2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim herif gitmiş kozmonot tulum almış oyyy oyyy almayalım demiştim birde gitmiş 9 12 ay almış şimdi giydirmek için bu adam bu kızı dev falanmı sanıyor acaba.hemen degiştir dedim.

selam kızlar ben geldimm.misafir vardı şimdi gitti..off bugün kalorileri aldım yine..aşure ve muffin yaptım ve afiyetle yedim..mart sonunda eşimin kuzeninin düğünü var evdeki bi abiyemi giydim korka korka..ortaya çıkan görüntü akıllara ziyan.acilen 1 buçuk ayda minumum 10 kilo vermem lazım..tabi korkum bu iştahla 10 kilo daha almamdelikafaduldendelikafadulden

afiyet olsun tutku..verirsin deet etme 6 ay geçsinde ondan sonra bakarsın çaresine..
sabah beni kızdırmıştı eşim konuşmuyordum bana mail atmış hazırlan yemege gitcez diyee bu adam bana numara yapıyor yarın 40 çıkcakya zemin hazırlıyor sanırım:)eyvahedigeldismile

aman çok biliyo bu erkekler..bende uyandırmıyorum 12 de 1 saat emiyo sabaha kadar uyuyo..
evet 142 lira eğer 2 doz yapılcaksa..dr un kaç doz yapacağına bağlı.3 doz yapılcaksa 110 heralde.pnömokok eltim 5 yıl önce 110 a yaptırmış..şimdi devlet karşılamasaydı rota kadar onada verirdik.
bizim olmamıza gerek yok o zaman zaten hali hazırda zatürre başlangıcındaymışız :roflol:
rota ishal için canım.pnömokok zatürre için
kızlar siz bebekleri nasıl uyutuyorsunuz?
beşiğinde ya da ayakta sallıyor musunuz
ben gece mızmızlanınca beşikte sallıyorum ama gündüz
sallamıyorum böyle de zor uyuyor
ben sallamıyorum..benimki her an her yerde uyuyo maşallah.babasına çekmiş uykuyu çok seviyo

benimki altında poh varsa daha bi uzun uyuyo
sıcak geliyo alttan galiba :roflol:
:roflol:ben uyurken almıyorum ama eşim varsa kızıyo pişik olur diye o zaman alıyorum
selam kızlar bu arada.kendimi kaptirip hemen cevap yazmisim:))
cok sukur bizim ateşimiz dustu.gece ikiye kadar uyumadik yine.emdik kustuk yine yine emdik.sut kalmiyor ben de artık o saatte.

geçmiş olsun canım sevindim ateşinizin düşmesine

6 ay çooook geççç....
evet senin koca niyeti bozmuş..

ahh benim koca bu ara harbi odun oldu ya..eski romantik adam gitti yerine kütük geldi..dün akşam utkuya oğlum sevgililer gününde bana ne alcaksın diyorum eşime laf atıyorum sözde..pis pis sırıtıyo o da duymamazlıktan geliyor..bakalım benim pek bi beklentim yok evde pinekleriz yine.

tutku sen kac damla veriyorsun devit izimkiler cok yakın birbirine

canım bana sağlık ocağından monovit vermişlerdi..4 damla veriyodum..geçen hafta doktor onu bıraktırdı.D Flor verdi tablet.günde bi tane 1 tatlı kaşığı suda eritip veriyorm..birde ferrum veriyorum sabah 6 akşam 6 damla

melisanın gözü cok capaklanmıs ve su an hep akıyor
neden oldu ki :uhm:
ne yapmam lazım
canı acıyormudurmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…