denizeliklem..hoşgeldin demeyi unuttum canım...kaydirigubbakcemile3...ne öğretmenisin?ben de öğretmenim.matematik öğretmeniyim...
gunaydın julii...günaydın kızlar a.s.
cok uykusuzum mirmirmirmir
günaydın kızlar a.s.
cok uykusuzum mirmirmirmir
neler yapıyorsun deniz...ben geldim
yaklaşık 1 saat sporumu yaptım
ilk gün diye kendimi fazla yormadım
ama çok iyi geldi
hatta mekik bile çektim
umarım hergün yapabilirim
bugünden itibaran kilolara savaş açtım
hedef eski pantolanları giyebilmek
melek kızım ben spor yaparken hiç uyanmadı
halbuki müziğin sesini epey bi açmıştım
sanırsam yüksek sesli müzik kızımın hoşuna gidiyor
yada annesini şişman görmek istemiyor delikafadulden
gunaydın julii...
bende cok uykusuzum julıııgece hıc uyumadım, uyuyamadım.. sımdıde dalmıyor kı uykuya yatagıma gıreyım (mafoldumben
bizde hep piş pişpiş
ama yom uyumadı
artık 1 den sonra lambaları kapıyoz kapranlık odada sabah 5 kadar zırladı
sıctı kustu
bayılazaammmmm akannehir akannehir
Slm kızlar nasılsınız? Sanırım çoğunuz uykusuzsunuz benim gibi. Ikınmaktan bir türlü uykuya geçemedi oğluşum,daha 1 saat önce anca uyuyabildi,6 dan beri ayaktaydık....
slm özgecim, bis 2 den beri ayaktayız , hala yatagında yanagının kenarından cıkarıp duruyor
benım uykusuzlugum şöyle dursun bebişim uykusuz kalınca moraller altüst oluyo((
ben de güneş doğunca unutuyorum uykusuzluğumu ama o ıkındıkça içim parçalanıyor sanki. Rezene ve nurse harvey's veriyorum ama hiç faydası yok. Yukarıdan çıkan gaz alttan çıkmak bilmiyor((
özge karnına sıcak havlu ve masaj yapıyormusun
ben banyodan sonra karnına masaj yapıorum o zaman rahat yapıyor
kızlar , şimdi cork cork emıyor mememi karnı tomtok, arkamı dönuyorum lörrrkk diye kusuyor2-3-5 sefer ardı ardına( e hanı karnı doymustu gene mı acıktı??? ama mmemelerde süt kalmıyor ki ((
Kıyamam yaaa... Benim de dün gün boyu emdi,Ben de galiba süt gelmiyor mama vereyim doysun dedim. Gittim hazırladım mamayı,beyefendi nasıl verdiysem istemedi. Amaç belli oynasın dursun memeyle...
hee evet şöyle birşey var. hamile olna kadını doğum nedeniyle işten çıkarmak yasak. işyeri sgk'ya şikayet edildiği takdirde doğum parasını veriyor. işyerine de tek yaptırımı 16 haftalık primlerini ödetmek oluyor.
yani eğer çıkış yapıldıysa para almanın yolu şikayette bulunmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?