2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar biz 26 günlük olduk hala göbegimiz düsmedi anlamadim benimki göbegini mi cok sevdi

bebeklerde oluyo canım dr unu ara sor istersen..benim bildiğim annenin sütünden sürerler eskiler ama ben hiç sürmedim

julii bide çayla siliyorlarmış çok kişiden duydum pamuğu çaya batırıp sıkıp iç taraftan dışa dogru silicekmişsin ii geliyormuş

juli bizim dr gözüne serum fizyolojik damlatıp gazlı bezle silmemizi söylemişti

saolun kızlar sütüme ve ılık suyu denemeye basladım
insallah yarına bişi kalmaz

şimdi babası geldiya actı gene bayraklarını sempatiksalakcinni
yaramazlığını bş babasına yapıyo velet

tekrar merhaba

krizalit bende son 2 pakatei kullanıyorum.sonra johnson kullanıcam sonra da huggies:))esim almişta farklı farklı

ayy juli benimki de acti kucakci oldugundan anneanne ve dede de

Ayyy 40ımız çıksa da ben de Anakaraya anneanne ve dedesine götürsem. Dedesi dört gözle bekliyor,ben de sabaha karşı uyumak için satacak birilerini arıyorum ama maalesef yine bana kalıyor kuzum. Babamızla odaları bile ayırdık ((

ben geldim herkes sustu :) neyse kızlr görüşürüz

yavrucuklarım birazcık okudum geçmişinizi emme bayıldım kestim yarıda iyi eğlenmişsiniz bugün espriler tavan yapmış demekki neymiş anneler uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği kafayı yeme sendromunun ilk etabındalar artık herşey espri konusu eheheheheh=Pallahım bozmasın ileri götürmesin 5,ve 6, safha zor tavsiye etmem=Pşaka bi yana kıslarrrrrrrrrrrrrrrr özel sorum cvp yazın şimdi benim kırkım çıkacak inş..bugün 37.günümüzdeyiz....efet korunma yöntemlerine geçip bir tartışsak nasıl olur belki siz tartıştınız bile emme kaçırdım .....spiral taktıranlar ne zaman gittiniz ben henüz konuşmadım doktorumla ...siz ne yaptırdınız sizce en rahatı hangisi 11 yıllık evliyim biz şimdiye kadar doğal doğal gidiyoduk ama artık çocuk olayını kapadık ve allahım biliyor olmayanlara versin benim yavrularımada uzun sağlıcaklı bir ömür versin istemiyorum başka bir gebelik ama korkuyorumda kuzenim yazın taktırdı 3 ay sonra şikayetleri başladı gitti kaymış iyi kalmadım abla hamile diyor ....bu işte sakat yaaa .....

slm kızlar nasılsınız
ben cook kotuyum
sol gogsum sıstı mastıt olmus
yanı ıltıhab cok agrım var
sut kanalları tıkanmıs ve mıkrop kapmıs
yarın ömerı dra goturdugumde
kendımde gıdecegım
ama kadın hastalıklarına mı
yoksa dırek gogus hastslıklarına mı gıtmelı bılemedım
ALLAH KIMSEYE VERMESIN COOK ZOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…