juli bende 24/12/2009 da doğuracam
dün bi arkadaş hz isanın doğum günü dedi
ilginç bi tarih yani
rylai gecmiş olsun canım bol bol dinlen
bebişinede maaşallah
kaydirigubbakcemile3
sağol cnm evt sezeryan olcak kısmetse normali göre göre gözüm almadı sırnaşık şey
meraba kızlar dün hastaneden geç geldik serumu yiyincede sersem oldum giremedim bi daha kuzum 3 kilo olmuş 28 aralık dedi bu sefer değişmez heralde ama ben hala tam iyileşemedim hızlı iyileşmek için napmak lazım kızlar :sm_confused:
akannehir nese sen gene sakin sakin durrr böle .eve gönderirler ya bence.suyun ve agrın olmadıgı için.benim fikrim buabartmayın len
doğurduğum falan yok
sadece nişan geldi
çok tırrsıyorum delikafadulden
kızlar yaa
bugün tuvalette idrarımı yaparken peltemsi ve bir iki damla kanlı bi sıvı geldi peçeteye
özellikle dikkat ettim vajinamdan geliyordu.
galiba nişan bu.
böyle giderse ya bu gece ya da bi kaç güne kadar ben doğururum.
tecrübeli anneler yardım:1shok:
kızlarrrrrrr müjjjjjjjjjjjdeeeeeeeeeeeeeeeeee bir bebem,izdaha gelllllllllllliiiiiiiiiiiyyyyyyyoooooooooorrr kaydirigubbakcemile2 Şeniz
yap yap julicim biz oğlanlara ne takalım yada nerelerine ne takalım diim
hoya doğuma gitti galiba o kadar da dedim doktora para vermeye gerek yok biz burdan doğurttururduk ne olucak sanki
sezeryanı gerektirecek bir durum yoksa normali denesen cnmyerimseniben
yaa kızlar benim içimede normal yapıcakmışım gibi geliyorrr.ama dr sezeyan günü verdi 5 ocaga.bi cesaret geldi bana ama hadi hayırlısı
bende normal doğum taraftarıyım ama bebişimin sağlığı için sezeryanı seçicem bu gidişle galba günler yaklaştıkça tırsmaya başladım
ama bebek için sağlıklısı normal hakocum
ortada problem yokken sezaryan yapılmasına karsıyım
ama şimdi doktorlar kesip biçmeye cok meraklı
işlerine geldiği içinde cok övüyorlar sezaryanı
canım bende ennfeksiyon var ve normal doğumda bebek zarar görebilir ondan dolayı sezeryanı istiyorum yoksa çatır çatır doğururum bana kalsa
bebek görmeye gelenlere ikram mı vereceksnizi :uhm:
bi cikolaya kolanya yeter
mümkünse 5 dk durup gitsinler kaydirigubbakcemile3
neden sezaryan günü verdi demetcim
durup duruken mi
bana kalsa eve kimseyi almayı düşünmüyorum da canım gripten dolayı ama yinede gelen giden olursa buralarda herkes yemeye geliyo canım kimse 5 dk oturimda gidim demiyo yani çayı içiyo kahve istiyolar öyle yani alimda dursun yamazlerse ben yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?