hangı 4 ay ızınden oncekı ıse olabılır ama ızınlıyken zaten odemek zorunda degıller senı ısten cıkarmadan ızınlı gostermelerı gerekkızlar doğum iznindeyken ssk primi ödeniyormu
şimdi benim iznim bitti ama ben işsizlik parası alamıyacakmısım
cünki prim ödenmemiş 4 ay
cok moralim bozuldu
bu konu hakkında bilgisi olan varmı
canım kayınvalidenle aran nasıl bilmiyorum ama psikolojik olarak rahatsız olmıcaksan bence kayınvalidende kal..hem sende bebekte yollarda daha az hırpalanmış olursunuz
ben olsam kalırdım canım yaa.
bebecik helak olur yollarda.
hem hava hem mekan değişikliği yorabilir gibi geldi bana.
hem ankaradan konya daha kısa sürer. bebeciğe de babanesi bakar; sen günübirlik gidersin.
bencede kayınvalidende kalmak en mantıklısı
bebiş yollarda yorulmasın
kızlar doğum iznindeyken ssk primi ödeniyormu
şimdi benim iznim bitti ama ben işsizlik parası alamıyacakmısım
cünki prim ödenmemiş 4 ay
cok moralim bozuldu
bu konu hakkında bilgisi olan varmı
kızım ılk kez yuzustu yatıyo benı sasırrtı hep debelenıp aglardı uyurken cevırdım kandırdım onukaydirigubbakcemile3
ınsallah anlamaz uzun sure hahaha
buraya kadir tuğcunun bi yazısını eklemiştim yüzüstü yatırmak gerektiğini söylüyordu..o yüzden bende yüzüstü yatırmaya çalışıyorum gündüzleri
algorcum maşallah kzıına sende merak etme yoktur bişiyi
rüzgarcım saol canım az önce ıkınıyodu ama cok sükür gerek kalmadan yaptı:Saruboceq:
kızım ılk kez yuzustu yatıyo benı sasırrtı hep debelenıp aglardı uyurken cevırdım kandırdım onukaydirigubbakcemile3
ınsallah anlamaz uzun sure hahaha
kızlar nasılınız ne var ne yok ben hiç giremiyorum nete bebişler nasıl benim gelen giden hiç bitmedi kayınvalidemde bugün döndü evine ilk defa yalnız kalıyorum desem inanırmısnız
rüzgar maşallh canım senin kız kilosuna az önce bakmıştım dikkatimi çekti sadece anne sütü veriyorsun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?