kendime havuc-elma suyu siktim da ictim bebek biraz daldi galiba ben de buraya yaziyim dedim
kizlar sütü iyi gelenler arkadaslar gögüsleriniz her zaman siskin ve sert mi? benim sütüm miyi geldiginde sert ve siskin oluyor kalmadiginda yumusak. simdi sütü herzaman iyi gelen arkadaslarin gögüslelri hep siskin ve sert mi oluyor? bebegim cok agladi dalana kadar mutlaka sütüm yetmiyor bakalim yarin doktora gidicez.
yalelll ya bizde seni ozledikkkkkkk
asıl sen ansılsın hic mi izin vermiyor bu begum bizle olmana
begum nasıl
anaaamm yalel gelmiş.
emik begümcükten sıyırmış paçayı kaydirigubbakcemile3
özledik valla seni, aman iyi olun da gelirsin elbet. düzene girin azıcık vakit bulursun o zaman.
insallah canim melekler oyle aglarken caresiz kalmak insana cok dokunuyor icini ceke ceke gozyaslariyla agliyro yavrum agri girince 1-2 saat icim gidiyor ay bitse su gicik gaz problemi bir de bisey soracagim kizlar bu devit 3 damlayi verirken nasil veriyosunuz cay kasigina damlatiyorum 4 damla ben ama daha ememedigi icin tam kasigi agzina tam gitmiyo gibime geliyo sutle karistirip mi versem acaba siz nasil yapiyosunuzkıyamam canım
gececek tatlım az sabır 3 ayı atlatalımda..
sap sımplex ıle metsıl aynı bız sap sımplexten memnun kaldık..
ana maddelerı aynı ama bıraz farklı sanırım yan maddeler.
o da cok farketmez..
canim ben de 1 adet buyuk boy 1 adet kucuk boy bitirdim 2. kucuk boya gectim kardesim kucuk alip gelmis ona sip[aris vermistim esim de yiyomusun sen bunu diyo :) ilk gunelrdeki aci ve kanamadan o kadar canim yandiki pehlivan gibi kremliyom bol bolkızlar lansınohun
10 grmı 20 tl
56 grmı 34tl
garıp degıl mı sızce de!!
onu gectım ben 56 gr olanı bıtırdım ıkıncıyı aldım benım gıbı ısrafcı var mıdır acaba!!bilmiyorumkismile
nıye 10 gr lık yapmıslar anlamadım bıde yanında tasımak kolay dıyedır herhal..
hah aklıma gelmısken nıye 56 gr da 60 veya 50 degıl aaaaa nelerle ugrasıyorum gece gece..
canim ben de seni cok merak ediyodum nerde bu kiz diye ozledik seni canim begumcuk iyidir ins. nasil geciyor gunelr geceelr 1 gun arayla dogum yaptigimiz icin hemen hemen bugunelrde ayni evreleri yasiyoruz bizde gaz problemi var bir de gece gunudz kavrami oturmadi tam demek begumcuk seni hic birakmiyor bizimki gunduzleri 2 saat uyuyor o arada geliyorum annem de yanimda saolsun ben emzirdikten sonra gaz cikarma alt alma vs. ile annem ilgileniyor bend e arada dinleniyorummerhaba kızlar
allahım sonunda bi 10 dakika çıktım begüm'ün odasından, yanınıza gelebildim.
hala şaşkınım valla KK'ya gelebildiğime :)
bugün 27 günlük oldu kızım, büyüyor mudur nedir... bana izin verdi :)
valla bacım, sen 3 aylık olmuşsun bile maşallah...
biz henüz 30 günlük bile olamadık..ne zaman büyüyecek bu sıpa diyorum hep... minnacık kuzum.
giyecek kıyafet zor buluyoruz hala :)
gunaydın ryai
bız 04,15ten berı
daha yenı uyudu ömer
yalelcim, biz iki aylik olduk.cok sukur ilk sıkıntilar gecti.bizimki de basata hep meme istiyordu.ismdi sadece gece 10dan sonra bir doymama durumu oluyor.
bende napim cocuk uyanik olunca ilgilenmeye guıldurmeye caliyorum adami.gulsun etsin diye sebeklikler yapıyorum adam tutyor perdeye guluyor.ışıktan gozlerini alamiyor.
kalbindeki ufuruk hala devam ediyor,bir de bacagi tam oturmadi diye cift bezliyiz.goren diyro ki ne koca popolu bu:))gelen giden epey oluyor. ilk 40 gun mumkun oldugunca az insan cagirdim ama sonra atbi bisey diyemiyorum.
canim ben de seni cok merak ediyodum nerde bu kiz diye ozledik seni canim begumcuk iyidir ins. nasil geciyor gunelr geceelr 1 gun arayla dogum yaptigimiz icin hemen hemen bugunelrde ayni evreleri yasiyoruz bizde gaz problemi var bir de gece gunudz kavrami oturmadi tam demek begumcuk seni hic birakmiyor bizimki gunduzleri 2 saat uyuyor o arada geliyorum annem de yanimda saolsun ben emzirdikten sonra gaz cikarma alt alma vs. ile annem ilgileniyor bend e arada dinleniyorum
uyudu dedim ama nerdee daha iki lokma attım ağzıma açtı gözünü hala bana bakıyo
ozge dısarda hic kullanmadim.evdekısa sureliğine kullanıyorm.dun onla yemek yedim:))
kolumla tasımaktan daha kolay ama takıp cıkartıtrken zorlanıyorm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?