ayy ben kovarım herhalde :roflol:bana kalsa eve kimseyi almayı düşünmüyorum da canım gripten dolayı ama yinede gelen giden olursa buralarda herkes yemeye geliyo canım kimse 5 dk oturimda gidim demiyo yani çayı içiyo kahve istiyolar öyle yani alimda dursun yamazlerse ben yerim
hassas catı die bişi varmış gaibayok durup dururken degil kanalım darmış.bebişte inemiyo zaten aşagıya.ha bire yukarı çıkmaya çalışıyo o kadar canım yanıyoki.ilk gördügünden beri sen sezeryan olursun diyodu.kemiklerimde ince
eeeeeeeeeeeeee julicim daha daha nasılsınvereliniortak
yaa kızlar benim içimede normal yapıcakmışım gibi geliyorrr.ama dr sezeyan günü verdi 5 ocaga.bi cesaret geldi bana ama hadi hayırlısı
ayy ben kovarım herhalde :roflol:
kaynanamda sen doğumdan sonra tekirdağa git
şimdi burda rahat bırakmazlar diyo
baktım cok gelen giden oluyo giderim
hassas catı die bişi varmış gaiba
doktor bi arkadasıma öle demiş
cok iyiyim hakocum
son haftama girdim ne ağrı ne sancı ne su ne kan laelaelaelaelae
sancı cekmek istiyorum laelaelaelaelae bağırmak istiyorum laelaelaelaelae
ama bebek için sağlıklısı normal hakocum
ortada problem yokken sezaryan yapılmasına karsıyım
ama şimdi doktorlar kesip biçmeye cok meraklı
işlerine geldiği içinde cok övüyorlar sezaryanı
Benim dr ocağın 12sine gün cerdi.Biz seninle aynı haftadayız.Aslında ben de 38 +1 olduktan sonra aldırmak istedim bebeği.Çünkü zaten ilk bebeğim de sezeryan ,doktorum un verdiği tarihte yaklaşık38+7 filan oluyorum.Yani 39.haftaya girmiş oluyorum ve o vakte kadar normal doğum sancım başlarsa diye çekiniyorum.Keşke 7sinde filan alsa .Bir daha konuşacağım ama kadın son ana kadar anne karnında bekletme çabasında.
demetcim evet evim sobalı ama her odamda var soba rahatım yani okunuda
julicim doğurursun merk etme en ummadık bi anda bi bakmışsın ki doğuruyon aaaaaaaaaa süpris sağlıklı olsunda gelir rahatı yerinde seninkinin
demet benim tüplü sobam var ufoda var sobada var her odada bebek için bide beşik var yani misafir gelsede bebeyi göstermeyi düşünmüyorum bebiş ayrı odada kalır tabi bende onun sayesinde onunla kalırım
doktorunu aradın mı, benden açık pembe ve kaygan bir sıvı gelmişti, adet sancıları gibi sancılarım olmuştu, suyum hiç gelmedi, doğumda geldi, hayırlısı olsun...kızlar yaa
bugün tuvalette idrarımı yaparken peltemsi ve bir iki damla kanlı bi sıvı geldi peçeteye
özellikle dikkat ettim vajinamdan geliyordu.
galiba nişan bu.
böyle giderse ya bu gece ya da bi kaç güne kadar ben doğururum.
tecrübeli anneler yardım:1shok:
mecbur gelir hakoperi.en azından yakın çevre ne kadar istemesekte.
merhaba kızlar..yeni uyandım benim sancım var yaaaaa..
Yaa bisi sorcam: Hastaneye giderken yiyecek/icecek bisi goturulur mu??? Ne gotursem, borek pogaca felan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?