2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar rezene cayı ıcıyormusunuz? bebişi gaz sancısnı rahatlatırmış, ben hep sallama seklınde ıcıyorudm ama o bıttı sımdı tohumunu aldım demleyecektım cay gıbı ama tadı öyle acı geldı kı acaba mıktarını ve kac dakıka demleyecegımı mı bılemedım dedım. nasıl demlenır bu bıtkı ???

ilayda 81 masaalllah yaa siz bır ayda ne gusel kılo almıssınız öle, nasıl becerdınız sırrını ögrenebılırmıyım :)

neler yapıyorsun deniz...
bende baslıcam
haftaya tekirdağ gidiyorum
orda baslıcam

gunaydın julii...
bende cok uykusuzum julııı gece hıc uyumadım, uyuyamadım.. sımdıde dalmıyor kı uykuya yatagıma gıreyım (mafoldumben

bizde hep piş pişpiş
ama yom uyumadı
artık 1 den sonra lambaları kapıyoz kapranlık odada sabah 5 kadar zırladı
sıctı kustu
bayılazaammmmm akannehir akannehir

Slm kızlar nasılsınız? Sanırım çoğunuz uykusuzsunuz benim gibi. Ikınmaktan bir türlü uykuya geçemedi oğluşum,daha 1 saat önce anca uyuyabildi,6 dan beri ayaktaydık....

bizde hep piş pişpiş
ama yom uyumadı
artık 1 den sonra lambaları kapıyoz kapranlık odada sabah 5 kadar zırladı
sıctı kustu
bayılazaammmmm akannehir akannehir

walla benımkıde coook kusuyor belkı kusmasa uyuyacak yavrucak 5 dk dalıyor cunku uyku gözunden akıyor 5 dk sonra kusmasına uaynıyor haydeeee...mafoldumben

Slm kızlar nasılsınız? Sanırım çoğunuz uykusuzsunuz benim gibi. Ikınmaktan bir türlü uykuya geçemedi oğluşum,daha 1 saat önce anca uyuyabildi,6 dan beri ayaktaydık....

slm özgecim, bis 2 den beri ayaktayız , hala yatagında yanagının kenarından cıkarıp duruyor

benım uykusuzlugum şöyle dursun bebişim uykusuz kalınca moraller altüst oluyo ((

slm özgecim, bis 2 den beri ayaktayız , hala yatagında yanagının kenarından cıkarıp duruyor

benım uykusuzlugum şöyle dursun bebişim uykusuz kalınca moraller altüst oluyo ((

ben de güneş doğunca unutuyorum uykusuzluğumu ama o ıkındıkça içim parçalanıyor sanki. Rezene ve nurse harvey's veriyorum ama hiç faydası yok. Yukarıdan çıkan gaz alttan çıkmak bilmiyor ((

ben de güneş doğunca unutuyorum uykusuzluğumu ama o ıkındıkça içim parçalanıyor sanki. Rezene ve nurse harvey's veriyorum ama hiç faydası yok. Yukarıdan çıkan gaz alttan çıkmak bilmiyor ((

evet yaa, saatlerdır buyuk tuvaletını de yapamadı onun derdıne de uyumuyordur, yoksa sıkıntısı bıtse öyle bır dalacakkı uykuya geberıyor uykusuzluktan..((

özge karnına sıcak havlu ve masaj yapıyormusun
ben banyodan sonra karnına masaj yapıorum o zaman rahat yapıyor

özge karnına sıcak havlu ve masaj yapıyormusun
ben banyodan sonra karnına masaj yapıorum o zaman rahat yapıyor

Masaj yaptım sabah ama sıcak havluyu 1 kere denemiştim daha önce. Kakasını yaptı ama hala ıkınıyordu,ben de anlamadım. Ama rahatlamış olacak ki uyuyabildi. Uyanınca bir de sıcak havluyu deneyim...

Son düzenleme:
kızlar , şimdi cork cork emıyor mememi karnı tomtok, arkamı dönuyorum lörrrkk diye kusuyor2-3-5 sefer ardı ardına ( e hanı karnı doymustu gene mı acıktı??? ama mmemelerde süt kalmıyor ki((

kızlar , şimdi cork cork emıyor mememi karnı tomtok, arkamı dönuyorum lörrrkk diye kusuyor2-3-5 sefer ardı ardına ( e hanı karnı doymustu gene mı acıktı??? ama mmemelerde süt kalmıyor ki((

Kıyamam yaaa... Benim de dün gün boyu emdi,Ben de galiba süt gelmiyor mama vereyim doysun dedim. Gittim hazırladım mamayı,beyefendi nasıl verdiysem istemedi. Amaç belli oynasın dursun memeyle...

ayy zor valla kızlar ısımız
15dk once yatırdım

uyandı sımdı
bır mutfak bulasıgım duruyor aygazım berbat
sımdı cıldıracagımmm

Kıyamam yaaa... Benim de dün gün boyu emdi,Ben de galiba süt gelmiyor mama vereyim doysun dedim. Gittim hazırladım mamayı,beyefendi nasıl verdiysem istemedi. Amaç belli oynasın dursun memeyle...

özge hangı mamayı hazırladın?? doktrunuzun önerısımıydı?? yakın zamanda bende verecegım anlasılan mamayı...

esmercım ben ıssızlık maasını dıyorum yalnız yanı senı ısten cıkarttıklarında ıssızlık maası alabılıyorsun sıkayet etmeden dıye bılıyorum..
dogum parası demıyorum..
bu konu hakkında bılgın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…