ne iğnesi culi, devrelerin karıştı senin, melisa yaptıhantecim bozma moralini
bol bol su iç tatlı ye yerimseniben
krizim ilk ay vurulan iğne ates yapmıyo merak etme
merhaba kızlar..eşime sabah sinir oldum ayris gece 1 de uyudu iki memeden emzirdim sabah 6 da uyandı emzirdim uyudu tekrar eşim de sabah uyandı sen ne biçim annesin çocuk 6 saat açmı kalırmış vs diye söylendi durdu sinirlerim zıpladı..dr sordum uyandırma uyusun acıkınca uyanır demişti şimdi ben kötü annemiyim yani.kaldıki uyandırıp meme versem bile benim bebgim memeyi tutmuyor aç olmayınca..offff.
sagolun kızlar.bu eşim deli ediyor beni sarılıgı geçmemiş mama ver diyor soruyor gunduz verdim diyorum vermiyorum doyan çocuga ne maması vercem..
biizmkide cekip cekip duruyordu bi baktım diğer yandan cıkarıyormus üstü bası süt
bebişler nasıl beceriyorlar anlamadım gitti
ama sende her ağlayısında meme verme heleki mama verme
senin sütün yeter ona neden mama vermeye basladın canım
benim doktor en az 2 saatte bir ve 30 dk dan fazla emzirme dedi
sütün kalitesini etkiliyormus
kaliteli süt 2 saat te olurmuş
tabi benimki buna pek uymuyor o ayrı
esra biberonun iç kapagımı kapalıymış:)))bende geçen veriyom veriyom bitmiyo baktım içeriye kapagını koymuşum:))
juli sorma benimki dr olcakmışda olamamış öyle diyo hep hayıflanır ben çocuk dr olcaktım diye:))
cumartesi başka bir çocuk dr na randevu almış benimki beraber gitcez ozaman zorayımda mosmor olsun:))
kekimi yaptım nescafemi de aldım ohh be keyif yapmak ne guzelmiş..
kızlar biraz tuhaf olacak ama neden sütünüzü sağıyorsunuz. ben bişey yapmıyorum. eylüle kadar kısmetse çalışmayacağım da. gerek var mı?yaa bir de benim eşim çocuğun bir sıkıntısı olmadan doktora götürmeye karşı . ne desem ikna edemiyorum. allh hastalık vermesin de. bazı doktorların önerdiği bazı özel aşılar oluyormuş zatüre aşısı felan. sizden doktora gidenler bunların zamanlarını öğenip bana bilgi verirlerse sevinirim.
ne iğnesi culi, devrelerin karıştı senin, melisa yaptı
(
selam
bizde dün birol bey e gittik
genel olarak beğendim dr. u bilgilendirmekten gocunmuyor en azından sabırla anlatıyor
teşekkür ederim sana canım...bu arada oğlumun adını uras deyince aras anladılar bende hüseyin aras ın annesinin tavsiyesiyle geldik dedim :)))
oğlumun doğum kikosuna sadece 660 gr. katabilmişiz üzüldüm açıkçası sütümün az olduğunu biliyordum ve arada 30cc mama veriyodum meğer dişinin kavuğuna gitmezmiş artıkiyiden iyiye mamaya başlayacağım çocuğum aç kalıyor mamayı verince bir yumuluyorki içim acıyor 90-120 cc vermen lazım dedi her memeden sonra bir 50 cc vereyim diyorum bu arada
sizler 1 ay da aldığı kiloyu doğum kilosu üzerindenmi hesaplıyorsunuz yoksa doğumdan hemen sonra kilo kaybı oluyor ya onun üzerindenmihesaplıuyorsunuz????
krizalit ben de pek kurcalamamaya calişiyorum popsunu 1-2 seferde bastirmadan temizliyorum ama kaka oluncada kose bucakta illaki oralari temizlemek kolay olmuyor.
amaaaan
ha iğne ha aşı
hepsinin ucunda iğne var sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bak halaa...kız ben sana ne aşı ne ateş ne iğne sordum sen beni karıştırdın beni...bugün aşı olduk o ayrı ama ateş sıkıntımız yok...konu açılmışken doktora ateş olursa ne yapacam diye de sordum (adama koca bi soru listesi ile gidiyorum alıyo önüne cevaplıyo içinden ne diyo bilimiyorum bana) önce kıyafetlerini hafifleteceksin sonra emzireceksin 10 dk sonra ateşi düşüer dedi.aklınızda bulunsun
tamam işte bende onu diyom
ilk ayki aşı ates yapmaz :roflol: :roflol:
deli yaaa...sana laf yetiştiridim ama memecan ağlıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?