2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hiihooytt temizlik yaptım bitti mis oldu evim kaç zamandır kendim yapamamıştım içime sine sine yaptım çok rahatladımm oohhhh

melisanın gözü cok capaklanmıs ve su an hep akıyor
neden oldu ki :uhm:
ne yapmam lazım
canı acıyormudurmafoldumben

kaynasyıp ılınmıs suya utulu bezi ıslatip burun kokkunden gozunun dısına dogru tek hamlede sil.olur capak benimkinde de oluyor hatta elimle aliyorum bazen :kedi:

utkunun doktoru gelişimi çok hızlı olduğu için demir depoları yetersiz kalır takviye yapmak gerekir dedi..6 buçuk kilo oldu benim tosun
masallah canim ondan demek.

benim ogluşunda capaklandı temizbir mendiline sütümü sagıp sildim gecti

sana da iyi aksamlar bocukcum

hee inşallah ederler de kolay gelir nur uyumaz ağlar durur yanlarında artık kalabalığı hiç sevmiyo bizim kız

tutku
tum numaralar icindir
katalogtaki 4 numaraydi diye hatirliyorum.

pamuk gule gule kirletin:))benim de yarin temizlik gunum.hafta sonuna hazirlik

tutku
tum numaralar icindir
katalogtaki 4 numaraydi diye hatirliyorum.

pamuk gule gule kirletin:))benim de yarin temizlik gunum.hafta sonuna hazirlik

aa iyi o zaman aldırim eşime..eşim haftasonu evde olduğu için kuzeniyle beraber dağıtıyolar evi temizlik boşa yapmış oluyorum..bneim temizlik günü hafta başıakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

realdeki primalar 5 numaraydı ben baktım yada benim gördüklerim 5 numaraydı kilosu yüksekti.uzun zamandır var onlar carrefourda falanda.
juli ayrisinde oluyordu dr damla verdi bir hafta kullanıyoruz geçiyoruz.ama kaynamış suyla gazlı bezle silebilirsin..demli çayla pamukla da siliyor büyükler ii geliyormuş.

selam kızlar ben geldim oğluş uyuyo uyanana kadar hemen yanınıza koştum

sana hoşgeldin bana güle güle..

bu akşam eşime yarın ablana gidicem dicem bakalım ne dicek dışarı çıkmama..kendi tarafına gidince bişey demez heralde..ablası yeni doğum yaptı annesi baabsıda orda..
eğer oraya gitmeme bişey demezse her yerede giderim bunbdan sonra bahanem olur. bana yol açılır eve girmem artık..o yüzden ablasından başlıyorum..delikafadulden

iyi akşamlar size..öptük utkuyla hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…