özge hangı mamayı hazırladın?? doktrunuzun önerısımıydı?? yakın zamanda bende verecegım anlasılan mamayı...
ayy zor valla kızlar ısımız
15dk once yatırdım
uyandı sımdı
bır mutfak bulasıgım duruyor aygazım berbat
sımdı cıldıracagımmm
Ah bu yavru kuşlar ne zaman rahatlayacaklar yaaa garıpler ıkınmaktan sıkınmaktan helak oldu gecelerı bırde uyusalar..
Dr.umuz milupa aptamili önerdi. çok huzursuzlanırsa verebilirsin dedi. ben de nadir veriyorum. Doğumdan bu yana 4-5 kere verdim.[/QUOT
mılupa aptamılın dogumdan ıtıbaren bebek sütü dıye yazan mı? ya biz kafamıza göre aldıkda 350 grlık buyuk bır kutuda, bızde cok huysuzlanırsa ara ara verırız dıye almıstık ama acılan kutuyu 4 hafta ıcınde tuketılmesı gerekıyormus, kesın zıyan olur gerıye kalanı. tek kullanımlık kutu yada paketlerı yokmu kı bunların?
esmercım ben ıssızlık maasını dıyorum yalnız yanı senı ısten cıkarttıklarında ıssızlık maası alabılıyorsun sıkayet etmeden dıye bılıyorum..
dogum parası demıyorum..
bu konu hakkında bılgın var mı?
arkadaslar kusma icin soyle bir oneri getirebilirim.
bizim yatagin altina bir yastık yokduk ki eğimli olsun.hani reflu hastalari icin olan yataklar var ya onun gibi oluyor.kuvozde oyleydi bizimki evde de oyle yaptik.dumduz yattıgında(salondayekn alt acmada yatiyorduk ta bir iki hafta oncesine kadar:))) daha cok kusuyordu
birde hemen hemen 20 dk kucakta dik tutmaya calişiyoruz.bazen dayanilmiyor tabi ama işe yariyor..
öğretmenim ohhhh nee güzel bak keyfine
istanbulda oturanlar çoğunlukla karşıdamı
ben de kucukyalidayim anadolu tarafinda yani
essmer ben de banyo havlusunu rulo yapıp U seklinde sariyordum cocugu baslarda.
findigin kusması nasıl azaldimi peki??
naber canlarım kızım bu gece 10dk uyudu bense hiç sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?