2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok yok ben üzülmüyorum hoşuma gidiyor aksine.
3 aylık deyince insanların ağzının açık kalması eğlendiriyor beni hihoyyyt

kızlar hala eldiven talıyomusunuz ben bugün çıkarttım ama gözüne falan zarar verirmi diye korkuyorum

kızlar hala eldiven talıyomusunuz ben bugün çıkarttım ama gözüne falan zarar verirmi diye korkuyorum

ben hiç takmadım hep tırnaklarını kestim.
arada sırada baş parmağımı emecem diye ağzı yerine gözüne sokuyor ama onun haricinde bi kaza yaşamadık..
kaydirigubbakcemile3

ben hiç takmadım hep tırnaklarını kestim.
arada sırada baş parmağımı emecem diye ağzı yerine gözüne sokuyor ama onun haricinde bi kaza yaşamadık..
kaydirigubbakcemile3

bende kesiyorum tırnaklarını cnm bizde takmayalım o zmn ben sıkıldım valla kuzumun yerine yazık oda özgür kalsın artık hem dokunma duygusu gelişsin

kızlar oğlumun resmini ekledim yine..en çok biz ekliyoruz heralde kimse eklemiyo valla:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

canım bana madecassol ve anestol ıyı geldı ama ben madecaasolu surerken
pompayla bır kısmını sagıp attım gerısını verdım..
hatt once bır gogsumu tedavı ettık sonra dıgerını sen de kotu olana sur once 1 gunde toparladı dıyebılrım ama cok ıyı yıka olur mu!
anestolu pek surmedım ama cok agrın varsa azıcık surersın sonra ılık suyla guzelce yıkayıp ve ılk gelen sutu attıktan sonra kı bebege gecmesın oyle emzırırsın canım..

canım Hayalde de oldu ben de anneme sordum olur dedı sımdı gecmıs uzulme gecer. mınnacık bıseydı yokoldu zaten

algorcum maşallah kzıına sende merak etme yoktur bişiyi

rüzgarcım saol canım az önce ıkınıyodu ama cok sükür gerek kalmadan yaptı:Saruboceq:

rylai ben hala eldven takıyorum malesef
geçen hafta çıkardım eldivenleri tırnaklarını da kestim ama hem kulağını hem de iki gözünü de çizince kendini kör edecek diye torbaları tekrar eline geçirdik

kızlar size birşey danışacağım.
benim 1 martta doğum iznim bitiyor göreve başlamam lazım.
görev yerim konya
ben şu an izmirdeyim
haftaya cuma günü ankaraya gideceğiz sonra ordan konyaya geçeceğiz ben 20 gün rapor alacağım raporum bitince 20 gün sonra konyaya tekrar gidip ücretsiz izne ayrılacağım. 20 gün arayla iki kez izmir-konya yolculuğu yapmak zorundayım. eşim bu şekilde hava değişiminin bebek için zararlı olabileceğini düşünüyor ve uzun yolun bebeği yoracağını onun için de bu 20 günlük süreyi ankarada kayınvalidemde geçirmemi teklif ediyor. eşime henüz bişey söylemedim ama sizce hava değişimi bebeği çok etkiler mi? izmir-ankara-konya-izmir ve 20 gün sonra tekrar ankara-konya-izmir...sizce gidip geleyim mi yoksa kayınvalidem de mi kalayım?

canım kayınvalidenle aran nasıl bilmiyorum ama psikolojik olarak rahatsız olmıcaksan bence kayınvalidende kal..hem sende bebekte yollarda daha az hırpalanmış olursunuz

ben olsam kalırdım canım yaa.
bebecik helak olur yollarda.
hem hava hem mekan değişikliği yorabilir gibi geldi bana.
hem ankaradan konya daha kısa sürer. bebeciğe de babanesi bakar; sen günübirlik gidersin.

kızlar doğum iznindeyken ssk primi ödeniyormu
şimdi benim iznim bitti ama ben işsizlik parası alamıyacakmısım
cünki prim ödenmemiş 4 ay
cok moralim bozuldu
bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…