2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ben kovarım herhalde :roflol:
kaynanamda sen doğumdan sonra tekirdağa git
şimdi burda rahat bırakmazlar diyo

baktım cok gelen giden oluyo giderim

yok durup dururken degil kanalım darmış.bebişte inemiyo zaten aşagıya.ha bire yukarı çıkmaya çalışıyo o kadar canım yanıyoki.ilk gördügünden beri sen sezeryan olursun diyodu.kemiklerimde ince
hassas catı die bişi varmış gaiba
doktor bi arkadasıma öle demiş

eeeeeeeeeeeeee julicim daha daha nasılsınvereliniortak

cok iyiyim hakocum
son haftama girdim ne ağrı ne sancı ne su ne kan laelaelaelaelae
sancı cekmek istiyorum laelaelaelaelae bağırmak istiyorum laelaelaelaelae

yaa kızlar benim içimede normal yapıcakmışım gibi geliyorrr.ama dr sezeyan günü verdi 5 ocaga.bi cesaret geldi bana ama hadi hayırlısı

Benim dr ocağın 12sine gün cerdi.Biz seninle aynı haftadayız.Aslında ben de 38 +1 olduktan sonra aldırmak istedim bebeği.Çünkü zaten ilk bebeğim de sezeryan ,doktorum un verdiği tarihte yaklaşık38+7 filan oluyorum.Yani 39.haftaya girmiş oluyorum ve o vakte kadar normal doğum sancım başlarsa diye çekiniyorum.Keşke 7sinde filan alsa .Bir daha konuşacağım ama kadın son ana kadar anne karnında bekletme çabasında.

demetcim evet evim sobalı ama her odamda var soba rahatım yani okunuda

julicim doğurursun merk etme en ummadık bi anda bi bakmışsın ki doğuruyon aaaaaaaaaa süpris sağlıklı olsunda gelir rahatı yerinde seninkinin

allah seni napmasın çatlak şeyyyy:roflol::roflol: kıs hiçmi tırsmıyosunnmnbanada cesaret geldi ya.dogumdan korkmuyorumda sonrasından korkuyorum

ama bebek için sağlıklısı normal hakocum
ortada problem yokken sezaryan yapılmasına karsıyım
ama şimdi doktorlar kesip biçmeye cok meraklı
işlerine geldiği içinde cok övüyorlar sezaryanı

kesinlikle jjulı ye katılıyorum normal doğumda vücüt kendini resmen yeniliyor nerde o eski doktorlar..yeni nesil doktorlar işlerine geliyo risk almıyorlar hemde maddiyat düşündükleri için sezeryan yapıyorlar sezeryan resmen bir ameliyat ya ..ben kaç yıldır sağlık sektöründeyim sezeryanı savunan bir doktor duymadım herkes normali savunur ama dediğim gibi risk almak istemedikleri için sezeryana kaçıyorlar..bu arada insanı yaratan rabbim kulu için her zaman en iyisini düşünmüştür eger sezeryan çocuk ve anne için en iyi doğum şekli olsaydı rabbim bu şekilde doğurmayı nasip ederdi diye düşünüyorum..benım doktorumda bana sezeryan dedi ama ben normalde ısrar edince tamam normal yaparız dedi demekki normal yapılabiliyormuş..neyse çok yazdım ama bence bir risk olmadıgı sürece en iyi doğum şekli normal doğumdur..

agrın başladıgındada alır hemen sezeryana.aslında ne kadar çok dursalar o kdar iyi.haklı kadın ama sen konuşmak istiyosan konuş.

evet rahatsın bizim bi odada soba var. bide ufo var.birileri geldigi zaman çok zor olcak.hem yanlarında yatıp hemde emzirmek.gelmesinler o yüzden

demet benim tüplü sobam var ufoda var sobada var her odada bebek için bide beşik var yani misafir gelsede bebeyi göstermeyi düşünmüyorum bebiş ayrı odada kalır tabi bende onun sayesinde onunla kalırım

eşime konuştuk kimse gelmesin diye oda korkuyo bişey olur diye bebeyi çıkarmayız kimseye diyo onun için rahatım annemle ablam gelicek doğumda yanıma işallah onlar hallederler herşeyi ben zaten gelinim burda kimsem yok yani gelen olursa kaynanam tarafından gelirler ouda uyarırız getirmesin kimseyi diye

demet benim tüplü sobam var ufoda var sobada var her odada bebek için bide beşik var yani misafir gelsede bebeyi göstermeyi düşünmüyorum bebiş ayrı odada kalır tabi bende onun sayesinde onunla kalırım

benim öle olmayacak.belli olmaz belki eltimin kaynanamın yanına giderim 1 haftalıgına.ezn azından kendimi toplayana kadar

Selam kislar,
Fazla uzerine gitmeyin Juli'nin ayol daha vakti var onun. Bu gece burdaki Turk arkadasim dogum yapti 40+3'de. Sabah 7'de gittilerdi hastaneye gece 1 gibi Semih bebek dunyaya gelmis:) Bugun gitcem yanina. Gitmisken hem doktoruma da bi goruneyim kasintim var feci onu soracagimmafoldumben

Arkadasim normal dogum yapti kislar, eee burasi amerikayerimseniben

doktorunu aradın mı, benden açık pembe ve kaygan bir sıvı gelmişti, adet sancıları gibi sancılarım olmuştu, suyum hiç gelmedi, doğumda geldi, hayırlısı olsun...

kızlar türkiyede ilk sallanır bebek arabası çıkmış gördünüz mü? veobaby nın sitesinde tanıtımı var.

mecbur gelir hakoperi.en azından yakın çevre ne kadar istemesekte.

canım benim derdim insanların gelmesi deyil aslında gelsinler ama öpmeye koklamaya çalışıyolar ona sinir oluyorum sen kıyamıyosun biri geliyo kucağına almaya çalışıyo öpüyo deli oluyorum ozaman. sen kaynanana gidince de onların akrabaları gelmezmi görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…