2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiiş olsun tatlım...=(benim 6 aylık filandım başıma geldi burdaki bir özel hastaneye gittik gece ateşim çıktı vs...cerrah vbaktı yokladı kısaca iltihap dedi yanındada yara gibi bişey çıktı iltihaplı sağ göğsümün o antibiyotik vs birkaç ilaç verdi iyi geldi şükür atlattık ama zor bir durum şişlik ağrı ve ateş yapar anacım sende iyi dayanıyosun alttan üstten bir sürü sıkıntı üst üste geldi kolla kendini doktorlara gitmeyi ihmal etme sakın benim diyeceğim bu kadar bebem:gitme:

sagol casmınım
vallaha oyle
allah daha beterını vermesın
ne oldugunu anlayamadım
tıpta okuyor kızkardesım o soyledı
yarın hemen dra gıdecegız
çok sagol

ben kaçar eşim geldi üfffffffffffff bugün 4 misafir 2 annem birdetayzemi ağırladım sabahta kızın okuluna filan gittim toplantısı vardı vs...gece deseniz 4 ,5 yattım sabah 7 kahvaltıyı hazırladım eşim kızım ben birlikte çıktık okula annem bendeyken birazda hava almış oldum.....iyide oldu...1,5 saat kaytardım ama giden gelenler bitmiyo yaaaaaaaaaaaa.....mevlüt yapılıcak bu pazartesi mevlit harici gelecek bir sürü daha misafir var pilim bitmek üzere......sinyal vermeye başladı vücudum bugün ...yarın bir şey çıkmasın dua ediyorummm dinlenmek istiyorum..manyağım ben yaaa ne güzel 10 gün yanımdalarken ilk gün dahil sırtım yatak görmedi niye dinlenmemişim ...pişmanım çooook..neyse ..rabbim sağlık versin.....ben kaçtım gelebilirsem gelirim gelemessem şu korunma işini özellikle spiralden memnun kalanlar yada ne bilim sıkıntısı olanlar bir zamanını vs yazsın bana....

kızlar bişey sorcam ilk doğduğunda yapılan aşıdan sonraki aşı 1.ayda yapılıyo değil mi bizim aşı kartımıza 16 şubat yazılmışta

sagol casmınım
vallaha oyle
allah daha beterını vermesın
ne oldugunu anlayamadım
tıpta okuyor kızkardesım o soyledı
yarın hemen dra gıdecegız
çok sagol

mutlaka git zaten gece farkediceksin epey ateş ve halsizlik yapıcak .......bol bol emzir demişti galiba yanılmıyorsam o göğsümü bir sor doktora canım....eskimişim ben beee hatırlayamıyorum artık geçmişi yada kafam bulanık ondan...

efet canım benim kızım 5 ocak doğdu 5şubat 2.aşıyı vurdurduk..=)

bizde ilk aşımızı yani hepatit b 2 yi 19 şubatta vurdurucaz canım

sağolun kızlar aklıma takıldı sizdende onay alayım dedim

adaşım nasılsın demir paşa nasıl artık emiyormuş galiba girebildiğim kadar okumaya çalışıyorum geçmişi
bizimki hala silikon uçla emiyo ya aslında çok üzüzlüyorum ama ne yapayım hiç emmemesinden daha iyi diyorum

casminim ben sağlık ocağına gidip konustum ebeyle
su an 3 yöntem var size uygun kondom spiral ve 3 aylık iğne dedi

3 aylık iğne adetin cok gec olmasına sebep oluyormuş 1 sene gelmeyebilir ded

spiral için fazla kanama olabilir dedi

bizde kondoma karar verdik

sağlık ocağı beleşe veriyo
12 tane verdiler kaydirigubbakcemile5

genel cerraha gitmen lazım canım
sık emzirmedin mi canım

Son düzenleme:
ahh julı ahhh
emzırmez olurmuyum
aksınecok emıyor
sabahlara kadar uyku uyudugum yok
gunduzde 2 saat ya uyudugunda
yemek bulasık derdındeyım
ne dınlenebılıyorum nede kendıme bakabılıyorum
eşim dıyor cok saglıklıydın bır dogum yaptın dagıldın
kendıne hıc bakmıyorsun dıyor
cook sınırlerım bozuk julı,
eşimdede oyle en fazla 10 dk duruyor
internetten okudum
fazla emzırmeden de ouyormus
vermesem 2 dakıkada mosmor oluyor
3 gundur de kakasını yapmıyor
allahım cıldırıcam yaaa
hersey ust uste geldı
hemoroıdım de bı yandan azıttı
ahhh ahhh

cok gecmiş olsun canımyaa
ALLAHsonunu hayır etsin
bukadar cekiyosun valla bi mükafatın olur inşllh
:teselli:

ırem cook sagol cnm
eşim işe gıttı ben evde yalnızım
suan aglıyorum ınana

çok çok geçmiş olsun canım ya bugunlerde gecicek
hepimiz sıkıntılı dönemlerdeyiz bütün herşeyimiz değişti hayatımız değişti tabi sağlığımızda
inşallah bir an evvel sıkıntın geçer normale dönersin canım

emiyo vampirim ya:) sağıp verirken daha iyiydik yaw içiyodu yatıyodu şimdi memede uyuyo deli bu çocuk ya durduracağı bozuk:)
emer emer hiiiç üzülme hemde öle bi emerki sen bile şaşırırsın
bizde emmez diyoduk üzülüyoduk şimdi deli dana gibi meme arıyo:)

bende soruşturdum aynen bunları ögrendim
biz öncedende onla korunuyorduk
bi problem olmaz inşlh
ve saglık ocagında gelene hap,spral,kondom alan alana
banada vermek istediler yok dimedim:jeyyar:

anne olmak sagol cnm
ama hepsı ustuste gelınce cok bunaldım hayırlısı bakalım

ırem işe gıttı gececı cnm
bırazdan kayınvaldem ıner yukardan asagı
yalnız degılım yanııı

kızlar selam nasılsınız bebişim durmuyor hiç giremiyorum agzında pamucak olustu sıcaktan isilik diyorlar bizimkiler ondan oldu gaz problemıde cabası rezene cayına ıyı gelır dedıler kendım ıcın aldırdım ondan ıcıyorum bebgede zinco diye bir bitki yagı varmıs ondan aldırdık gaz için pamucak içinde ilaç aldırdık ayrıca karbonatlı u ıle sıl agzını dedıler siz tecrübeli anneler dogrumu bu kullandıklarımız varsa tavsiyeleriniz bekliyorum yardım edin valla bebişim her agladıkca ıclerım parcalanıyor dayanamıyorum

melisanın gözü cok capaklanmıs ve su an hep akıyor
neden oldu ki :uhm:
ne yapmam lazım
canı acıyormudurmafoldumben

canım bizimki üşüyünce oluyor
oda değişikliği bile etkiliyor bazen
sütünü damlat sil
kaynamış ılınmıl suyla sil
birde gözünün yanına burnunun oraya dairesel masaj yap

utkunun doktoru gelişimi çok hızlı olduğu için demir depoları yetersiz kalır takviye yapmak gerekir dedi..6 buçuk kilo oldu benim tosun

canım seninkide erken doğmuştu sanırım
erken doğan bebeklere 1. ayında başlıyorlar o sebepte var

hala unibaby yenidoğan mı kul
lanıyorsunuz kıslar?

evet ama deiştirmek istiyorum artık ama ne alacağımı bilmiyorum

çok geçmiş olsun canım

kızlar bişey sorcam ilk doğduğunda yapılan aşıdan sonraki aşı 1.ayda yapılıyo değil mi bizim aşı kartımıza 16 şubat yazılmışta

canım ilk aşınızı ne zamn yapıldıysanız ondan 1 ay sonr olacaksınız
bebeler doğduğu gün oluyor ama mesela biz 15 gün sonra olmuştuk kilomuzdan dolayı 2 kilonun altındaki bebeklere yapmıyorlarmış 2. hepatitmzi 1 buçuk aylıkken olduk
şimdi verem karma falan 2 buçuk aylıkken olucaz öylede gidecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…