2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ahh herif ah
hep senin yüzünden düştüğüm hallere bak :mymeka:
gel çabuk uçuverek doktora kaydirigubbakcemile

kızlar ben çıkıyorum ortalığımı toplıyım gidicem doktoruma dua edin bu seferbi panik varbende gün alıcam diyemi nedir inşallah hayırlı haberleerler dönerim

abartmayın len
doğurduğum falan yok
sadece nişan geldi
çok tırrsıyorum delikafadulden
nişan gelince 1 gün içinde falan doğuruluyor galiba dimi.. CADIARZU
doğru alarmsa eğer şimdi çıkar gidersin sen,şimdiden allah kolaylık versin..sağlıkla gelsin bebeğinn..tırsma canım,kaç aydır bunu beklemiyormuyuz zaten..

abartmayın len
doğurduğum falan yok
sadece nişan geldi
çok tırrsıyorum delikafadulden

tırsmaa canımm:teytey::teytey: hepimizin başına gelicekdelikafaduldendelikafadulden nişandan sora 2 gün fln diyolar ya şükrermek lazım.. direk su gelebilir ben ondan korkuyorumm:))):kedi:

maşallah canım bebeişine
sağlıkla alırsın insallah kucağına

ben sana sıranı bekle demedim mi :mymeka:
ben doğurcam yaaa
gecmeyin önüme alaa alaaaaa lmaz:

kesinlikla nişan bu canım
hadi hayırlısı
allah bi avazda kurtarsın

tünaydın anişler ne bu ya doğuran doğurana akşam benimde bayağı bi sol kasığımda ağrı vardı ve komple bağacımı ağrıttı korktum valla hemen banyo yaptım nolur nolmaz diye banyo yapınca geçti şimdi iyiyim ama bugün 36+2yim erken mi sizce biraz daha dursun oğluşum ya korkuyom bundan erken doğuran oldumu aramızda acaba

günaydın julii..
sen de bir ocakta doğuracağım diyorsun,bir beni geçmeyin diyorsun ..bir karar ver yahu ona göre sıramızı bilelimmm naniknanik

tamam işte ben 1 ocakta doğurcam sonra siz doğurursunuz sıranızı bekleyin
siz ocak anası deelmisiniz ne işiniz var aralıkta lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…