merhaba kızlar..eşime sabah sinir oldum ayris gece 1 de uyudu iki memeden emzirdim sabah 6 da uyandı emzirdim uyudu tekrar eşim de sabah uyandı sen ne biçim annesin çocuk 6 saat açmı kalırmış vs diye söylendi durdu sinirlerim zıpladı..dr sordum uyandırma uyusun acıkınca uyanır demişti şimdi ben kötü annemiyim yani.kaldıki uyandırıp meme versem bile benim bebgim memeyi tutmuyor aç olmayınca..offff.
merhaba kızlar..eşime sabah sinir oldum ayris gece 1 de uyudu iki memeden emzirdim sabah 6 da uyandı emzirdim uyudu tekrar eşim de sabah uyandı sen ne biçim annesin çocuk 6 saat açmı kalırmış vs diye söylendi durdu sinirlerim zıpladı..dr sordum uyandırma uyusun acıkınca uyanır demişti şimdi ben kötü annemiyim yani.kaldıki uyandırıp meme versem bile benim bebgim memeyi tutmuyor aç olmayınca..offff.
şimcik bir soru
emmden sonra 10 dk sağdım 30 cc cıktı
onu buzdolabına koydum süt poşetiyle
üstüne tekrar ekleme yapıp 90 cc olunca buzluğa atmak istiyorum
nası yapmam lazım
ikisini ayrı koy dfolaba aynı soğukluğa gelince birleştir at dondurucuya esmer öyle dediydi
saol canımikisini ayrı koy dfolaba aynı soğukluğa gelince birleştir at dondurucuya esmer öyle dediydi
sagolun kızlar.bu eşim deli ediyor beni sarılıgı geçmemiş mama ver diyor soruyor gunduz verdim diyorum vermiyorum doyan çocuga ne maması vercem..
ecrin ne kadar çok emerlerse o kadar çok uyuyorlar büyüdüler arrtık
bakma şinede anca karışıylAR sonra o da anlar hatasını
juli benim küçük kavanzlarım var onlarda soğutup soğutup ekliyorum birbirine
ssağdığını koy dolaba soğusun ötekinin üstüne ekle
size 10 puanlık uzmanlık sorusu
demir uyandı acıktı 2 göğsümüde emdi altını actım kakalıydı yıkadım havluya sardım havluyada kaka yaptı gene yıkadım altını kapadım gene emdi uyumadı ağladı dedim ki doymadı heralde 60 cc mama yaptım 15 dkkadır ağzında biberon çok çok çekiyo ama bi türlü bitmiyo çektim baktımki ne göriim hala 60cc :))
bu ne demek şimdi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?