biz 20 günlüktük kontroler gitmiştik
kadın beeğini gydriyo bende emzirdim üstünü düzeltiyorum kadın ne kadarlık dedi 20 günlük dedim
ama onunki kcaman sizink dedi 15 günlük dedi oda ilk çok kötü olmuştum sonra aıştım
ama eski halini düşününce bu halleri o kadar zevkki oluyorki
kızlar hala eldiven talıyomusunuz ben bugün çıkarttım ama gözüne falan zarar verirmi diye korkuyorum
ben hiç takmadım hep tırnaklarını kestim.
arada sırada baş parmağımı emecem diye ağzı yerine gözüne sokuyor ama onun haricinde bi kaza yaşamadık.. kaydirigubbakcemile3
ben hiç takmadım hep tırnaklarını kestim.
arada sırada baş parmağımı emecem diye ağzı yerine gözüne sokuyor ama onun haricinde bi kaza yaşamadık.. kaydirigubbakcemile3
kızlar hala eldiven talıyomusunuz ben bugün çıkarttım ama gözüne falan zarar verirmi diye korkuyorum
bende fazla takmadım kesiyorum tırnaklarını
yaa bi ben takıyodum anlaşılan üzüldüm şimdi kuzuma benneyaptımki
takma canım sende kendi vücutlarını tanımaya ilk ellerinden başlıyolar..benimkinin artık eli çok ilgisini çekiyo parmaklarını hareket ettirdikçe gülüyo bakıyo
ayy yerim ben onu bizim biraz daha büyümemiz lazım onlar için
Merhaba arkadaslar,
Ben pek yazamiyorum artik. Oglumla ugrasip gidiyoruz bakalim. Ben Amerikadayim ya, dogumda annem gelmisti yanima 2 gun once dondu Turkiye'ye. Cook uzuldum cok moralim bozuk. Gurbetin ne oldugunu ilk kez bu kadar ii anladim. Allahtan gecici bi gurbetlik bizimkisi...
Kislar, size bisi soracagim lutfen bi care gosterin bana. Benim gogus uclarimdaki yaralar gecmedi gecmiyor bi turlu. Oyle cok aci cekiyorum ki oglumu emziremiyorum artik((
Kuruluktan catlaklar olusuyormus. 3 cesit krem denedim, Lansinoh, Garmastan, Bepanthen ama iyilestirmiyor sadece emzirdikten sonra acisini hafifletiyor kremler.
Hatta emzirdikten sonra kendi sutumu de surdum.
Meme basligi denedim ama oglum acayip sinirleniyor kavga ediyor agliyor ve baslikla kesinlikle tutmuyor memeyi.
Son 3-4 gundur de sagip veriyorum. Buradaki hastaneden cikarken bana Medela elektrikli pompa vermislerdi:) Bunlar bi tuhaf yaa, hastaneden cikarken 3 torba bebek esyasi vermislerdi bana:) Onunla sagip veriyorum sutumu bu arada meme uclarim da biraz iyilesir gibi oldu. Ama oglum biberona alisip memeyi birakmasin diye bugun yine emzirdim vee aninda ayni aci yine basladi... Uff ne yapsam bilmiyorum ama boyle giderse emziremeyecegim ben bebegimi
merhaba kızlarr diycem ama pek kimsecikler yok gene....yine de sorayım...dünden beri içim içimi yiyor..eyvahedigeldismile...gerçi yarın doktora gittiğimizde soracağım ama bi de size söyleyeim..bebişimin sağ kulağı ile ensesi arasında saç altında mercimek tanesi kadar dokununca oynar gibi bir şişlik hissettim...üzüntüden ağlaya ağlaya migrenim tuttu dün..mafoldumben...yarına kadar bekleyemedim.size de danışmak istedim..var mı böyle bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olan...fisfisfis
rylai ben hala eldven takıyorum malesef
geçen hafta çıkardım eldivenleri tırnaklarını da kestim ama hem kulağını hem de iki gözünü de çizince kendini kör edecek diye torbaları tekrar eline geçirdik
kızlar size birşey danışacağım.
benim 1 martta doğum iznim bitiyor göreve başlamam lazım.
görev yerim konya
ben şu an izmirdeyim
haftaya cuma günü ankaraya gideceğiz sonra ordan konyaya geçeceğiz ben 20 gün rapor alacağım raporum bitince 20 gün sonra konyaya tekrar gidip ücretsiz izne ayrılacağım. 20 gün arayla iki kez izmir-konya yolculuğu yapmak zorundayım. eşim bu şekilde hava değişiminin bebek için zararlı olabileceğini düşünüyor ve uzun yolun bebeği yoracağını onun için de bu 20 günlük süreyi ankarada kayınvalidemde geçirmemi teklif ediyor. eşime henüz bişey söylemedim ama sizce hava değişimi bebeği çok etkiler mi? izmir-ankara-konya-izmir ve 20 gün sonra tekrar ankara-konya-izmir...sizce gidip geleyim mi yoksa kayınvalidem de mi kalayım?
geçen hafta çıkardım eldivenleri tırnaklarını da kestim ama hem kulağını hem de iki gözünü de çizince kendini kör edecek diye torbaları tekrar eline geçirdik
kızlar size birşey danışacağım.
benim 1 martta doğum iznim bitiyor göreve başlamam lazım.
görev yerim konya
ben şu an izmirdeyim
haftaya cuma günü ankaraya gideceğiz sonra ordan konyaya geçeceğiz ben 20 gün rapor alacağım raporum bitince 20 gün sonra konyaya tekrar gidip ücretsiz izne ayrılacağım. 20 gün arayla iki kez izmir-konya yolculuğu yapmak zorundayım. eşim bu şekilde hava değişiminin bebek için zararlı olabileceğini düşünüyor ve uzun yolun bebeği yoracağını onun için de bu 20 günlük süreyi ankarada kayınvalidemde geçirmemi teklif ediyor. eşime henüz bişey söylemedim ama sizce hava değişimi bebeği çok etkiler mi? izmir-ankara-konya-izmir ve 20 gün sonra tekrar ankara-konya-izmir...sizce gidip geleyim mi yoksa kayınvalidem de mi kalayım?
bende ondan korkuyorum cnm çünkü benimkinin elleri hep yüzünde bugün bi deniycem bakalım napıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?