2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ben orayi iyi bilirim caliştigim yer cok yakin:)))demek oksuruk gecince rahatlayacaksiniz insallah
hadi bakalım az kaldi.sen nuvit hanimi begendin mi bu arada?

neden hoya uyumadi nur?

essmer başakşehirdeyim bende sanki herkes biliyormul gibi sormuşum anadolu yakası demek daha mantıklı olurmuş

öğretmenim sağol canı güzel fikir dün öyleydide bugün iyi biraz yine öyle devam ederse alırım onada alışırsa yazın iyide kışın yandık
küvezde pis alıştı diyorum çıplak durmaya

hoya gün içinde o yattıkça sende yat canım ya bitkin düşme

amaan ana-kız bayılceksiniz bi yerlerde sonunda..
akannehir

hee nur babasının kucağında bayıldı ben kanepede delikafadulden
dün misafirimle çok iyiydik nur da uyudu hiç huysuzlanmadı yanında çayı meyveyi eşim hazırladı ben de hep oturdum şakkıdı

ilayda 81 masaalllah yaa siz bır ayda ne gusel kılo almıssınız öle, nasıl becerdınız sırrını ögrenebılırmıyım :)

sadece anne sütü canım aslında korkmuyo değilim obez olursa diyebilmiyorumkismile ama bizim ailenin bebekleri hep böyle aslında sütün yarıyo diyolar bana bol sıvı alıyorum canım saat başı emiyo benimki 2 ssate çıkarmak istedim yıkıyo ortalığı en fazla 1.5 saat

Son düzenleme:
uyumadı sadece 10 dk uyudu saat 21.45te bi kalktı sabah 07.55te uyudu hala uyuyor
bende yeni kalktım zaten
bi de dün sen miydin öğretmenim sling alan nerden aldın ben de alacağım da

ruzgar ben de altini acinca cocugu biraz cıplak bırakiyorum rahat etsin diye.cok iyi geliyor bence...
yazin zaten rahat rahat bırakiriz herhalde ciplak cıplak

babasling markasi.dikemezdik biz.hem guvenilir de olmazdi sanirm bu epey saglam bisey.sayfasını incele bir derim farkli sekillerde kullanabiliyorsun

ruzgar ben de altini acinca cocugu biraz cıplak bırakiyorum rahat etsin diye.cok iyi geliyor bence...
yazin zaten rahat rahat bırakiriz herhalde ciplak cıplak

bıraka bıraa bu hale geldiya benimkide
ufoyu açıyorum altını açarken
bide ufo aşığı olduk gözünü alamıyo ondan kapalıda olsa açıkta gördüğü gibi gözler ona takılıyo

aaa ben orayi iyi bilirim caliştigim yer cok yakin:)))demek oksuruk gecince rahatlayacaksiniz insallah
hadi bakalım az kaldi.sen nuvit hanimi begendin mi bu arada?

neden hoya uyumadi nur?

yok beğenmedim gitmiyciim bi daha.
bana sadece çocuk bronşit dedi. ertesi gün zeynep kamile gittik.
ordaki doktor yatıracağız ama niye kartal devlete yatırmadınız ordan takiplisiniz sonuçta dedi.
dedim ki çok kalabalık bi yatakta 3 hasya var; diğer ikisi zatürreli. benim çocuğumu zatürreli bebeklerin arasına yatırıyorlar dedim.
adam suratıma bakıp iyi de bu çocuk zaten zatürre dedi.:1shok:

bi de nüvit hanım bana o gün dedi ki; işte kuvöze koyacağız, bu bebek nefes alamıyor, oksijene bağlayacağız falan.
delirdim ben kendi kendime tabi; bebek ne haldeymiş haberim yok diye. :1no2:
zeynep kamilde dedim kuvöze koyacak mısınız diye? ne kuvözü çocuk 3 aylık olmuş artık dediler.
özel olduğu için oraya yatırsam boş yere kutuya tıkacaktı bebemi gene.Çok üzgünüm çoook

yaa bizde o kaa çıplak durduk ama alışamadık.
her alt değiştirişte kıyametleri koparıyor adam onu çıplak ettim diye

yaa bizde o kaa çıplak durduk ama alışamadık.
her alt değiştirişte kıyametleri koparıyor adam onu çıplak ettim diye

canım seninki çok kaldı neler çekti çocuk bırakta istemesin
ama tabi anneyide üzmesin

öğretmenin onuda denyiim bakalım

yıkandı keyfi yerine geldi mışıl mışıl uyuyor

ya esmer uzuldum cok iyi doktor diye onerdim valla.yenidogancidir aslinda.ama gecen hafta ben de mail attim cevap vermedi.

yok canım olur mu öyle şey.
ben orda başka bi doktora gittim o beni ona yolladı aslında.
bi daha gitmem olur biter dert ettiğin şeye bak.

ben şimdi başka bi doktor buldum.
zeynep kamilin doktoru, kadıköy de muayenehanesi varmış. o da yenidoğan uzmanı.
benim teyzemin ikiz yeğenlerinin doktoru. 12 yıldır aynı doktora gidiyorlar.
haftaya falan giderim belki, deneyim sana da söylerim.

ilayda81
oglumun adaşı
benım oglum da ömer
bızımkı boylu ama zayıf
1 aylık kılosu 4040gr
boyu 50 cmdı dogdugunda
sımdı olculmedı de 52 falan olmustur
bıde ben arada mama verıyorum
,masallah senın ogluna

yaa evet yaa bende istiyorum sling.
memnun musun öğretmenim.?

benim minik arasından kayar düşer mi acep kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…