kız dur nettin sen bacım ben daha bugün doktora gidecem doğurmak için gün alacam juliyi ezip geçiyon beni bari beklesedinhadi bakalım hayırlısı evethalk arasında nişan diyolar sanırsam ama genede sen bence bugüne aldır acil durumdan randevunu git bi doktoruna görün ne olur ne olmaz hatta yarış yapalım hangimiz önce doğurcaz yarışıkaydirigubbakcemile3
aaa..hoya doğuruyormusunnn?? akannehir
aman canım drunla konuşup bilgi almadan doğurmaa -tatlicadiarzu-
abartmayın len
doğurduğum falan yok
sadece nişan geldi
çok tırrsıyorum delikafadulden
nişan gelince 1 gün içinde falan doğuruluyor galiba dimi.. CADIARZUabartmayın len
doğurduğum falan yok
sadece nişan geldi
abartmayın len
doğurduğum falan yok
sadece nişan geldi
Kizzzzlarrrrr ses verin daaaa bende burdayimmmm hoyacorsa doguruyor mü bugün?
daha belli değil..galiba nişan gelmiş..Kizzzzlarrrrr ses verin daaaa bende burdayimmmm hoyacorsa doguruyor mü bugün?
maşallah canım bebeişinekızlar bebegımın kılosundan dolayı haftaya cuma sezeryan oluyorum cok korkuyorum.ne güzel herseyım normaldı ama kısmet.beebgım suan 4300 muş. hakkımda hayırlısı dr yerı ıyı deyıp duruyor nasıl bir yerse!! cok korkuıyorum aynı zamandada heyecanlıyım
kızlar yaa
bugün tuvalette idrarımı yaparken peltemsi ve bir iki damla kanlı bi sıvı geldi peçeteye
özellikle dikkat ettim vajinamdan geliyordu.
galiba nişan bu.
böyle giderse ya bu gece ya da bi kaç güne kadar ben doğururum.
tecrübeli anneler yardım:1shok:
kızlar yaa
bugün tuvalette idrarımı yaparken peltemsi ve bir iki damla kanlı bi sıvı geldi peçeteye
özellikle dikkat ettim vajinamdan geliyordu.
galiba nişan bu.
böyle giderse ya bu gece ya da bi kaç güne kadar ben doğururum.
tecrübeli anneler yardım:1shok:
günaydın julii..herkese günaydın a.s.
günaydın julii..
sen de bir ocakta doğuracağım diyorsun,bir beni geçmeyin diyorsun ..bir karar ver yahu ona göre sıramızı bilelimmm naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?