bebek sıkıntıyamı giriyor ki normal doğumda,yaa aslında canmım hiç tatlı diyildir hsg çektirdim aşılama oldum bi düşüğüm oldu kürtaj oldum hiçbirinde sesimi çıkarmadım ama normal doğumda yapamazsamda bebk sıkıntıya girerse diye çok korkuyorum böle şeylerde görüyorum bazen çünkü zaten zor buldum kendimide bebişide hiç sıkıntıya sokmiyim diyorum tabi bilemem belkide kolay bi doğum olucak ama yemiyo işte sırnaşık şey
cnm bebeğinin sağlığını neden olumsuz yönde etkilesin ki?bende normal doğum taraftarıyım ama bebişimin sağlığı için sezeryanı seçicem bu gidişle galba günler yaklaştıkça tırsmaya başladım
canım bende ennfeksiyon var ve normal doğumda bebek zarar görebilir ondan dolayı sezeryanı istiyorum yoksa çatır çatır doğururum bana kalsa
yok canım zaten doğumdan sonra bişey yedirmiyolar bide ordan veriyolar zaten yemek senin sıcak ve sulu şeyler yemen lazım tuvalet açısından
nasıl sancı canım?sık mı?merhaba kızlar..yeni uyandım benim sancım var yaaaaa..
canım benim derdim insanların gelmesi deyil aslında gelsinler ama öpmeye koklamaya çalışıyolar ona sinir oluyorum sen kıyamıyosun biri geliyo kucağına almaya çalışıyo öpüyo deli oluyorum ozaman. sen kaynanana gidince de onların akrabaları gelmezmi görmeye
günaydınnn.geçmeyen bi agrı mı.adet sancısı gibi mimerhaba kızlar..yeni uyandım benim sancım var yaaaaa..
merhaba kızlar..yeni uyandım benim sancım var yaaaaa..
ayyy bilmiyomki adet sancısı gibi ama kesilmiyor sürekli..akıntımda varr..anammmm doguruyıommu ne tek başıma..
ecrin korkma, adet sancısı gibi oluyor, öyle pat diye açılmıyor, hastaneye gitsen de geri yolluyorlar, evinde çek sancını diyorlar, duş al falan diyorlar, doğum sancısı arada kesiliyor arada devam ediyor, kaç dakikada bir olduğunu kontrol et, yalancı sancı da olabilir, hayırlısı olsun...ayyy bilmiyomki adet sancısı gibi ama kesilmiyor sürekli..akıntımda varr..anammmm doguruyıommu ne tek başıma..
Yaa maalesef burada herkes herseyi yemiyo, hastanenin verdiklerini de yerler mi bilmiyom ki... Bi de 3 kisiler, kocasi var annesi var... Yazik sefil olmasinlar oralarda... Dusunceli hatunum vesselam.zemuszemus
ben de böyle düşünüyorum,ama sen çok güzel ifade etmişsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskesinlikle jjulı ye katılıyorum normal doğumda vücüt kendini resmen yeniliyor nerde o eski doktorlar..yeni nesil doktorlar işlerine geliyo risk almıyorlar hemde maddiyat düşündükleri için sezeryan yapıyorlar sezeryan resmen bir ameliyat ya ..ben kaç yıldır sağlık sektöründeyim sezeryanı savunan bir doktor duymadım herkes normali savunur ama dediğim gibi risk almak istemedikleri için sezeryana kaçıyorlar..bu arada insanı yaratan rabbim kulu için her zaman en iyisini düşünmüştür eger sezeryan çocuk ve anne için en iyi doğum şekli olsaydı rabbim bu şekilde doğurmayı nasip ederdi diye düşünüyorum..benım doktorumda bana sezeryan dedi ama ben normalde ısrar edince tamam normal yaparız dedi demekki normal yapılabiliyormuş..neyse çok yazdım ama bence bir risk olmadıgı sürece en iyi doğum şekli normal doğumdur..
merhaba kızlar..yeni uyandım benim sancım var yaaaaa..
anam ecrin de doğuruyor,hadi bakalım,Allah hayırlı kolay ve normal doğum nasib etsin:Saruboceq:ayyy bilmiyomki adet sancısı gibi ama kesilmiyor sürekli..akıntımda varr..anammmm doguruyıommu ne tek başıma..
insallah hepimiz hayırlısıyla bi doğursakdemetcim evet evim sobalı ama her odamda var soba rahatım yani okunuda
julicim doğurursun merk etme en ummadık bi anda bi bakmışsın ki doğuruyon aaaaaaaaaa süpris sağlıklı olsunda gelir rahatı yerinde seninkinin
delikafadulden delikafadulden delikafaduldenallah seni napmasın çatlak şeyyyy:roflol::roflol: kıs hiçmi tırsmıyosunnmnbanada cesaret geldi ya.dogumdan korkmuyorumda sonrasından korkuyorum
ahh ben kızıma ne tokalar ne sac bantları aldımjulicim seninki diyodurki ben en iyisi doğmim doğarsam bu karı beni allayıp pulliccak diyodur
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiskesinlikle jjulı ye katılıyorum normal doğumda vücüt kendini resmen yeniliyor nerde o eski doktorlar..yeni nesil doktorlar işlerine geliyo risk almıyorlar hemde maddiyat düşündükleri için sezeryan yapıyorlar sezeryan resmen bir ameliyat ya ..ben kaç yıldır sağlık sektöründeyim sezeryanı savunan bir doktor duymadım herkes normali savunur ama dediğim gibi risk almak istemedikleri için sezeryana kaçıyorlar..bu arada insanı yaratan rabbim kulu için her zaman en iyisini düşünmüştür eger sezeryan çocuk ve anne için en iyi doğum şekli olsaydı rabbim bu şekilde doğurmayı nasip ederdi diye düşünüyorum..benım doktorumda bana sezeryan dedi ama ben normalde ısrar edince tamam normal yaparız dedi demekki normal yapılabiliyormuş..neyse çok yazdım ama bence bir risk olmadıgı sürece en iyi doğum şekli normal doğumdur..
darısı bize insallah :Saruboceq:Selam kislar,
Fazla uzerine gitmeyin Juli'nin ayol daha vakti var onun. Bu gece burdaki Turk arkadasim dogum yapti 40+3'de. Sabah 7'de gittilerdi hastaneye gece 1 gibi Semih bebek dunyaya gelmis:)Bugun gitcem yanina. Gitmisken hem doktoruma da bi goruneyim kasintim var feci onu soracagimmafoldumben
Arkadasim normal dogum yapti kislar, eee burasi amerikayerimseniben
yaaww doğurcan yemeği düşünüyon hee cokacimcoookYaa bisi sorcam: Hastaneye giderken yiyecek/icecek bisi goturulur mu??? Ne gotursem, borek pogaca felan?
yalancı sancı olabilir canımmerhaba kızlar..yeni uyandım benim sancım var yaaaaa..
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüBugun herkes dogurcak sanirsam. Bi tek Juli kalcak MelosuylaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?