2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bnde yatıyım kızlar kızı uyuttum o uyanmadan gidiyim yatıyım odama bari herkese iyi geceler

öğretmenim doktor sakın baktırma dedi
hatta lambader kullan dedi
bizde şimdi lambader aldık geldik

ah melisa baban iflas bayrağını hazırladı bugün yarın çekecek göndere kafamçokkarıştı

aneemm kız julıı adamı batırcanız ana kız
bızımkı bakıyo off dıkkat edeyım barıı

[
yok esmer antibiyotik aldıgı için degil. iki üç ay sonra ameliyat olma ihtimali var o yüzden korkuyorum dayanamaz diye.
allahım korusun bütün bebekleri.ayırmasın allah hiç annelerinin kucagından

amın canım benım olmayacak bırsey ıcını ferah tut olmayacak belkıde amelıyatta bebegınle guzel vakıt gecıremezsın bu kadra stres yaparsan tadını cıkar bebegının..
dualarım sızınle.
hıc uzme kendını..

ahh jasmının yapma canımcım kıs alıstırma rusyaya gıdınce napcenn her dk basa cıkar mı alıstır sen yavastan..
ben emzıgı dısında herseyı musluk suyuyla yapıyorum ılk gunler sadece kaynamıs suyla poposunu sıldık o da deneme amaclı..

aaaaaaaaaaaaaaa
bız yapmadık nolcak sımdı..

kızlar , sizinde gecelerı süt bezlerı daha mı ıyı calısıyor yoksa tesadüf mü bu gündüz bır gıdım süt yok gibi gecelerı tasıyor kıyafetıme kadar..

uyku canım uyku yarıyo..

juliii kibele demişti sıcak su banyosu yanlıs hatirlamiyorsam

hhee bugun yınr yaptı benımkı... sıcaksuya oturduk..

kıbele
hosgeldın
hemoroıtı sormustun cnm
cok sukur kremler baya ıse yaradı

cok sukur gecmıs olsun

deneyeyım bende canım sagol.

benim kıza mam verdim ilk kez bitti uyur sandım ama tık yok demkki açlıktan değilmiş zilli alışkanlık yaptı 2-3 e kadr uyumuyor deli ediyor beni
gazı mı varki feyza

40 ınız çıkınca gider inş.

çok az kaka yaptık bizde altımız değişti çişte yaptık badimize
ateşimiz 37.4 fitilimizide koyduk gyindik emdik gaz çıktı uyuduuuu

sezaryen güzelleri...
sorum size
doktorunuz pilates, aerobik gibi bilumum döt döbek eritme aktivitelerine ne zaman izin verdi???
ne zaman balayabilirsiniz dedi??

mafoldumben<kıyamam canım
insallah annen hatasını anlar

julıı sen de mı kaynatıyon suyu allam kızlar yapmayın bırakın alıssınlar sankı hastanede ugrasıyolar o kadar kımbılır nerede yıkayıp gıydırıyolar..
:umursamaz::umursamaz: ben kızımı tekoslan yıkamam
incileri döhülür sonrambilmiyorumkismile

aferim nidaya
hep böyle olsun
babannede ağlasın :lepi:

zemuszemus

oh bizdede olaydı bi hala keşkemalsanaalsanasmilebayanssulusmile

allah herkese böyle hala versin opuyorumnanaktan

çok az kaka yaptık bizde altımız değişti çişte yaptık badimize
ateşimiz 37.4 fitilimizide koyduk gyindik emdik gaz çıktı uyuduuuu
ohh maşalah nidaya
ateside düşmüş
fitil verice dahada düşer
rahat rahat uyusun

sezaryen güzelleri...
sorum size
doktorunuz pilates, aerobik gibi bilumum döt döbek eritme aktivitelerine ne zaman izin verdi???
hiç sormadım ben krizim

cumartesi yürüyüşe baslıcam
cok iğrenc göbüşüm var
ben erkek olsam benle yatağa girmem o kadar yanii kaydirigubbakcemile3

ben aynaya bakamıyorum, yatağa girmeye de hiç niyetim yok zaten, girdik bitti, sonuç güzel işte :CüvCüv:, daha uzatmanın alemi ne mirmirmirmir

culi nur ağlıyo ne halam va ne teyzem meloşun halasına hala diycem ora gitçem meloşu kovcam diyo yetiş

Ruzgarr
alemsın cnm yaa

om_x dıye bısey verdı
kızlar hıc duydunuz mu?

hayır canımm duymadım ben

sezaryen güzelleri...
sorum size

bana bişey demedi
hiçbilmiyorum canım tek bildiğim kendimden nefret etmeye başlıyor olmam ama yeme isteğimin önüne geçememm hamur işi ve tatlıdan vazgeçemiyorum başım belada

mafoldumben<kıyamam canım
insallah annen hatasını anlar

aferim nidaya
hep böyle olsun
babannede ağlasın :lepi:
zemuszemuszemuszemus yaşasın kötü gelinler kızım babaannesinin üstüne kustu onu yazmışmıydımsositososito

ateşi 36.6 ya inmiş

ya şu közmatikten anlayan varmmı 2 oldu yarısı közleniyo yarısı haşlanıyo
bu saatte bi deli daha varmıdır benim gibi bugün çorba yapmıştım yarınada et doğradım patlıcan közlenmişti onuda soydum hepsini dolaba atıp yatıcam inş

gündüz nida uyanık oluyo elleyemiyorum bişey elleyebilecek olsamda canım istemiyo

annamam ben ama yazın bi kere mısır közlemiştim sonra ocak mahvoldu tam yarım saat sürdü bi daha töbe dedim

kibele şimdi okudum canım aklımızda olsun sçyleyelim kız çıkardığı gibi hemen vurdu

zaten bi daha gidrmiyim bilmiyorum özeler sadece aşı yapma parası alıyo veririm 7 tl mi yapsın dr umuz

bu arada ben bunu bızım tetenos asısında tecrube ettım dr dedı oradakı ama cocuk asılarında ısıtma sakıncalıysa onu bılemem..

bende kaynatmıyorum ki buranın suyu temiz içilebiliyorda.aklinialirimsmile

en ıyısını yapıyorsun canım alıssınlar.. zaten temızmıs bak..

kızlar sayfalar cabuk atlıyor ya

2 kez sordum ama gormedınız
dr uyuması ıcın surup verdı mı sıze
rahat uyusun dıye bıtkısel
verdıyse ne verdı

yok canım vermedı bıze hatta bız eczaneden aldık damlamızı bıle dra kalsa hıcbırsey vermeyın dıyo hos bende bısey vermıyorum damlayı da ıkı kere verdım cok kotuydu ondan..

kıyamam yaa esın uygun bır dılle anlatsın ama usuyorum demıs annesını usutmus olur o zaman off dayancaksın guzelım..

ayy ıste bu cok kotu canım kolay gelsın sana ınankı ıcım acıdı kaynana el dersın gecersın
ama anne bu nasıl boyle yapar laf fılan sokmasını gecıyorum sana tavır alması cok kotu..
duzelır aranız ınsallh.
aman ıncılerı dokulmesın melısanın terkoslan yıkama sen
ben hem terkoslan hem de pıs boyler suyuylan yıkıyom..
ustune dedesı yemekten gelıyo hem alkol hem nıkotın kokusuyla cıla atıyooo..alsanaalsanasmile tabıı dede kelımesını ıceren cumle cıdden canımı sıkan bır durumdur onu ıfade etmem lazım gecen gece meydana geldı dıyemıyorsun bısey yaa en kotusu de o..

eskı zamanlarda incinın anne sutunu arttırdıgı dusunulurmus..
mynette okudum az once :)) hemen kolyemı takıp uyuyayımsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…