kızlar ben cıkıyorum
dra gıdıyoruz
hepınızı optum
kızlar ben cıkıyorum
dra gıdıyoruz
hepınızı optum
idrar sonucumda kan lökosit falan çıkmıştı dr u aradım konuştum şimdi
antibiyotik verdi ZİNNAT diye aranızda kullanan varmı acaba :uhm:
sabah akşam 5 gün boyunca kullanacakmışım
29 unda sezeryana alıcaktım kullanmasanmı acaba dedi sonrada bebek enfeksiyonlu doğmasın dedi
29 unda sezeryana alıcaktım kullanmasanmı acaba dedi sonrada bebek enfeksiyonlu doğmasın dedi
geçmiş olsun bence d e kullan canım .enfeksiyon çok önemli.kaç miligramlık verdi?idrar sonucumda kan lökosit falan çıkmıştı dr u aradım konuştum şimdi
hayırlısı olsun canım.sende şeker mi vardı?ondan mı iri bebek acaba?kızlar bebegımın kılosundan dolayı haftaya cuma sezeryan oluyorum cok korkuyorum.ne güzel herseyım normaldı ama kısmet.beebgım suan 4300 muş. hakkımda hayırlısı dr yerı ıyı deyıp duruyor nasıl bir yerse!! cok korkuıyorum aynı zamandada heyecanlıyım
kızlar ben cıkıyorum
dra gıdıyoruz
hepınızı optum
maşaallah cnm kızınaslm kızlar nasılsınız biz bugün 2. doktorumuza gittik bebeğin kilosuna 2616gr dedi...15 gün önce 1880 demişti... 15 günde 800 gr alırmı sizce???
birde ölçümleri geri çıktı bu sefer bir önceki kontrolde
BPD: 31+6 FL:32+0 AC:31+6 yani tam haftasında çıkıyordu hepsi
bugün ise
BPD: 32+3 FL: 34+0 AC:32+6 çıktı AC ve BPD geri çıktı ama bişey demedi doktor..
NST ye girdik sancım çıkmadı bebeğin kalp atışları 140-160 arasıydı karnın açmı tatlı yemedinmi falan dedi... halbuki karnım tokdu yemek yiyip gitmiştim.
hareketleri nasıl dedi olanı söyledim..
önce nst ye aldı sonra ultrasonla baktı ultrasonlada kısa baktı bebeğin iyi kalp atışıda iyi dedi kafam karıştı hem önce kalp atışına zayıf deddi sonrada iyi dedi CADIARZU
pen de varuum:kedi:Valla bencede çok iyi bir ebeydi benim hala çantam hazır değil heralde aranızda bı benim hazır değildir çantaya neler koymalı yarın hazirliycam akıl verin
biz pazar günleri eşimle gidiyoruz pazara,bu hafta o kadar ısrar etti sen liste hazırla ben gidip alıp geleyim dedi ama,kız ne pazarı bırak artık sen pzar işlerini eşin baksın ben bıraktım vallaha herşeyi pazaragidemezse manavdan taşıyo ama acayip mandalina nar tüketir oldum bende yarın gidiyim doktora kesin haber veririm dedim boğazlarımdan ateşim falan olmazsa giderim zaten buluşucakları yer bana çok yakın ben tam modern pazarın orda oturuyom çiftlik bana çok yakın yani bu arada oğlum ısrarla anne gürhan ataütrkü çok seviyomuş yaz bende bu şekle tıklıyım dedi kırmayım oğlumu dedimturkbayragi turkbayragiturkbayragiturkbayragi
hayırlısı olsun cnm,druna bir sor istersen..Slm kızlar bugün küçük tuvalemimi yaptıktan sonra peçetede bir damladan az kan gördüm..Eyvahhh doğuruyomuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum?
Böyle bişey yaşayan varmı?gerçi kan çok azdı ama gördüm bikere nişan olayı nasıl oluyo?Doğuracam diye çok korktum..Ama sancımda yok..ne olabilir acaba?Nişan olayı nasıl oluyo bilen varmı?
cnm başınız sağolsun,Allah Rahmet eylesin,slm kızlar herkese iyi geceler yaklaşık 10-15 gündür giremiyorum umarım sizzlerde herşey yolundadır benim için aynı şey geçerli değil 9 gün önce kayınvalidem aniden vefat etti birden dağıldık tabi şok olduk şu an yavaş yavaş yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz takdiri ilahi deyip kendimizi avutuyoruz işte böyle bu topik olmasa nerdeyse dünya derdine düşüp hamile olduğumu unutucam o derece yani.........
cnm ağzını hayra aç,inş. basit bir soğuk algınlığıdır..selam kızlar ay çok fenayım heryerim kırılıyo boğazlarım acıyo antibiyotik içimmi diye sordudum sağlık ocağının doktoru vermişti largopen diye ama cevap veren olmöadı bi geçmişe bakam belki yazan olmuştur domuz gribimi olacam ne dudaklarım hep uçukladı ahh başımmmafoldumben
:roflol::roflol:daha önce de yazdıydım culi görmedi geçmişte heral
doktor son gittiğimde iki hafta sonra gel didfi bu gidişle doğurmazsan didi
yani cuma oluyor
gobeğim de bacaklarımın arasında sankim
kirli gibi dolanıyom elimde yemek göbek azcık açıklaelaelaelaelae
ayy ne güzel,inş. Rabbim bizlere de kolay ve normal doğumlar nasib eder:Saruboceq:maşallah güzeller size...24 saat ayaktasınız yani...günaydın dememe gerek varmı ki???
biz geldik kızımla, bugün burda son günümüz, artık evimize gideceğiz...teknik bir arıza nedeniyle kkda sadece misafir olarak bulunuyorum, devlet dairesi güvenliği münasebetiyle nikim evde kullanılamıyor...yani yarından itibaren alttaki misafirlerden biri ben olacağım:roflol:
sizin haberlerinizi alırım hiç değilse...benim haberim de hayırlısıyla sivribiber ve essmer kadın sayesinde ulaşır size...
dün ilkokuldan beri arkadaşım olan bir hatunun doğum hikayesini dinledim, toplam 5 saatte normal doğurmuş, suyu gelmemiş, hastaneye gittiğinde 9 cm imiş açıklığı ve o kadar açılana kadar ki sancıyı evde çekmiş, neden dedim, gece 23.30 da başladı sancım çok hafiften dedi, ama o gün doktordaydım ben ve doktor daha kanala girmedi bebek haftaya gel sezeryan mı yapacaz karar verelim dedi dedi, 38+5miş...doktor öyle söyleyince gündüz ben de geceki sancı yalancıdır diye hastaneye gitmek istemedim dedi...düşünsenize 9 cm ne demek,
o 1 cm için çok bağırdım çok acı çektim ama söyleyim sana bunun hiçbişeye faydası yok dedi, ağrın geçmiyor bağırınca, aksine doğum süresi uzuyor...o yüzden doktoru dinle bu işi çok kolaylaştırıyor dedi...
sancın başladığında evden çıkmadan mutlaka duş al çok işe yarıyor dedi...bir de son 3 hafta acaip yürüdüm ben en çok onun faydası oldu sanırım dedi...çok tatlı bir oğlu var şimdi maşallah Allah bağışlasın...
bunu şunun için yazdım annecikler...gördüğünüz gibi tamamen sıradışı herşey, su gelmemiş, nişan gelmemiş, sancı 9 cm açıklığa kadar tahammül edilemez değilmiş...yani aslında biz kendimizi hiçbişeye şartlamamalıyız...her doğum ayrı hikaye...
kızlar bebegımın kılosundan dolayı haftaya cuma sezeryan oluyorum cok korkuyorum.ne güzel herseyım normaldı ama kısmet.beebgım suan 4300 muş. hakkımda hayırlısı dr yerı ıyı deyıp duruyor nasıl bir yerse!! cok korkuıyorum aynı zamandada heyecanlıyım
kızlar bebegımın kılosundan dolayı haftaya cuma sezeryan oluyorum cok korkuyorum.ne güzel herseyım normaldı ama kısmet.beebgım suan 4300 muş. hakkımda hayırlısı dr yerı ıyı deyıp duruyor nasıl bir yerse!! cok korkuıyorum aynı zamandada heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?