unutmazsam 3kızlar kac damla devit veriyorsunuz gunde
unutmazsam 3
bu ara uyku düzeni değişince bende unutuyorum
saol canım benimmpamuk maşallah oğluna
odasında yatağında ne güzel yatmış oyuncakların içine
kızlar kac damla devit veriyorsunuz gunde
ne içindi bu damla???
aman çok biliyo bu erkekler..bende uyandırmıyorum 12 de 1 saat emiyo sabaha kadar uyuyo..merhaba kızlar..eşime sabah sinir oldum ayris gece 1 de uyudu iki memeden emzirdim sabah 6 da uyandı emzirdim uyudu tekrar eşim de sabah uyandı sen ne biçim annesin çocuk 6 saat açmı kalırmış vs diye söylendi durdu sinirlerim zıpladı..dr sordum uyandırma uyusun acıkınca uyanır demişti şimdi ben kötü annemiyim yani.kaldıki uyandırıp meme versem bile benim bebgim memeyi tutmuyor aç olmayınca..offff.
evet 142 lira eğer 2 doz yapılcaksa..dr un kaç doz yapacağına bağlı.3 doz yapılcaksa 110 heralde.pnömokok eltim 5 yıl önce 110 a yaptırmış..şimdi devlet karşılamasaydı rota kadar onada verirdik.kızlar biz rotayı olsduk
rota ishale karsi
pnomokok ise zature(devlet bedava yapıyor 2008den beri o da pahalı bir asiymşi adha onceden diye duymustum)
rota icin bir cok sey duydum onceden bagirsakta dugulenme yapıyormus geri cekilmiş ve degiştirip tekrar piyasaya surlmus.
ben yapitrdim malum kresten cocuklar herseyi kapiyor.dayanikli bir virusmus 5 gun kalıyormus mesala bir oyuncagin uzerinde.karar size ve doktotrunuza kalmiş.140 civari aşi.
rota ishal için canım.pnömokok zatürre içinbizim olmamıza gerek yok o zaman zaten hali hazırda zatürre başlangıcındaymışız :roflol:
ben sallamıyorum..benimki her an her yerde uyuyo maşallah.babasına çekmiş uykuyu çok seviyokızlar siz bebekleri nasıl uyutuyorsunuz?
beşiğinde ya da ayakta sallıyor musunuz
ben gece mızmızlanınca beşikte sallıyorum ama gündüz
sallamıyorum böyle de zor uyuyor
:roflol:ben uyurken almıyorum ama eşim varsa kızıyo pişik olur diye o zaman alıyorumbenimki altında poh varsa daha bi uzun uyuyo
sıcak geliyo alttan galiba :roflol:
selam kızlar bu arada.kendimi kaptirip hemen cevap yazmisim:))
cok sukur bizim ateşimiz dustu.gece ikiye kadar uyumadik yine.emdik kustuk yine yine emdik.sut kalmiyor ben de artık o saatte.
afiyet olsun tutku..verirsin deet etme 6 ay geçsinde ondan sonra bakarsın çaresine..
sabah beni kızdırmıştı eşim konuşmuyordum bana mail atmış hazırlan yemege gitcez diyee bu adam bana numara yapıyor yarın 40 çıkcakya zemin hazırlıyor sanırım:)eyvahedigeldismile
tutku sen kac damla veriyorsun devit izimkiler cok yakın birbirine
ben demiri de 5 damla veriyorum
dr bana niye fazla verdirdi acaba:uhm:sadece 5:))
ferrum veriyorum
iyi akşamlar
saglik ocagina demiri ne zamn veridklerini sordumda
4.ayda ya da sonra 9 damla veriyorlarmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?