2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa
bugün tuvalette idrarımı yaparken peltemsi ve bir iki damla kanlı bi sıvı geldi peçeteye
özellikle dikkat ettim vajinamdan geliyordu.
galiba nişan bu.
böyle giderse ya bu gece ya da bi kaç güne kadar ben doğururum.
tecrübeli anneler yardım:1shok:

doktorunu ara haber ver canım en doğru bilgiyi o veriri sana
hadi bakalım sıra sendemi acep:))

günaydınnn..ya da tünaydınn..
geçmişi okuyorum yine,son zamanlarda hep aynı şey oluyor okuyorum okuyorum bişey yazamadan çıkmam gerekiyor.. :kedi:

anammm geliyoo bi melek dahaa ara dr unu merak ettim ...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool:

canım günaydın hadi hayırlısı dr ara istersen danış
juuliyle dalga gecerken akşam oseni dogurtacak:roflol:

dün didiydim kızlara zaten
kendimi iyi hissetmiyom bu gidişle doğururum ben diye
az sonra gideceğiz eşimle
çok değil amaavuç içimin dörtte biri kadar

sen çantanıda rabaya koyda nolur nolmaz belli olmaz
avuç içinin 4te 1 ide az değil hadi bakalım bebişini kucağına alır gelirmişsin ayy hadi bakalım hayırlısı şimdidien
sağlığınız yerinde olsun da

kızlarrrrrrr müjjjjjjjjjjjdeeeeeeeeeeeeeeeeee bir bebem,izdaha gelllllllllllliiiiiiiiiiiyyyyyyyoooooooooorrr kaydirigubbakcemile2 Şeniz

kız dur nettin sen bacım ben daha bugün doktora gidecem doğurmak için gün alacam juliyi ezip geçiyon beni bari beklesedin hadi bakalım hayırlısı evethalk arasında nişan diyolar sanırsam ama genede sen bence bugüne aldır acil durumdan randevunu git bi doktoruna görün ne olur ne olmaz hatta yarış yapalım hangimiz önce doğurcaz yarışıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…