2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yap yap julicim biz oğlanlara ne takalım yada nerelerine ne takalım diim

hoya doğuma gitti galiba o kadar da dedim doktora para vermeye gerek yok biz burdan doğurttururduk ne olucak sanki

bana verilen tarih çocuğun takvimine göre 24 aralık benim tarihime görede 19 ocak ne olucak bilmiyorum pazartesi gününe yeni bi dr buldum ona gidicem bakalım o ne dicek

geçmiş olsun canım.maşallah bebişine.bol bol dinlenmek lazım sanırım

abartmayın len
doğurduğum falan yok
sadece nişan geldi
çok tırrsıyorum delikafadulden
akannehir nese sen gene sakin sakin durrr böle .eve gönderirler ya bence.suyun ve agrın olmadıgı için.benim fikrim bu

ayyy bebişini kucagına alacaksın çok güzel bişi yaa
kızlarrrrrrr müjjjjjjjjjjjdeeeeeeeeeeeeeeeeee bir bebem,izdaha gelllllllllllliiiiiiiiiiiyyyyyyyoooooooooorrr kaydirigubbakcemile2 Şeniz

:lepi:sırnaşık şeydelikafaduldena.s.:asigim::asigim:

sezeryanı gerektirecek bir durum yoksa normali denesen cnmyerimseniben

yaa aslında canmım hiç tatlı diyildir hsg çektirdim aşılama oldum bi düşüğüm oldu kürtaj oldum hiçbirinde sesimi çıkarmadım ama normal doğumda yapamazsamda bebk sıkıntıya girerse diye çok korkuyorum böle şeylerde görüyorum bazen çünkü zaten zor buldum kendimide bebişide hiç sıkıntıya sokmiyim diyorum tabi bilemem belkide kolay bi doğum olucak ama yemiyo işte sırnaşık şey

yaa kızlar benim içimede normal yapıcakmışım gibi geliyorrr.ama dr sezeyan günü verdi 5 ocaga.bi cesaret geldi bana ama hadi hayırlısı

bende normal doğum taraftarıyım ama bebişimin sağlığı için sezeryanı seçicem bu gidişle galba günler yaklaştıkça tırsmaya başladım

bende normal doğum taraftarıyım ama bebişimin sağlığı için sezeryanı seçicem bu gidişle galba günler yaklaştıkça tırsmaya başladım

ama bebek için sağlıklısı normal hakocum
ortada problem yokken sezaryan yapılmasına karsıyım
ama şimdi doktorlar kesip biçmeye cok meraklı
işlerine geldiği içinde cok övüyorlar sezaryanı

kızlar yeni bişey keşvettim dün denedim çok hoşuma gitti sizede söylim dedim doğuma pasta börek yapıyomusunuz diye bi konu olmuştu metro alışveriş mrkezi var oardan dondurulmuş hazır künefe aldım tavada ısıtıp şerbetide dötüm üstüne bi olduki süper doğuma ondan aldırıcam bi kutuda 10 tane var gelenlere yap ver 2 dk yı bulmuyo yapması

ama bebek için sağlıklısı normal hakocum
ortada problem yokken sezaryan yapılmasına karsıyım
ama şimdi doktorlar kesip biçmeye cok meraklı
işlerine geldiği içinde cok övüyorlar sezaryanı

canım bende ennfeksiyon var ve normal doğumda bebek zarar görebilir ondan dolayı sezeryanı istiyorum yoksa çatır çatır doğururum bana kalsa

bebek görmeye gelenlere ikram mı vereceksnizi :uhm:
bi cikolaya kolanya yeter
mümkünse 5 dk durup gitsinler kaydirigubbakcemile3

bebek görmeye gelenlere ikram mı vereceksnizi :uhm:
bi cikolaya kolanya yeter
mümkünse 5 dk durup gitsinler kaydirigubbakcemile3

bana kalsa eve kimseyi almayı düşünmüyorum da canım gripten dolayı ama yinede gelen giden olursa buralarda herkes yemeye geliyo canım kimse 5 dk oturimda gidim demiyo yani çayı içiyo kahve istiyolar öyle yani alimda dursun yamazlerse ben yerim

neden sezaryan günü verdi demetcim
durup duruken mi

yok durup dururken degil kanalım darmış.bebişte inemiyo zaten aşagıya.ha bire yukarı çıkmaya çalışıyo o kadar canım yanıyoki.ilk gördügünden beri sen sezeryan olursun diyodu.kemiklerimde ince

oooooooo iyiymiş o.evin sobalımı kaloriferli mi?bide kim gelicek yanına senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…