2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doğum iznindeyken ssk primi ödeniyormu
şimdi benim iznim bitti ama ben işsizlik parası alamıyacakmısım
cünki prim ödenmemiş 4 ay
cok moralim bozuldu
bu konu hakkında bilgisi olan varmı
hangı 4 ay ızınden oncekı ıse olabılır ama ızınlıyken zaten odemek zorunda degıller senı ısten cıkarmadan ızınlı gostermelerı gerek
ama ısten cıkmıs gıbı gosterdıyseler o zaman kotu

kızım ılk kez yuzustu yatıyo benı sasırrtı hep debelenıp aglardı uyurken cevırdım kandırdım onukaydirigubbakcemile3
ınsallah anlamaz uzun sure hahaha

canım kayınvalidenle aran nasıl bilmiyorum ama psikolojik olarak rahatsız olmıcaksan bence kayınvalidende kal..hem sende bebekte yollarda daha az hırpalanmış olursunuz

ben olsam kalırdım canım yaa.
bebecik helak olur yollarda.
hem hava hem mekan değişikliği yorabilir gibi geldi bana.
hem ankaradan konya daha kısa sürer. bebeciğe de babanesi bakar; sen günübirlik gidersin.

bencede kayınvalidende kalmak en mantıklısı
bebiş yollarda yorulmasın

yorumlarınız için teşekkürler
kayınvalidemle aram gayet iyi ama ne bileyim yine de pek kalmak istemiyorum
ama bebek yıpranırsa, havalarda soğuk yollarda hastalanırsa diye de korkuyorum
en iyisi dediğiniz gibi kalmak olacak sanırım

kızlar doğum iznindeyken ssk primi ödeniyormu
şimdi benim iznim bitti ama ben işsizlik parası alamıyacakmısım
cünki prim ödenmemiş 4 ay
cok moralim bozuldu
bu konu hakkında bilgisi olan varmı

emin değilim ama doğum iznindeyken senin primini ödemeleri gerekmez mi?

kızım ılk kez yuzustu yatıyo benı sasırrtı hep debelenıp aglardı uyurken cevırdım kandırdım onukaydirigubbakcemile3

buraya kadir tuğcunun bi yazısını eklemiştim yüzüstü yatırmak gerektiğini söylüyordu..o yüzden bende yüzüstü yatırmaya çalışıyorum gündüzleri

kızlar nasılınız ne var ne yok ben hiç giremiyorum nete bebişler nasıl benim gelen giden hiç bitmedi kayınvalidemde bugün döndü evine ilk defa yalnız kalıyorum desem inanırmısnız

algorcum maşallah kzıına sende merak etme yoktur bişiyi

rüzgarcım saol canım az önce ıkınıyodu ama cok sükür gerek kalmadan yaptı:Saruboceq:

ne güzeldir o kaka çok sevindim canım

benimkide çok seviyo yüz üstü yasığa kolar kafa geliyo bazen karnınada büyük sıcak su torbası koyuyorum ılık su lu ohhh bi güzel uyuyo
bırakamıyorum ama boğulma önleyici yastık aldık n azından esksi gibi her ıhta bakmyorum

kızlar nasılınız ne var ne yok ben hiç giremiyorum nete bebişler nasıl benim gelen giden hiç bitmedi kayınvalidemde bugün döndü evine ilk defa yalnız kalıyorum desem inanırmısnız

o zaman hayırlı olsun canım bebişle eni hayatınız

feyza face de ekledim seni
kimler var bilmiyorum ama anladığım kişilri eklemeye çalışıyorum
kızın çk tatlı maşllah

rüzgar maşallh canım senin kız kilosuna az önce bakmıştım dikkatimi çekti sadece anne sütü veriyorsun dimi?

merhaba kızlar...sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldum-tatlicadiarzu-
ama tertemiz oldu çok içime sindi yorulduğuma değdi...alkisalkisalkis
sizlerden ne haberler var bakalım? nasılsınız?
ndk dan haberi olan varmı? ben çok merak ediyorum onu hiç girmedi galiba

rüzgar maşallh canım senin kız kilosuna az önce bakmıştım dikkatimi çekti sadece anne sütü veriyorsun dimi?

sağol canım evet sadece anne sütü alıyor

temizlik ne güzzel birşeydir ya
benim bazen yerlere basasım gelmiyor süpürüp siliyorumbirde banyo yapıp rahatlıyorum
tabi bebeklerle uzun zaman alıyor normalde 1 saatte yaptığın iş
keşke kızımı birgün alan olsada şu eve güzelce bi girişsem halılarım gidecek yıkanmaya (halıl yıkama makinam bozuldu çok mutluyum)
koltuklar yıkanacak duvarlar perdeler camlar mutfan banyo ohhhh mis gibi olur da bebekle çok zor 1 haftada anca b,ter heralde
neyseki ev 90 metrekare :)

Son düzenleme:
ben sormadım juli ayça sordu saol yinede :) nasılsın bu arada melisa nasıl

ruzgarcim sen buyuk temizlige gireceksin anlaşilan:))
ben hic cesaret edemiyorumm

halimi degiştirmeyi dusunuyordum dune kadar ama gelen iki erkek cocugu gordukten sonra vazgectim:))yerlere agzindakileri doktuler ellerinde kurabiye:))bizimkilerde oyle olursa hali malı dayanmaz:))eee bir de peslerinden yedirme olayi var ki hic istemiyorum yapmak ama nolacgim belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…