2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım... bebeğin enfeksiyon kapma rşiski var demişse kullanman gerekir..İlacı veren doktor kadın doğumcun değil mi?
evet canım kadın doğumcum
kullanmaya başladım bile

kızlar sabah haberlerinde izledim amniyosentes yapılıyo ya hani o artık yapılmıyomuş sadece bi kan testiyle bebekteki bütün problemler öğreniliyomuş
ne güzel bi haber bu
ben geçen hafta onu kullandım cnm...zaten içindeki azıcık bişey..sabah akşam içtim bir kaç günde bitti...
bende haftaya perşembe sezaryan olacam..
korkmana gerek yok...
zaten mg.düşük...
teşekkrler canım kullanmaya başladım bakalım 5 gün kullanacakmışım
hoya diye diye doğuruyomusun yoksa kız
günaydınnn..ya da tünaydınn..
geçmişi okuyorum yine,son zamanlarda hep aynı şey oluyor okuyorum okuyorum bişey yazamadan çıkmam gerekiyor.. :kedi:
canım seni göremiyorum kaç zamandır nasılsın
bol bol dinlen
hani 31 iydi sanada 28 inimi verdiler
hadi bakalım maşallah kızına

ayyy bilmiyomki adet sancısı gibi ama kesilmiyor sürekli..akıntımda varr..anammmm doguruyıommu ne tek başıma..

ecrin canım relaks ol hemnecik bişey olmazki

anacığım bugün doğuran doğurana

benbilirim senin hakkındad hayırlısı olsun yani maşallah diyorum sizee

4 dk bi geliyor gibi kızlar bune beeee yanlışlık var bu işte..
panik olma ecrin,gerçekten yalancı sancı da olabilir..hem doğum yapmak hemencecik olmuyor öyle,meltem de anlatıyordu boşuna erken hastaneye gitmişim bu sefer evde bekleyeceğim diye..accık daha bekle,dakikalarını ölç bakalım..

hakkaten de bugün juli haricinde herkes doğuracak galiba cinderella..

ceyce de epidural sezaryanla oğlunu kucağına almış
diğer toipikte arkadası yazmış
birazdan görmeye gidicekmiş
ayrıntılı bilgi verir artık gelince

kanka
6 aralıkta forever doğum yapmış oğlu olmuş adını egem koymuşlar
adıvar açtığı topikte yazmış

yaaww doğurcan yemeği düşünüyon hee cokacimcoook

Anam herkes yanlis anladi beni be ya. Kendimi dusunmuyom, dusunecek olsam da dusuncem en son sey yemek olur herhalde akillim

Hastaneye borek goturmek derken: Arkadasim dogum yapti ya onun yanina giderken yiyecek bisiler gotursem mi dedim. Gurbet ellerde samimiyet baska oluyo canim..:1hug:

hee
şimcik annadım
götür o zaman bi börek
kimsesi yoksa
sevaptır

kızlar bu doğum sancısı tam olarak nereye vuruyo

canım okudugum kadarıyla kız çocukta kasıklarda ve vajınada agrılar oluyormuş erkek çocukta bel agrısı oluyormuş doğum yapnalr topiğinde okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi..

birde kızlar bugün mübarek gün muharrem ayına girdik bugün, bugünün hatırına rabbim doğum yapan,sancı çeken ,bu yolda olan herkese ve bizlerede kolaylık versin inşallah..

kızlar ceyce demi doğum yapmış,ne güzel ,Allah analı babalı büyütsün,
zaten onun haftası da ileriydi hatırladığım kadarıyla,
forever kimdi ki?bizim yopştenmiydi?
kızlar bir de aşırı kaşıntı sorunu olan bir arkadaş vardı,ismini hatırlamıyorum,o da doğum yapmıştı,bir ara yazmıştı,onu eklediniz mi diğer topiğe???

canım seni göremiyorum kaç zamandır nasılsın
iyiyim canımm :1hug:
son günlerde annemlerde takıldım çok fazla,oraya buraya ,ev gezmelerine,bir tam gün eminönü ne gittim,gecelik pijamalarımı değiştirdim ,bayıla bayıla aldığım şeyleri geri verip bayıla bayıla yenilerini aldım,gezme işini fazla abarttım sanırım bugün yerimden kalkamıyorum..arada akşamları girdim ama okudum ancak..
B12 vitamin eksikliği çıktı,değerlerim yarıya düşmüş hamilelik başına göre sömürdü bu velet beni,şimdi gün aşırı iğne oluyorum vsvs .telafisi olan birşey neyseki..oğluş biraz irice olacak galiba bu kontrolde öyle göründü,haftaya ctesi kesinleşir artık..
özetle gün dolduruyorum,beklemeye devam senin günün belli oldu dimi..

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim bebişte kız,bugün bir kaç kez aşağıdan bişey batırılıyor gibi sancılar oldu,
yalancı sancı mı acep?

abartmayın len
doğurduğum falan yok
sadece nişan geldi
çok tırrsıyorum delikafadulden

ayyy hoya ne yaptı acaba? benim nişandan hemen sonra suyum gelmeye başlamıştı onun için de sezeryan oldu inşallah hoyanın normal olur

Yaa bisi sorcam: Hastaneye giderken yiyecek/icecek bisi goturulur mu??? Ne gotursem, borek pogaca felan?

canım bence arkadaşın börek falan yiyemez ona evde komposta tarzı bişey hazırlasan daha iyi olur

merhaba kızlar..yeni uyandım benim sancım var yaaaaa..

ayris de mi erken gelmeye karar verdi hadi hayırlısı canım

bu gidişle herkes doğurcak bi julii kalcak melisa inat ettti gelmiyo eeee haklı çocuk culinin eline düşmektense içerde durayım daha rahat diyo

ceyce nin son yazdığına baktım takviminde bugün için 37+5 diyo
hatta kanka en son sana bunu yazmış

slm kızlar doğum yapan arkadaşların sayısı 8 i bulmuş ha ayy ne güzel darısı başımıza mevlam bir avazda bizimde kurtulmamıza nasip etsin

kız juli sen hala doğurmadın mı?kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…