2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bilmiyomki adet sancısı gibi ama kesilmiyor sürekli..akıntımda varr..anammmm doguruyıommu ne tek başıma..

bebek sıkıntıyamı giriyor ki normal doğumda,
öyle olsa Allah o şekilde göndermezdi bebişleri,çatın müsaitse bence normal ol cnm..

bende normal doğum taraftarıyım ama bebişimin sağlığı için sezeryanı seçicem bu gidişle galba günler yaklaştıkça tırsmaya başladım
cnm bebeğinin sağlığını neden olumsuz yönde etkilesin ki?
canım bende ennfeksiyon var ve normal doğumda bebek zarar görebilir ondan dolayı sezeryanı istiyorum yoksa çatır çatır doğururum bana kalsa

cnm enfeksiyonun tedavisi var,doğuma kadar geçer enfeksiyonun,

ecrin korkma biz varız yardımcı oluruz canım sen hazırlığını yap çantalar elini altında dursun çok sancın varsa güvendiğin birini yanına çağır

kısar bi selam verip geçeyim dedim ama geçmişi okurken kalkamadım. hoya doğuruyomuy muş akannehir. hadi hayırlısı. bu arada ben de hasta oldm yaaa. ama çok şükür ateşim yok henüz. ıhlamur limona dadandım.ama çok halsizim. yatıcam yine. size ii muhabbetler.mirmirmirmir

yok canım zaten doğumdan sonra bişey yedirmiyolar bide ordan veriyolar zaten yemek senin sıcak ve sulu şeyler yemen lazım tuvalet açısından

Yaa maalesef burada herkes herseyi yemiyo, hastanenin verdiklerini de yerler mi bilmiyom ki... Bi de 3 kisiler, kocasi var annesi var... Yazik sefil olmasinlar oralarda... Dusunceli hatunum vesselam.zemuszemus

buraya gelmelrinden oraya gelmeleri daha iyi.çünkü orda ben ayrı odada kalıcam.burda tek odada çok zor olacak.sadece teyzesiyle dayısı kuzeni gelir eşimin benim akrabam yok gelicek.çünki.aman nasıl rahat edeceksem öle olsun
merhaba kızlar..yeni uyandım benim sancım var yaaaaa..
günaydınnn.geçmeyen bi agrı mı.adet sancısı gibi mi

mehlikasu tedavi oldum canım ama her seferinde kendini yeniliyo geçmiyo yani senin anlican ama yinede normal olmasını isticem dr dan bakalım pazartesine randevumuz var bakalım konuşucaz

ayyy bilmiyomki adet sancısı gibi ama kesilmiyor sürekli..akıntımda varr..anammmm doguruyıommu ne tek başıma..

annelerin geleni gideni bitmedi mi daha.yanına gelse.dk ka tutsana bi kaç dakkada bi geliyo ayy bende tvdn duydugumu sölüyorum.3 dakkada bi geliyosa gerçek sancımıydı neydi.unuttum:1shok:

ecrin korkma, adet sancısı gibi oluyor, öyle pat diye açılmıyor, hastaneye gitsen de geri yolluyorlar, evinde çek sancını diyorlar, duş al falan diyorlar, doğum sancısı arada kesiliyor arada devam ediyor, kaç dakikada bir olduğunu kontrol et, yalancı sancı da olabilir, hayırlısı olsun...

doktorum su ve nişan gelmesinde bebek hareketsizliginde hemen gelmemi söylemişti..ama bende sancı var krem gibi biraz yogun akıntı okadar.biraz bekleyeyim bakim benim kocamla annemler karşıdan gelene kadar ben dogururum beeeee..

Yaa maalesef burada herkes herseyi yemiyo, hastanenin verdiklerini de yerler mi bilmiyom ki... Bi de 3 kisiler, kocasi var annesi var... Yazik sefil olmasinlar oralarda... Dusunceli hatunum vesselam.zemuszemus

aman salla gitsin ne yerlerse yesinler senin düşündüğün kadar onlarda seni düşünüyolarmı acaba

ecrincim sancılar 10 dakikada içinde 3 defa geliyorsa gerçek doğum sancısı diyorlar..senınde öylemi geliyor.

ben de böyle düşünüyorum,ama sen çok güzel ifade etmişsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

anam ecrin de doğuruyor,hadi bakalım,Allah hayırlı kolay ve normal doğum nasib etsin:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
insallah hepimiz hayırlısıyla bi doğursak
allah seni napmasın çatlak şeyyyy:roflol::roflol: kıs hiçmi tırsmıyosunnmnbanada cesaret geldi ya.dogumdan korkmuyorumda sonrasından korkuyorum
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
julicim seninki diyodurki ben en iyisi doğmim doğarsam bu karı beni allayıp pulliccak diyodur
ahh ben kızıma ne tokalar ne sac bantları aldım
saclı doğsa bari laelaelaelaelae

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
darısı bize insallah :Saruboceq:
Yaa bisi sorcam: Hastaneye giderken yiyecek/icecek bisi goturulur mu??? Ne gotursem, borek pogaca felan?
yaaww doğurcan yemeği düşünüyon hee cokacimcoook
yalancı sancı olabilir canım
nomal sancılar belli aralıklarla sidetli gelir

Bugun herkes dogurcak sanirsam. Bi tek Juli kalcak MelosuylaŞeniz
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

cinderella sen poğaça,börek yap götür cnm sevaptır,hem bugün ona yarın sanayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…