2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esra biberonun iç kapagımı kapalıymış:)))bende geçen veriyom veriyom bitmiyo baktım içeriye kapagını koymuşum:))
juli sorma benimki dr olcakmışda olamamış öyle diyo hep hayıflanır ben çocuk dr olcaktım diye:))
cumartesi başka bir çocuk dr na randevu almış benimki beraber gitcez ozaman zorayımda mosmor olsun:))

kkızlar geldik bizde doktordan çok şükür gözde ortopedide bi sorun çıkmadı çocuk doktorunada gittik ultrason idrar muayene ultrasonda bakan adam dediki boşa doktor doktor gezme senin bebebğinde acaip fazla gaz var uyumaması normal geçer 3 ayı dolana kadardedi daha idrarını yapmadı yapsın götürcem doktora ona göre konuşuruz dedi kilosu 6.100 gram olmuş gelişimi çok iyi dedi boyunu unuttum ama zor attım kendimi eve acıktı kıyametleri kopardı ordada şimdi emzirdim çişini etsin diye bekliyom kendimde gözüktüm doktora ultrasonla baktı herşey gayet iyi dedi korunma yöntemini konuştuk ya sprail yada kondom dedi aylık iğneleri ben önermiyorum dedi en iyisi emzirme bitince hap dedi yada adetimi çoğaltmaz dersen sprail dedi zaten fazla adet olduğum için pek sıcak bakmadım bende bizden gelişmeler şimdilik böyle gene gelicem anacım öpüyorum hepinizi:d

cadaloz maşallah gazlı tosuna
kilosu cok iyi
3 aya ne kaldı canım
biraz daha sık dişini

kızlar biraz tuhaf olacak ama neden sütünüzü sağıyorsunuz. ben bişey yapmıyorum. eylüle kadar kısmetse çalışmayacağım da. gerek var mı?yaa bir de benim eşim çocuğun bir sıkıntısı olmadan doktora götürmeye karşı . ne desem ikna edemiyorum. allh hastalık vermesin de. bazı doktorların önerdiği bazı özel aşılar oluyormuş zatüre aşısı felan. sizden doktora gidenler bunların zamanlarını öğenip bana bilgi verirlerse sevinirim.

hantecim bozma moralini
bol bol su iç tatlı ye yerimseniben

krizim ilk ay vurulan iğne ates yapmıyo merak etme
ne iğnesi culi, devrelerin karıştı senin, melisa yaptı

eşinin üslubu hoş değil, ben benimkinin bugün emdi mi diye sormasına bile kıl oluyorum bi de bana nasıl annesin diyecek...boşver sen kocanı ecirn ama gerçekten 5 saat bana da fazla geldi, sarılığı olmasa problem değil ama ben sarılık olduğu için 3 saati geçirmeden emzirmeye çalışıyorum, acıkmasından çok sarılığı için sık sık emzirmen lazım...

sagolun kızlar.bu eşim deli ediyor beni sarılıgı geçmemiş mama ver diyor soruyor gunduz verdim diyorum vermiyorum doyan çocuga ne maması vercem..

mama verilmez aksine daha çok anne sütü verilir, bugün doktor on kere üstüne basa basa söyledi, sarılığı geçmemiş bol bol emzir dedi hatta ilk kontrolümüzde hastaneden çıkmadan mama öneren doktor sarılığı biraz fazlaca, mamayı hemen kesiyorsun sadece anne sütü veriyorsun demişti de ağlayarak dönmüştüm eve, benim zaten sütüm yok, ben ne yapacam şimdi diye, iyi oldu gece gündüz sağdım emzirdim sütüm geldi, gel gör ki çocişimin sarılığı geçmemiş o ayrı konu ((

canım biz doğumdan beri veriyoruz hatta ilk doğdugunda paşanın şekeri düşmüş 90 cc mama vermişlerdi
kilolu doğan bebeklerde şeker düşmesi olurmuş
hastanede de sölediler doktorda söledi kilolu bebeklere sadece anne sütü yetmeyebilirmiş 2 doktora gittik ikiside mama takviyesi dedi ki sütüm çok iyi olmasına rağmen

kekimi yaptım nescafemi de aldım ohh be keyif yapmak ne guzelmiş..

yok şekerim ne iç kapağı oynuyo resmen ya
bende uyusun da 2 dkka keyif yapıım istiyoruum

canım bebekler 1 yasına kadar hey ay kontrole gider
gelişimleri için
doktor gözüne kulağına kalcasına vs heryerine bakıyor
illa hasta olmasını beklememek lazım
ve erken tanı cok öenmli
bazı hastalıklar bu aylarda tespit edilirse tedavisi daha cabuk oluyor
mutlaka eşini kandır

esra sana diyim
2 ay sonra demiri kaldıramıcan sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bizim oğlan ünlü oldu desene, bir çok gönderdiğim arkadaşım hüseyin aras ismini veriyor barı bizim ufaklığa bir kart bastırayım hamili kart yakinimdir olayına girsin...şaka bir yana çok sevindim canım memnun kalmana biz de bugün birol beydeydik...az kilo almasına üzülme rapunzel inşallah önümüzdeki ay alır. birol bey mamaya ne dedi? ver dedi mi?
ben doğum kilosundan hesaplamıyorum biz 3610 doğduk ama çıkarken 3380 dik, aldığı kiloyu bunun üzerinden hesapladık, sen nasıl hesaplıyorsun?

krizalit ben de pek kurcalamamaya calişiyorum popsunu 1-2 seferde bastirmadan temizliyorum ama kaka oluncada kose bucakta illaki oralari temizlemek kolay olmuyor.

sen mi sormuştun öğretmenim anadolu lisesi başvurularını?ben atandığım için başvurmayacağım ama bugün mebbise baktım birşeyler var ama ben giremiyorum istersen gir bakalım mebbise??

amaaaan
ha iğne ha aşı
hepsinin ucunda iğne var sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bak halaa...kız ben sana ne aşı ne ateş ne iğne sordum sen beni karıştırdın beni...bugün aşı olduk o ayrı ama ateş sıkıntımız yok...konu açılmışken doktora ateş olursa ne yapacam diye de sordum (adama koca bi soru listesi ile gidiyorum alıyo önüne cevaplıyo içinden ne diyo bilimiyorum bana) önce kıyafetlerini hafifleteceksin sonra emzireceksin 10 dk sonra ateşi düşüer dedi.aklınızda bulunsun

tamam işte bende onu diyom
ilk ayki aşı ates yapmaz :roflol: :roflol:

deli yaaa...sana laf yetiştiridim ama memecan ağlıyo...

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hadi kos bakalım memecana :roflol:

benimki kalkmak için babasını bekliyo
adam gelince bi acıyo gözleri
sabah 6 da babası işe giderken gözlerini kapıyo :roflol:
zavallı kocem sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…