2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hee evet şöyle birşey var. hamile olna kadını doğum nedeniyle işten çıkarmak yasak. işyeri sgk'ya şikayet edildiği takdirde doğum parasını veriyor. işyerine de tek yaptırımı 16 haftalık primlerini ödetmek oluyor.

yani eğer çıkış yapıldıysa para almanın yolu şikayette bulunmak..

kibelecim ya saolasin o bel desteklerini bilmiyordum gerci benim mama sandalyesinde ona benzer bisey var.ben de bunu kullaniriz diye dusunmustum ama emniyet kemeri gecmez diye denemedim:))ama buna uyar.cok saolll

benim mama sandalyem dogumdan itibaren kullaniliyor ana kucagi gibi oluyor.chicco polly magic.mama sandalyesi alinması gerekirmiş ilerde ee bir de ana kucagida almim ev kucuk diye bunu tercih ettik.iyi de oldu

araba koltugu maclaren.travel set almiştim ekstra bir daha ana kucagi almadim yani.su bel destegine bir bakim cok saol canim tekrar

Son düzenleme:
kızlar günaydın
bugün spora başlıyorum
müziklerim hazır birazdan evin içinde tepinmeye başlıcam
sizce erkenmi spor için
haftaya 2 aylık oluyoruz
umarım davamı gelir
vermem gereken 9 kilo var

deniz ne yapmayi dusunuyorsun ki?
doktoruna sor bence.dikiş durumun falan bilemiyorum hersey uygun olmayabilir.
ama ben de biseyler yapıcam artik insallah cok gucsuz kaldim hafif hafif plates yapmayi dsuunuyorum

deniz ne yapmayi dusunuyorsun ki?
doktoruna sor bence.dikiş durumun falan bilemiyorum hersey uygun olmayabilir.
ama ben de biseyler yapıcam artik insallah cok gucsuz kaldim hafif hafif plates yapmayi dsuunuyorum

canım daha önce öğrencilerim için fazırlattığım müzikler vardı
yabancı disko tarzı ayrıca oryantal bir kaset hazırlamıştım
ikisini bilgisayara yükledim kareışık çaldırıp hem dans hem oryantal yapmayı düşünüyorum.anlıcağın dansöz olacam hihoyyythihoyyyt

deniz kolay gelsin benim de 8 kilo vermem lazım
iki hafta aradan sonra dün tekrar pilatese başladım
daha rahat yapabildim dikişlerim çok az acıdı

gunaydınn

8 kılydu 1 kg aldım
9veermem lazım
ahh moralım bozuluyor
73 kıloyumm
58lerde gezıyordum onceden

günaydın kızlar..nasılsınız?biz yine sabahladık kızımla...şimdi uyudu da girebildim vallahi...geceki halimi düşünüyorum da şimdi..resmen cadılaşmaya başlamıştım yani...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni..kaydirigubbakcemile3..gülüyorum şimdi halimi düşündükçe...insan uykusuz kalınca neler yapabiliyormuş meğer...:jeyyar::jeyyar:

kilolardan bahsetmişsiniz kızlarr...benim de 10 kilo fazlam var..sositososito..sezaryen bi de ...nasıl vereceksem .bilmiyorumkismile....şimdi düşünmüyorum bunu..sadece kilo aldırıcı hamur işi ,karbonhidratlara dikkat ediyorum o kadar..yoksa sütümüz azalmasın Allah muhafaza..akannehir.

ben geldim
yaklaşık 1 saat sporumu yaptım
ilk gün diye kendimi fazla yormadım
ama çok iyi geldi
hatta mekik bile çektim
umarım hergün yapabilirim
bugünden itibaran kilolara savaş açtım
hedef eski pantolanları giyebilmek
melek kızım ben spor yaparken hiç uyanmadı
halbuki müziğin sesini epey bi açmıştım
sanırsam yüksek sesli müzik kızımın hoşuna gidiyor
yada annesini şişman görmek istemiyor delikafadulden

maşallah...açılışı yapmışsın..darısı başımıza inşallah...hihoyyythihoyyyt..

ya benim kilo hiç bişey kalmadı. doğumdan çıktığımda 56 kiloydum . buna rağmen hamilelik öncesi pantolonları giyemiyorum.çatılarım genişledi sanırm.

denizeliklem..hoşgeldin demeyi unuttum canım...kaydirigubbakcemile3...ne öğretmenisin?ben de öğretmenim.matematik öğretmeniyim...

Merhaba gene kimse yokkk
Esmeralda merhaba canim Ayaz bey nasillar?

konunun içinde kalıp işe dalarsam verilen selamı görmem yarım saat sürer işte.
bakmayın benim aşağıda olduğuma cismin yok aslında :1no2:

iyiyim canım.
Ayaz efendi gece ağladı huysuzluk etti, yanıma aldım uyuduk biraz. sonra kolumda bi ıslaklıkla uyandım, kusmuş her tarafıma.
ayy komik bebek filmlerinden fılamış gibiyiz yeminlen her gün macera, her gün ayrı bir olay..delikafadulden

merhaba esmeralda...ayaz bebiş yine yapacağını yaptı anlaşılan..kaydirigubbakcemile3...yerim ben onu..:icecream:

merhaba esmeralda...ayaz bebiş yine yapacağını yaptı anlaşılan..kaydirigubbakcemile3...yerim ben onu..:icecream:

merhaba canım.ay sorma canımı çıkardı 3 gündür.
hastanede daha mutluydu bu çocuk.:1no2:
sabah 05:50'de kalktı yemek yemeye hala uyanıkmış.
derdi benle konuşun.. akannehir
kucak falan istemiyo ama sürekli bana bişeyler anlatın, şarkı söyleyin diyo. susunca ağlamaya başlıyo.
öyle arkan dönük falan olmaz ama yüzyüze bakacaksınız hep.:1ninca:

yok anacım yok anasını ne kadar normal ki bebekten hayır bekliyorum bende.. laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…