen yeter teşekkür ederim

kızlar eşinize ne aldınız yaaaa
ben daha almadım
ama eşim bende olmayan degısık sık bısey alacakmıs
benım almadıgımı bılıyor
senın mutlulugun benım sevgılıler gunu hedıyem dedı
ama almam lazım
off coook kararsızım
klasık gıyınmıyor kı
saat de takmıyor
cakmak falan da olmaz
ne tavsıye edersınız?

anne olmak cnm
yetmıyor cnm
yazdım yukarıda

canım 1 gün sütünü sağarak versen ne kadar sütün olduğunu görürüsün ömerinde kaç cc içtiğini görür öğrenirsin böylece yetip yetmediğini anlamazsın
memede olduklar her zaman emmiyolarki oynuyolar
ben geceleri mama veriyorum 90 cc 2.5-3 saat güzelce uyuyo çünkü memede çok oyalanıyo içmiyo oyun oynuyo gece gece
bence sen 1 gün dediğim gibi sütünü sağıp vermeyi dene

yok canım avrupa yakasındayım ben
bakıcaz artık bi doktor haftaya cuma hepatit b 2 aşısını yaptırıcam geçen gün gittiğim soğuk doktora
o gündü tavırlarınada bakıcam aynıysa bi daha gitmicem:)

tutku dedimya biraz buyuk ve agır gibi ama tek yönlü olması benim için bir sorun degil.zaten ben şöyle düşünmüştüm bebekle tam gezmem nisan mayıs olur ozamana zaten oturma yada hafif oturma pozisyonu alır bebek rahatlıkla görebilirim üstten zaten yeri var görmek için.ben memnun kaldım.
litewayde guzel ama ön barı yok diye almamıştım ben birde ön tekerlekleri tekti onuda bakabilirsin..benim için tek elle bebegi alıp tek elle arabayı alıp dışarı kimsesiz çıkmam önemliydi..

eşimin suratına kapatmıştım teli nası bilirsen öyle yap nur uyumadı uyursa temizlerim evi demiştim
biraz önce aradı yarın gelecekler akşam ev beraber temizleriz yarın öğleden sonra da erken gelirim pasta börek yaparız dedi
ha bu aradanur hala uyumadı

bir arkadaşım kazayla 3.hamile kalmıştı 2 oglu vardı 3.kızmış çok sevindim çok kız istiyordu yaşasınnnn.

heh kaçma konusunda hoya doğru adres ben olsam teslim olurdum :))))
hoya kaçmanın inceliklerini ve detaylarını anlatır:))

bu arada 40 ın ne zaman çıkıyo

aşkito hediye konusunda yardımcı olurdum ama benim eşim resmi giyiniyor ben gömlek kravat kol dügmesi alabiliyorum..işine yaramaz bunlar..giysi al ne bileyim ayy aklıma gelmiyokii

anne olmak
10oacakta dogdu ömer
dogdugu gunden sayılıyor ya
bugun 31 gunluguz
ama dra gıtmeden yok eksınn
23 subata aldım randevuyu
4 5 gun erteledım ohhh
1 haftalıkken kontrole gıttıgımde
1 1 ,5 sonra gel dedı drum
e ancaa

bulursunuz inşallah canım dr konusu çok önemli ya çocuk büyüyene kadar aynı dr a götürcez sonuçta içine sinmesi lazım insanın.ben çıldırıyodum istediğim gibi dr bulamıcam diye allahtan bu dr a gittik.çok memnunum.uzak diye eşim hala mırın kırın ediyo ama erkek milleti huysuz işte.ne yaparsın

8 kg çok ağır değilmiş aslında ama bakıpta görmek lazım hepsini tek tek..benim enigma içime sinmişti sadece o da bazı yorumlarda bebekler büyüdükçe rahat edemiyo küçük geliyo diye okudum..benim bebekte hızlı büyüyo çünkü..kararsız kaldım yani..eşim bana sormadan gidip alamzsa oğlumla test ederek alırım artık

esra sen dunden razısın 40 çıksada ekşın olsa diye..aşkito seninkide sorumu kurda kuzu teslim etmek gibi bişey esraya bunu sormak:))cuma gunu benimde 40 çıkıyor alalhtan ben ailemin yanına kaçıcam.gelince hoyadan diger teknikleri ögrenirim bende:))

benim zilli kendine abuk sabuk bir uyku düzeni kurdu
sabaha karsı uyuyo
bu saat oldu hala uyanmadı acıkınca mıkır mıkır yapıyo emziriyom altını alıyom uykuya devam
uyandırsam mı acaba
yoksa uyku düzeni kumak için erken mi bilemedim

esmer canım kendi derdime düştüm ayazımı unuttum geçmiş olsun inşallahb sağ salim atlatır bu sefer

aşkitom maşallahj senin ehtiyarlara dün kaynanam aradı inan zorla konuştum sesin duydum mu sinirim tepeme çıkıyor iyi ki çok uzaktayım ondan

culi ecrin ben çoğu şeyimi netten alırım zaten de herifin suratını çekesim yok bugünkü halimi gördü ya ben de derim bak uyumadı iş miş yapamadım yarın gidelim alalım der hep böyle

tutku o dedigin araba gerçekten dar iri bir bebek onda rahat edemez bence.en az 2 3 yaşına kadar kullanılıyor bu arabalar ona göre karar vermek klazım..
hava ne guzel içeriye guneş oldu dışarımı çıksam ne:))

heh kaçma konusunda hoya doğru adres ben olsam teslim olurdum :))))
hoya kaçmanın inceliklerini ve detaylarını anlatır:))

bu arada 40 ın ne zaman çıkıyo
he he bende senin gibiydim..hatta ben dayanamayıp 38. gün teslim olmuştumdelikafaduldendelikafadulden
tuttku hosgeldın cnm
nasılsın?

iyiyim canım sen nasılsın..nasıl oldu hemoroidin..
bu arada neden kaçmak istiyosunki yanlış hatırlamıyosam bi ara rüyalarıma giriyo diyodundelikafaduldendelikafaduldensempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…