kibele nasıl uykusu ikincananin
ne güzeldir o kaka çok sevindim canım
benimkide çok seviyo yüz üstü yasığa kolar kafa geliyo bazen karnınada büyük sıcak su torbası koyuyorum ılık su lu ohhh bi güzel uyuyo
bırakamıyorum ama boğulma önleyici yastık aldık n azından esksi gibi her ıhta bakmyorum
o zaman hayırlı olsun canım bebişle eni hayatınız
ahh canim ya bi bilsem
gazdan sanirim
adam gulsun diye beklerken ayy ayy diye baygriyor
açılın muhasebeci geldi. kaydirigubbakcemile
canım şimdi şöyle; işyeri seni izinde göstermiş olmalı, bu durumda prim ödemesine gerek yok ve para alabilirsin.
ama çıkışını yaptıysa maalesef paran yanar. :1no2:
alınacak para brüt maaşın 2/3'ü kadar. yani yaklaşık aylık net maaşa denk gelir. brüt maaşın 2/3'ü*4 aylık para kadar yaklaşık. birde 50 tl süt parası vardı yanılmıyorsam.
bu arada ben evraklarımı vereli 1 ay oldu daha paradan haber yok. 10 ay sonra bile alanlar varmış.
dogru kibele ama alişmaz bence suan cok kucukler.ben hevesimi alim diyorum bu kadar minikken
yalniz kucak olayi bak zor oluyor.gazdan hep kucakta olunca en sonunda babysling aldim kollarda guc kalmadi bende...
kibele ben de senin gibi park yatagimzin alt acmasında yatirdim uzunca bir seure
sen simdi napiyorsunn???
hala yatıyo arada
senın de chıcco dı mı
sallanıyo fılan orta sehpada bıle yattı benım kı onunla hem sallanıyo ya ıyı oldu..
arada koltukta yatıyo sımdı uyumadıgında araba anakucagında arabanın uzerıne taktık gezıyo oradan oraya..
senle konusmustuk galıba ben vazgectım sonra chıcco park yataga mınder bıle almadım bılıyor musun pamuk bır yorgan var altta da uyku setının yorganı zaten kendıde yumusak oyle yatıyo sımdılık gecelerı de..
gunduz altacma anakucagı ve koltuk uclemesı yapıyoruz
hah bır de kucak :))
:))evet benimki de chicco
ben simdi mama sandalyesine aliştirmaya calişiyorum.bir de yatagina goturuyorum sabahlari
benim anakucagi cok dik.arabada bile kullanamıyoruz oturuyor bebek diye.arabada bile kucagima aliyorum hic guvenli degil ama
kızlarnasılsınız benim gögüs uçlarım çokk berbat bir şekilde yara kopacak nerdeyse lansınoh kullanıyorum acısı geçsin diye bebanten kullanıyorum ama paramparça emzirmek kabus gibi siz ne yaptınız bana yardımcı olursanız sevınırım kızlar çok zor durumdayım gercekten
merhaba kizlar
bebisleriniz nasil?
benim kizimda reflax cikti
bildigimiz reflu
gece gunduz kusuyor
uyku duzeni falan kalmadi
gaz sancisida cabasi
ilac kullaniyoruz zentax ama pek bir etkisini goremedik
bu durumda olan varmi neler yapmak lazim cok merak ediyorum
yardim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?