2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özge hangı mamayı hazırladın?? doktrunuzun önerısımıydı?? yakın zamanda bende verecegım anlasılan mamayı...

Dr.umuz milupa aptamili önerdi. çok huzursuzlanırsa verebilirsin dedi. ben de nadir veriyorum. Doğumdan bu yana 4-5 kere verdim.

Ah bu yavru kuşlar ne zaman rahatlayacaklar yaaa garıpler ıkınmaktan sıkınmaktan helak oldu gecelerı bırde uyusalar..

ayy zor valla kızlar ısımız
15dk once yatırdım

uyandı sımdı
bır mutfak bulasıgım duruyor aygazım berbat
sımdı cıldıracagımmm

Sorma ya 1 saattir uyuyor da mutfağımı topladım evi de öylesine toparladım. Cuma ankaraya gidiyoruz valiz hazırlamam lazım ama ben üşeniyorummm ((

Ah bu yavru kuşlar ne zaman rahatlayacaklar yaaa garıpler ıkınmaktan sıkınmaktan helak oldu gecelerı bırde uyusalar..

Dün anneme yakınıyorum telefonda,ne çabuk bıktın 1 ayda diyor. İyi de yalnız olunca herşeye birden yetişilmiyor ki ama ben bunu kimseye anlatamıyorum...

ayağının altına bacağının arasına sıca su torbası koysanız
gaza hindistan cevizi yağı ii geliyo diye duydum bi arkadaşşın bebişine ii geldi deneyin isterseniz

çörek otu yağınında ii geldiğini söylüyorlar

biz hep eşimle yıkadık kızımı
eşim 4 günlüğüne irana gitti pazar yıkadık nidayı bide çarşamba kayınvalidem gelir yıkarız diyordum permbe zaten aşı vvar cumada babası geliyor
bugün bktım boynu pamukcuk olmuş yıkadım tek başıma nasıl hoşuna gitti

şimdide bi yandan ağzına bi yandan dışarı akkıta akıya oynayarak emiyo

hee evet işsizlik maaşını diyorsun.
ama işsizlik maaşı almak için işyerinin seni işten çıkarmış olması gerekir; istifalarda alamıyorsun bunu.
işyeri sana bir kağıt veriyor görevine son verilmiştir gibilerinden bununla işkur'a gidiyorsun.

arkadaslar kusma icin soyle bir oneri getirebilirim.

bizim yatagin altina bir yastık yokduk ki eğimli olsun.hani reflu hastalari icin olan yataklar var ya onun gibi oluyor.kuvozde oyleydi bizimki evde de oyle yaptik.dumduz yattıgında(salondayekn alt acmada yatiyorduk ta bir iki hafta oncesine kadar:))) daha cok kusuyordu
birde hemen hemen 20 dk kucakta dik tutmaya calişiyoruz.bazen dayanilmiyor tabi ama işe yariyor..

askitom cok saol tabiki benm de uykum var:))
en azından bas agrim yok diye seviniyorum.annemdeyim suan iş guc yok yani bugun bana:))

evet çok doğru söylemişsin canım.
ben Ayaz'ın beşiğine bizim yastıklarımızda birini koydum onda yatıyor. basbayğı yüksek bir yastık işte. belinden itibaren 30 derece eğim olmalı çünkü.
yanında olmadığımız zamanlarda da mutlaka yan yatıyor. iki yanına battaniye falan sıkıştırıyorum ki sırtüstü veya yüzüstü atmasın kendini.

özellikle kusan bebeklerin kusmuğunun geri kaçmaması için çok önemli bu.
bizim bir önceki vukuatımız kusmuğunu aspire edememektendi biliyorsunuz..

öğretmenim ohhhh nee güzel bak keyfine

istanbulda oturanlar çoğunlukla karşıdamı

nereye göre karşısı canım. kaydirigubbakcemile3

benim evim bahçelievlerde ama ben 2,5 aydır maltepe'de annemlerde kalıyorum ve uzun bir süre daha kendi evime geçmeyeceğim.

ben de kucukyalidayim anadolu tarafinda yani

aa komşu çıktık kız.
süreyya plajındayım bende.

essmer ben de banyo havlusunu rulo yapıp U seklinde sariyordum cocugu baslarda.
findigin kusması nasıl azaldimi peki??

hee biz de kuvözde yapardık havludan U şeklini, çok iyi olurdu.
kusma azaldı. ama öksürük bitmediği için bazen öksüürnce kusuyor gene..

öksüürp kusuyor; kusunca acıktım gene yiyelim diyor; yiyor öksüürp kusuyor gene yiyelim diyor. offffff kafamçokkarıştı

öğretmenim dün sormuşsun ben türkçe öğretmeniyim eşimin yüksek lisansı için gideceğiz abdye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…