2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kibele nasıl uykusu ikincananin

ay son hafta telef ettı benı hep gece uyanık sabhlıyoruz habıre ıkınıyo hakkaten ıkıncanan oldu benımkı bugun gorsen surat hep kıpkırmızıydı :))

ayy bızde az once sıcak havlu koyduk ıkıncı kez yatırdım zaten uzun suredır bogulmayı onleyıcı yastık kullnıyorum ben..
butun bebekler aynı galıba sıcagı sevıyolar hala dıs dunyaya alısamadı garıpler :))

ahh canim ya bi bilsem
gazdan sanirim
adam gulsun diye beklerken ayy ayy diye baygriyor

kıyamam ah su gazlar naaa onlara kızıma hep bunu dıyorum ama nafıle valla..

aynen seker ben de yazmıstım ısten cıkıs yapılmadıysa sorun yok ta!!
bu arada benım bıldıgım dogumda ıstısna ısten cıkarılırsan ızın sonu ıssızlık hakkın oluyo..
mesela tarıhte olan ve sskdan ogrendıgım kadarıyla,
sen bızım ısımıze artık yaramıyorsun dıye hemen ısten cıkarılırsan son 3 ay prım odeme zorunlulugu var ya onu kabul edıyo ssk ve madur bırakmayarak maası baglıyo..
yalnız bır sorun var bu gecen sene boleydıı bu sene degısmedıyse.

dogru kibele ama alişmaz bence suan cok kucukler.ben hevesimi alim diyorum bu kadar minikken

yalniz kucak olayi bak zor oluyor.gazdan hep kucakta olunca en sonunda babysling aldim kollarda guc kalmadi bende...

ayy ne bıleyım benım zıllı anlıyo sankı kız hemen aynısını ıstıyo..
babyslıng nasıl aldın canım hangısınden? memnunmusun pekı rahat mı cocuk rahat duruyo mu?

babasling, bana en guzel o geldi.sitesine bir bak istersen epey farkli pozisyonlarda kullanabiliyorsun.gerci suan ben sadece bir sekilde kullanbiliyorum.

iki kez kullandim ama hosuma gitti.dedigim gibi kucakcı olunca onla dolasmam gereiyor.

kibele ben de senin gibi park yatagimzin alt acmasında yatirdim uzunca bir seure
sen simdi napiyorsunn???

hala yatıyo arada
senın de chıcco dı mı
sallanıyo fılan orta sehpada bıle yattı benım kı onunla hem sallanıyo ya ıyı oldu..
arada koltukta yatıyo sımdı uyumadıgında araba anakucagında arabanın uzerıne taktık gezıyo oradan oraya..
senle konusmustuk galıba ben vazgectım sonra chıcco park yataga mınder bıle almadım bılıyor musun pamuk bır yorgan var altta da uyku setının yorganı zaten kendıde yumusak oyle yatıyo sımdılık gecelerı de..
gunduz altacma anakucagı ve koltuk uclemesı yapıyoruz
hah bır de kucak :))

kızlar
armut ayva bol su gunde 4 bardak rezene cayı ıcıne ısırgan da atın
omega 3 olan balıklar yanı buyuk balıklar sanırım
gunde bır tatlı kasıgı çörekotu
bol su gunde 3 4 lıtre
goguslere masaj yapılacak susam yagı ıle
gogusun ustunden meme ucuna dogru sık sık seklınde
yanı bastıra bastıra ara bırakmadan goguste sanırım

bukadar soyledı dr ender sarac
hıcbırını denemedım yarından sonra baslayacagım

ogretmenım rezene acı mı olur hıc ıcmedım+lımon sıkıp ıcsek ne olur
ve omega 3 cok oldugu gercı omega 3te balık yagı ya zaten
balıklar hangısı
kızlar genel soruyorum

kıbele cnm nasılsın
gogsumde mastıt olmustu
yanı sut kanalları tıkalı
doktor sagmamı soledı
dusa gırdım ılık suya sabunladım kendım sagdım
ve emzırdım gectı cok sukur
yoksa ılerlerse kucuk bır cerrahı ıslem gerektırıyormus

:))evet benimki de chicco
ben simdi mama sandalyesine aliştirmaya calişiyorum.bir de yatagina goturuyorum sabahlari

benim anakucagi cok dik.arabada bile kullanamıyoruz oturuyor bebek diye.arabada bile kucagima aliyorum hic guvenli degil ama

kızlarnasılsınız benim gögüs uçlarım çokk berbat bir şekilde yara kopacak nerdeyse lansınoh kullanıyorum acısı geçsin diye bebanten kullanıyorum ama paramparça emzirmek kabus gibi siz ne yaptınız bana yardımcı olursanız sevınırım kızlar çok zor durumdayım gercekten

karbonatlı ılık su sur pamukla cnm
belkı yararı olur
catlak olunca gecırırmıs dıye duydum

canım mam sandalyesıne mı daha erken degıl mı ben de anakucagı almadım mama sandalyesıne de erken dıyorum..
hangı marka senın oto koltugu yaa sevı bebenın destegını alsana..benımkının kendınden var gerek kalmadı..

onceden yazdıgımı kopyaladım canım bugun yazmıstım..
cok zor kolay gelsın sana..

canım bana madecassol ve anestol ıyı geldı ama ben madecaasolu surerken
pompayla bır kısmını sagıp attım gerısını verdım..
hatt once bır gogsumu tedavı ettık sonra dıgerını sen de kotu olana sur once 1 gunde toparladı dıyebılrım ama cok ıyı yıka olur mu!
anestolu pek surmedım ama cok agrın varsa azıcık surersın sonra ılık suyla guzelce yıkayıp ve ılk gelen sutu attıktan sonra kı bebege gecmesın oyle emzırırsın canım..

merhaba kizlar
bebisleriniz nasil?

benim kizimda reflax cikti
bildigimiz reflu
gece gunduz kusuyor
uyku duzeni falan kalmadi
gaz sancisida cabasi

ilac kullaniyoruz zentax ama pek bir etkisini goremedik
bu durumda olan varmi neler yapmak lazim cok merak ediyorum
yardim!!!

rana able geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inş
şu bebelere bişey olacağına bize oolsa

1 de uyuduk şimdi uyandık göğsümü sağıyorum bakalım ne zaman kalkacak

bizde de var canım reflü
bize doktor gaviscon toz verdi bi paketi üçe bölüp sütümle karıştırıp veriyorum
bu gece kustu ama eskisi kadar ağlamadı Allahın izniyle şifa oldu galiba
doktoruna sorup kullan istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…