2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh askitom sıhatler olsun
ben de yıkamak istiyorum.ben kucagimda yikamaya calişicam tabi yardimla. bakalım becerebilecekmiyim:))baba yıkadi gecen sefer cok rahat oldu.

benimki bugun cok huzursuz ya(

ece uyumak üzere
uyutmazsam huysuzluk yapacak
bu saatte uyursa uzun bir gece olacak
offffffff offfffffffffff

sced merak etme yine uyur benimkide dun oyleydi cok daha iyi uyudu ruzgar demişti dogru cikti.uyku uykunun mayasıymiş gercekten:))

bugun gunduz hic uyuyamadi huzursuzdu.bakalım gece nasıl olacak

vazgeçti uyumadı cin gibi açıldı gözler
uyku uykunun mayasıdır benim için geçerli ama malesef kızım için pek geçerli olmuyor
senin oğlunun nesi var canım? gazdan dolayı mı huzursuz?

kızlar doğum iznindeyken ssk primi ödeniyormu
şimdi benim iznim bitti ama ben işsizlik parası alamıyacakmısım
cünki prim ödenmemiş 4 ay
cok moralim bozuldu
bu konu hakkında bilgisi olan varmı

açılın muhasebeci geldi. kaydirigubbakcemile
canım şimdi şöyle; işyeri seni izinde göstermiş olmalı, bu durumda prim ödemesine gerek yok ve para alabilirsin.
ama çıkışını yaptıysa maalesef paran yanar. :1no2:

alınacak para brüt maaşın 2/3'ü kadar. yani yaklaşık aylık net maaşa denk gelir. brüt maaşın 2/3'ü*4 aylık para kadar yaklaşık. birde 50 tl süt parası vardı yanılmıyorsam.
bu arada ben evraklarımı vereli 1 ay oldu daha paradan haber yok. 10 ay sonra bile alanlar varmış.

poşet çay içeceğim zaten
kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş
diyet yapamıyorum belki bu işe yarar diye içmek istiyorum da
teşekkürler canım

kızlar bebıslerınız delıksız en uzun ne kadar uyuyorlar? 2? 3? kac saatı gecerse uyandırmlaıyız??

hante benimki şimdiye kadar en fazla 5 saat uyudu o da bir kez oldu
bizim dr gündüz 4-5 saate kadar gece 7-8 saate kadar emmeden uyuyabilir demişti.

kızlar busabah doktorum programında ender saraçtan sut arttıran besınlerı dınledım hemen yazacam

dogru kibele ama alişmaz bence suan cok kucukler.ben hevesimi alim diyorum bu kadar minikken

yalniz kucak olayi bak zor oluyor.gazdan hep kucakta olunca en sonunda babysling aldim kollarda guc kalmadi bende...

emzırıp kucagımda tutmaktan kollarım agrıdı benımde

yatagına yatırınca hemen uyanıyor bazen
bende yanımd a yatırıyorum ozaman
hemen uyuyor yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…