öğretmenim doktor sakın baktırma dedi
hatta lambader kullan dedi
bizde şimdi lambader aldık geldik
ah melisa baban iflas bayrağını hazırladı bugün yarın çekecek göndere kafamçokkarıştı
[
yok esmer antibiyotik aldıgı için degil. iki üç ay sonra ameliyat olma ihtimali var o yüzden korkuyorum dayanamaz diye.
allahım korusun bütün bebekleri.ayırmasın allah hiç annelerinin kucagından
ne dalga geciyosun yaaa :) sabah kaynatiyos ogleden sonraya iliyo iste ancak yapiyos o zman banyo
ayyy yavrum bu annen yikamadi mi seni 3 hafta bu gece artik bayilmis sekilde uyur herhalde ayaz pasa esmercim misler gibi uyur ins.
eee cocukcagizi anasi 3 haftada bri yikarsa alisamaz tabiu garibim terkos suya :)
askitom 40inda 40 fincan suyu kulhuvallah suresini okuyarak bir tasa dolduruyosun tasin icine bir altin yuzuk bir cengelli igne bir de madeni para atiyosun cocugu sudan cikarirken en son o tastaki sudan dokuyosun sen de banyo yapip boy abdesti alacaksin ayni tarz sudan senin de ustune dokulecek ve sen dustan cikarken biri oglunu karsina getirecek ayakta karsilasacaksiniz annemler boyle yaptilar bana
kızlar , sizinde gecelerı süt bezlerı daha mı ıyı calısıyor yoksa tesadüf mü bu gündüz bır gıdım süt yok gibi gecelerı tasıyor kıyafetıme kadar..
juliii kibele demişti sıcak su banyosu yanlıs hatirlamiyorsam
kıbele
hosgeldın
hemoroıtı sormustun cnm
cok sukur kremler baya ıse yaradı
deneyeyım bende canım sagol.kibelers canım ben belini ovuyorum poposuna vuruyorum sürekli sonra sırt üstü yatırp bacaklarını havaya dikiyorum indşryoum hareket yaptryorum böyle bir kaç defa yapark gazını çıkartıyorum sonrad rahatça uyuyor
tabiiki cnm bu sıkıntııyı çözecek ben degılım benım herif bişeyler yapmalıydı. dedi işte üşümezsin sıkı gıyersın yook yok dıyo ufoyu yakarsın aa bosa elektrk yok dıyo ben ayrı dedım cekmecemden al coraplar var kapkalın yok dıyo kendı annem var oda kazak gıy kalınca ona da yook dıyo. eşim cok üzüldü. yalnızken üstüne gıdınce bu konunun gözlerı doldu o derece. ne dıyım hande kadına ,40 ı cıkınca gıder merak etme sen dedı.bende merakla o gunu beklıyorum demetcim
hangı gun gıder hıc bılmıyorum ama 2 gün sora 40 ı mız cıkıyooo...
yapmalıydı ama nese ama çok acı .sence neden o odada kalmadı?
ahh daha ne yazıyım hoyacım bu yeterde artar dahasını anlatamaya luzum bıle yook ki
gazı mı varki feyzabenim kıza mam verdim ilk kez bitti uyur sandım ama tık yok demkki açlıktan değilmiş zilli alışkanlık yaptı 2-3 e kadr uyumuyor deli ediyor beni
ahh canım benım evde elektrıklı battanıye var, olmas dedı elektrk gıdermıs bosuna..hırrrrrrr gerızekalı... hemde bebek sesıne uyandgı yok cıyak cıyak dunya yıkılsa ohhh mısıl mısıl uyuyoo bende sinir küpü.. her gece yatagını acarken sinir oluyom valla..stres derken siz hep aklıma bunlar gelıo!!!
mafoldumben<kıyamam canımsöylüyorum dediğim söyleme de denmez daha bende beceremiyorum ama arada laf sokuyourm işte yvaş yavaş olcak
annem benim problemli bi insandır bi kaynanada o
herşeye karışır yapar ama 40 tane laf söyşe bu niye burda şu niye şşöyle
benim hamileliğim promleliydi kanamalı falan o yüzden hep yattım eşim yard oldu bana
anneme batı bu kendimi çok salmışım bıkarmış eşim benden bu yüzden arada geldiğinde atışırdık
bi ev süpürür 40 laf söyler bende yapmasını istemezdim bu sefer bişeyini ellememi istemiyosun olurdu ve o geldiğinde ben hep ağlardım o bana kızardı ben ağlar barıştırır gönderirdim
bizim ailelerimizinde arası bozuk konuşurken çok da güzel eşime bana ailesine herkese laf sokmayı becerir eşimde rahatsız oldu artık herşeye mmüdahale etmesinden gerekmedikçe konuşmuycam dedi
ii dedim sonra annem niye konuşmuyosund edi o da anne sertsin den başladı öyle bikaç şey konuştular sen her her geldiğinde esrayı ağlatıyosun falan edi derken ben annemi eşime kötülüyomuş gibi oldum ordan başladı annem ben onu kullanıyouşum o gelmiş bana ev süpürüyomuş beni düünüyomuş derken onu artık üzemeyecekmişim madem beni üzüomuş hayatımda yokmuş diyip küstü 45 günlüktük işte o günden beri sesini duymadım arıyorum kardeşime açtırıyo istiyorum sildim ben onu işstemiyorum diyo
öyle işte onlar kayınvalide bu da anne
bende üstelemiyorum artık inanılmaz derecede özledim onu ama artık kızmayada başladım uzatmaına beni nirazcık dlünse yanımda olurdu
:umursamaz::umursamaz: ben kızımı tekoslan yıkamamjulıı sen de mı kaynatıyon suyu allam kızlar yapmayın bırakın alıssınlar sankı hastanede ugrasıyolar o kadar kımbılır nerede yıkayıp gıydırıyolar..
aferim nidayayaasın benimde kaynanam snirimi bozdu
bu akşam benim ablam gibi biri avar eşim yoktu rahat ıtururuz diye çağırmıştım görümcemde bende kalıyo eşim yok diye görümcem oudan ççıktı eve gitti sonra gelecekti
nida kötü olunca aradım ablamı böyle böyle dedim rahat edemeyiz ertelesek olurmu başka akşama dedim tamam dedi ama haber vermedim görümceme
8 gibi aradım gelmemezlik yapma yalnızım diye kapıdayız dedi
benim meraklı kaynanamda gelmiş eksik kalmıycak kayınpederim aşağıda bekliyo o yukarı çıkacakmış ne varsa evde sonra ben arayınca kayınpedeirmide çağırmış
neyse geldi ben giyinmeye gittim almış hemen kucağına uyuyodu bide nida ona zaten sinir oluyorum uyuyan çocuğu hemen kucağına alıyo kız uyan uyan diye sveiyo
anne dedim aşı oldu acıyo kou bacağı yatırdım yerine derken uyandı zaten aldım arka odaya gittim emzrcem mendilikni kalkanı alıyim diye odaya geldim kız ağlaaya başladı
benimde en gıcık olduğum şey ağla ağla ne güzel alıyosun ciğerlerin genişler lafları bunları sayıyo gittim aldım kızımı ne güzel ağlıyo diyo
ahh kızım kıyamam ben sana bi damla aklmasın gözünden ağlatmam ben kızımı diye sevdim emzirdim
kayınpedem geldi ablamı sordular ben söyledim gelmesin diye rahat edemiycektim nida zaten durmuyo yalnız olmak istedim dedim bozuldular
ama yeter gelmesinler bi rahat bıraksınlar canım
sonra oturuyolar mutfağa gitim işeyler koymaya kayınvalidem ayağına almış sallıyo
sevmiyo dedim ayakta sallanmayı kucağımda uyumayı seviyo
hakkatende sevmiyo
sonra emzik vercez kendi su içmişti dibinde kalmış emziği içine sokuyodu yok dedim sokma emzik temiz yok yok yumuşasın dedi ben elinden çekerken soktu ama nasıl sinir oldum tek kelime söylemedim gittim mutfağa
ayağında sallamaya devam ediyo ohhhh kızımda durmadı acıkmıştıa zate n adım kucağıma verdim emziğini öyle yattı da gittiler
zemuszemus
oh bizdede olaydı bi hala keşkemalsanaalsanasmilebayanssulusmile
ohh maşalah nidayaçok az kaka yaptık bizde altımız değişti çişte yaptık badimize
ateşimiz 37.4 fitilimizide koyduk gyindik emdik gaz çıktı uyuduuuu
hiç sormadım ben krizimsezaryen güzelleri...
sorum size
doktorunuz pilates, aerobik gibi bilumum döt döbek eritme aktivitelerine ne zaman izin verdi???
ne zaman balayabilirsiniz dedi??
ohh maşalah nidaya
ateside düşmüş
fitil verice dahada düşer
rahat rahat uyusun
hiç sormadım ben krizim
cumartesi yürüyüşe baslıcam
cok iğrenc göbüşüm var
ben erkek olsam benle yatağa girmem o kadar yanii kaydirigubbakcemile3
Ruzgarr
alemsın cnm yaa
om_x dıye bısey verdı
kızlar hıc duydunuz mu?
sezaryen güzelleri...
sorum size
doktorunuz pilates, aerobik gibi bilumum döt döbek eritme aktivitelerine ne zaman izin verdi???
ne zaman balayabilirsiniz dedi??
zemuszemuszemuszemus yaşasın kötü gelinler kızım babaannesinin üstüne kustu onu yazmışmıydımsositosositomafoldumben<kıyamam canım
insallah annen hatasını anlar
aferim nidaya
hep böyle olsun
babannede ağlasın :lepi:
kibele şimdi okudum canım aklımızda olsun sçyleyelim kız çıkardığı gibi hemen vurdu
zaten bi daha gidrmiyim bilmiyorum özeler sadece aşı yapma parası alıyo veririm 7 tl mi yapsın dr umuz
bende kaynatmıyorum ki buranın suyu temiz içilebiliyorda.aklinialirimsmile
kızlar sayfalar cabuk atlıyor ya
2 kez sordum ama gormedınız
dr uyuması ıcın surup verdı mı sıze
rahat uyusun dıye bıtkısel
verdıyse ne verdı
kızlar kaynana dedıkodusu yapılmış bakıorumda , bıtanede ben yapsam dudaklarınız ucuklardı...bu zamana kadar yapmadım da zor dayanıorum..inş. kocam görmez :) sımdı kaynanam bızde kalıyor ve bızım ev sobalı, halıyle bebek ıle ben salonda yatıyoruz. kocamda bızım odada yatmak ıstyınce kaynanama bızım kayrolayı verdık bı gun yattı ıkıncı gün benım ayaklarım üşüyor salonda yatcam oglum sen yat yatagında rahat rahat dedı!!!! eşim ufoyu yakalım dedı yok dedı ben corap gıy dedım yok dedı anlayacagınız 2 gun sonra kırkımız cıkcak ben sadece kocamla bır gece bırlıkte yatabıldım(( kıme ne dıcem bılemedım (( ve bu durum hala devam edıo...
söylüyorum dediğim söyleme de denmez daha bende beceremiyorum ama arada laf sokuyourm işte yvaş yavaş olcak
annem benim problemli bi insandır bi kaynanada o
herşeye karışır yapar ama 40 tane laf söyşe bu niye burda şu niye şşöyle
benim hamileliğim promleliydi kanamalı falan o yüzden hep yattım eşim yard oldu bana
anneme batı bu kendimi çok salmışım bıkarmış eşim benden bu yüzden arada geldiğinde atışırdık
bi ev süpürür 40 laf söyler bende yapmasını istemezdim bu sefer bişeyini ellememi istemiyosun olurdu ve o geldiğinde ben hep ağlardım o bana kızardı ben ağlar barıştırır gönderirdim
bizim ailelerimizinde arası bozuk konuşurken çok da güzel eşime bana ailesine herkese laf sokmayı becerir eşimde rahatsız oldu artık herşeye mmüdahale etmesinden gerekmedikçe konuşmuycam dedi
ii dedim sonra annem niye konuşmuyosund edi o da anne sertsin den başladı öyle bikaç şey konuştular sen her her geldiğinde esrayı ağlatıyosun falan edi derken ben annemi eşime kötülüyomuş gibi oldum ordan başladı annem ben onu kullanıyouşum o gelmiş bana ev süpürüyomuş beni düünüyomuş derken onu artık üzemeyecekmişim madem beni üzüomuş hayatımda yokmuş diyip küstü 45 günlüktük işte o günden beri sesini duymadım arıyorum kardeşime açtırıyo istiyorum sildim ben onu işstemiyorum diyo
öyle işte onlar kayınvalide bu da anne
bende üstelemiyorum artık inanılmaz derecede özledim onu ama artık kızmayada başladım uzatmaına beni nirazcık dlünse yanımda olurdu
aman ıncılerı dokulmesın melısanın terkoslan yıkama senmafoldumben<kıyamam canım
insallah annen hatasını anlar
:umursamaz::umursamaz: ben kızımı tekoslan yıkamam
incileri döhülür sonrambilmiyorumkismile
aferim nidaya
hep böyle olsun
babannede ağlasın :lepi:
allah herkese böyle hala versin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?