2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

idrar sonucumda kan lökosit falan çıkmıştı dr u aradım konuştum şimdi
antibiyotik verdi ZİNNAT diye aranızda kullanan varmı acaba :uhm:
sabah akşam 5 gün boyunca kullanacakmışım
29 unda sezeryana alıcaktım kullanmasanmı acaba dedi sonrada bebek enfeksiyonlu doğmasın dedi

geçmiş olsun canım... bebeğin enfeksiyon kapma rşiski var demişse kullanman gerekir..İlacı veren doktor kadın doğumcun değil mi?

b grubu bir antibiyotikmiş...ben de biraz önce internetten baktım da...doktorun kesin olarak neyi öneriyorsa o doğrudur...

kızlar bebegımın kılosundan dolayı haftaya cuma sezeryan oluyorum cok korkuyorum.ne güzel herseyım normaldı ama kısmet.beebgım suan 4300 muş. hakkımda hayırlısı dr yerı ıyı deyıp duruyor nasıl bir yerse!! cok korkuıyorum aynı zamandada heyecanlıyım

geçmiş olsun bence d e kullan canım .enfeksiyon çok önemli.kaç miligramlık verdi?
hayırlısı olsun canım.sende şeker mi vardı?ondan mı iri bebek acaba?
kızlar ben cıkıyorum
dra gıdıyoruz
hepınızı optum

hayırlı haberlerle dönersin inş.

semişim geçmiş olsun canım, ben de akıntı için verdiği fitili kullanamadım ya, gebelik uygulaması test edilmemiştir gibi bişey yaıyor prospektiste...püfff...yarın soracam ben de...

surprise başınız sağolsun...

hemşom hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inşallah....

benbilirim maşallah bebeğine, hayırlısı olsun...

günaydın arkadaşlar,
sabahtan beri geçmişi ancak bitirebildimkafamçokkarıştı

maşaallah cnm kızınasana da maşaallah iki haftada iyi beslemişsin,
o ölçümlerden ben bişey anlamıyorum,dr ne diyorsa ona bakıyorum,
ölçümler bende de kimisi ileri haftayı gösteriyor kimisi geri,
dr bişey demiyor herşey normal diyor,ben de takmıyorum,
nst ende gayet güzel cnm,zaten normal olanı o..

Valla bencede çok iyi bir ebeydi benim hala çantam hazır değil heralde aranızda bı benim hazır değildir çantaya neler koymalı yarın hazirliycam akıl verin
pen de varuum:kedi:
biz pazar günleri eşimle gidiyoruz pazara,bu hafta o kadar ısrar etti sen liste hazırla ben gidip alıp geleyim dedi ama,
ben alışveriş yapmayı çok seviyorum,son haftaya kadar pazara giderim heralde..

hayırlısı olsun cnm,druna bir sor istersen..
cnm başınız sağolsun,Allah Rahmet eylesin,
size de sabır versin:Saruboceq:..

cnm ağzını hayra aç,inş. basit bir soğuk algınlığıdır..

:roflol::roflol:
ayy ne güzel,inş. Rabbim bizlere de kolay ve normal doğumlar nasib eder:Saruboceq:

doğum tarihin belli oldu mu demek,sen kaç haftalıktın cnm?
maşaallah kuzucuğun da iyi beslenmiş

şaşırtıcı seninkide sen başka bir dr daha gidecektin gittinmi kaynananlara gelmeden önce gittigin drla görüştünmü
ikiniz içinde hayırlısı neyse o olsun rekor senin olacak tombiş bebek annesi olarak

kızlar sabah haberlerinde izledim amniyosentes yapılıyo ya hani o artık yapılmıyomuş sadece bi kan testiyle bebekteki bütün problemler öğreniliyomuş

canım kaç haftlıksın
maşallah bebişine sağlıcakla kurtulun ikinizde hyırlısı olsun oh iri bebeği bkmsıda kolaydır bakalım biz ne olacaz
bizde böyle gidersek doktorumuz ynı şeyi söledi o yüzden doğum trihimizi beklemeyebiliriz kilosu artarsa ocak ayında 4 ü geçerse ki geçicek gibi gözüküyo alırız dedi bakalım oğluma pazrtesi gidicem 15 günde ne kadr büyümüz:))

ben geçen hafta onu kullandım cnm...zaten içindeki azıcık bişey..sabah akşam içtim bir kaç günde bitti...
bende haftaya perşembe sezaryan olacam..
korkmana gerek yok...
zaten mg.düşük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…