bebek sıkıntıyamı giriyor ki normal doğumda,
öyle olsa Allah o şekilde göndermezdi bebişleri,çatın müsaitse bence normal ol cnm..
yok tatlım durup duruken girmiyo tabi bebek tam çıkımdayken ıkınamazsan halsizleşirsen kendini bırakırsan çıkımda fazla kaldığı için sıkıntıya giriyo bende kendime güvenmiyorum o yüzden istemiyorum yoksa normal doğum güzel tabiki kendine güvenen denesin derim ben :CüvCüv:
evet canım kadın doğumcumgeçmiş olsun canım... bebeğin enfeksiyon kapma rşiski var demişse kullanman gerekir..İlacı veren doktor kadın doğumcun değil mi?
ne güzel bi haber bukızlar sabah haberlerinde izledim amniyosentes yapılıyo ya hani o artık yapılmıyomuş sadece bi kan testiyle bebekteki bütün problemler öğreniliyomuş
teşekkrler canım kullanmaya başladım bakalım 5 gün kullanacakmışımben geçen hafta onu kullandım cnm...zaten içindeki azıcık bişey..sabah akşam içtim bir kaç günde bitti...
bende haftaya perşembe sezaryan olacam..
korkmana gerek yok...
zaten mg.düşük...
hoya diye diye doğuruyomusun yoksa kızkızlar yaa
bugün tuvalette idrarımı yaparken peltemsi ve bir iki damla kanlı bi sıvı geldi peçeteye
özellikle dikkat ettim vajinamdan geliyordu.
galiba nişan bu.
böyle giderse ya bu gece ya da bi kaç güne kadar ben doğururum.
tecrübeli anneler yardım:1shok:
canım seni göremiyorum kaç zamandır nasılsıngünaydınnn..ya da tünaydınn..
geçmişi okuyorum yine,son zamanlarda hep aynı şey oluyor okuyorum okuyorum bişey yazamadan çıkmam gerekiyor.. :kedi:
bol bol dinlenmeraba kızlar dün hastaneden geç geldik serumu yiyincede sersem oldum giremedim bi daha kuzum 3 kilo olmuş 28 aralık dedi bu sefer değişmez heralde ama ben hala tam iyileşemedim hızlı iyileşmek için napmak lazım kızlar :sm_confused:
ayyy bilmiyomki adet sancısı gibi ama kesilmiyor sürekli..akıntımda varr..anammmm doguruyıommu ne tek başıma..
ecrin canım relaks ol hemnecik bişey olmazkidoktorum su ve nişan gelmesinde bebek hareketsizliginde hemen gelmemi söylemişti..ama bende sancı var krem gibi biraz yogun akıntı okadar.biraz bekleyeyim bakim benim kocamla annemler karşıdan gelene kadar ben dogururum beeeee..
panik olma ecrin,gerçekten yalancı sancı da olabilir..hem doğum yapmak hemencecik olmuyor öyle,meltem de anlatıyordu boşuna erken hastaneye gitmişim bu sefer evde bekleyeceğim diye..accık daha bekle,dakikalarını ölç bakalım..4 dk bi geliyor gibi kızlar bune beeee yanlışlık var bu işte..
ceyce de epidural sezaryanla oğlunu kucağına almış
diğer toipikte arkadası yazmış
birazdan görmeye gidicekmiş
ayrıntılı bilgi verir artık gelince
kanka
6 aralıkta forever doğum yapmış oğlu olmuş adını egem koymuşlar
adıvar açtığı topikte yazmış
diğer topik nereki
yaaww doğurcan yemeği düşünüyon hee cokacimcoook
bol bol dinlen
hani 31 iydi sanada 28 inimi verdiler
hadi bakalım maşallah kızına
evt cnm 31 i diyodu dünkü muayenede 28 i dedi haftaya tekrar kontrolüm vaqr bu sefer değiştirmez inşallah
Anam herkes yanlis anladi beni be ya. Kendimi dusunmuyom, dusunecek olsam da dusuncem en son sey yemek olur herhalde akillim
Hastaneye borek goturmek derken: Arkadasim dogum yapti ya onun yanina giderken yiyecek bisiler gotursem mi dedim. Gurbet ellerde samimiyet baska oluyo canim..:1hug:
hayırlısı olsun inşaallah, jjuliett, senin gerçekten 1 ocak mı?ceyce de epidural sezaryanla oğlunu kucağına almış
diğer toipikte arkadası yazmış
birazdan görmeye gidicekmiş
ayrıntılı bilgi verir artık gelince
kızlar bu doğum sancısı tam olarak nereye vuruyo
iyiyim canımm :1hug:canım seni göremiyorum kaç zamandır nasılsın
canım okudugum kadarıyla kız çocukta kasıklarda ve vajınada agrılar oluyormuş erkek çocukta bel agrısı oluyormuş doğum yapnalr topiğinde okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi..
birde kızlar bugün mübarek gün muharrem ayına girdik bugün, bugünün hatırına rabbim doğum yapan,sancı çeken ,bu yolda olan herkese ve bizlerede kolaylık versin inşallah..
abartmayın len
doğurduğum falan yok
sadece nişan geldi
çok tırrsıyorum delikafadulden
Yaa bisi sorcam: Hastaneye giderken yiyecek/icecek bisi goturulur mu??? Ne gotursem, borek pogaca felan?
merhaba kızlar..yeni uyandım benim sancım var yaaaaa..
ayris de mi erken gelmeye karar verdi hadi hayırlısı canımdoktorum su ve nişan gelmesinde bebek hareketsizliginde hemen gelmemi söylemişti..ama bende sancı var krem gibi biraz yogun akıntı okadar.biraz bekleyeyim bakim benim kocamla annemler karşıdan gelene kadar ben dogururum beeeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?