2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aşkitm zaten kırkı çıkıyomuş az kalmış gider belki gerçi benimkide kırkı çıkınca gitcekti 2 ay oldu yeni gitti

üstelık kendı evı sobalı her gece soguk odada yatardı!!!! sankı kalorıferlı sıcacık evden gelmiş dıyecek duyanda... işte laf olsun....o an o bahaneyı buldu. oglu uyanmasın dıyemı bbızı ayırmaktan keyf aldıgı ıcın mı yapıo bılemedm...

oyyyy oyyyy (( ıkı ay mıııı.......kafamçokkarıştı

evet pazartesi gitti kapıdan çıkar çıkmaz ohhh beee diye bi bağırmışım kuş gb uyudum rahat rahat isteğim saatte kalktım isteğim saat uyuyorum ohh bee darısı sana

evet pazartesi gitti kapıdan çıkar çıkmaz ohhh beee diye bi bağırmışım kuş gb uyudum rahat rahat isteğim saatte kalktım isteğim saat uyuyorum ohh bee darısı sana

:))) sagoll.. senınde gözün aydın cnm... ev içine ev kurulmuyor. bebıs dogmadan önce hıc bı sorunum yoktu. herkes kendı evınde otursn dursun...

hante ne zmana gitcek peki belki senin annen kalıyo diye kalıyodur
al oğlunuda g,t btün gece yatın orda

ne dengesiz kadın ya
hiçbi işe yaramazlar destek yerine köstek olurlar bebek bahanes,yle amca gelip yerleşip bide iş beklerleer

ben hiç dayanamzdım heralde
benim kimse olmadı yanımda 40 ım çıktı annemler bebek görmeye geld çkaleden 3 gün sonra kavga ettik 5. gün döndüler. küstü 2 aydır konuşmuyo benle tel. larıma çıkmıyo
kayınvaliemde 2 buçuk senedir kadına tek kelime cevap vermedim artık veriyoum

lohusa bizmiyiz etrafımızdakilermi anlamadım walla
sonra gelinlekr kötü oluyo çileden çıkarma

::)) hepimz dertliyiz baksana boşverin kocalarmzla iyi olalım gerisi boşş

rüzgar süpersin valla... ben daha pek hamım laf söleyemıyorum cogu durumda, pişecem inşallah. yumusak yuzumden nefret edıyorum ıcımde patlıo sonra hersey.

kendı annenle nıye kavga ettın onu anlayamadım?

::)) hepimz dertliyiz baksana boşverin kocalarmzla iyi olalım gerisi boşş

Allaha sukur kocamla hıc bı sorunum yok. onu cok sevıorum oglumu cok sevıorum mutlu olmak varken desıfre edıp edıp sınırımı bozuyorum delımıyım neyım...

bu arda bugün sağlık ocağındaki dr emzirdikten sonra 1 çay kaşığı su verirsen dilinde pamukçuk olmaz dedi
bizde yok niye dedi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyim olanlara denk gelir belki varsa

feyza bu arada masallh boy kılo baslıgında kı forumdan kılonuzu gördum de maşallah tüttütü..

bu arda bugün sağlık ocağındaki dr emzirdikten sonra 1 çay kaşığı su verirsen dilinde pamukçuk olmaz dedi
bizde yok niye dedi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyim olanlara denk gelir belki varsa

bızde de pamukcuk derdı olmadı Allaha sukur zaten kusmaktan ımanı gevredı cocugumun su daha da arttırırmıydı bılmem...

oğlum uyumuşşşş yupppii yuppiii...bu fırsatı degerlendırıp kocısımın yanında bır saatcık uyuyayım bari :) hepinizi öptum tatlı anneler...:1hug:

söylüyorum dediğim söyleme de denmez daha bende beceremiyorum ama arada laf sokuyourm işte yvaş yavaş olcak

annem benim problemli bi insandır bi kaynanada o
herşeye karışır yapar ama 40 tane laf söyşe bu niye burda şu niye şşöyle
benim hamileliğim promleliydi kanamalı falan o yüzden hep yattım eşim yard oldu bana
anneme batı bu kendimi çok salmışım bıkarmış eşim benden bu yüzden arada geldiğinde atışırdık
bi ev süpürür 40 laf söyler bende yapmasını istemezdim bu sefer bişeyini ellememi istemiyosun olurdu ve o geldiğinde ben hep ağlardım o bana kızardı ben ağlar barıştırır gönderirdim

bizim ailelerimizinde arası bozuk konuşurken çok da güzel eşime bana ailesine herkese laf sokmayı becerir eşimde rahatsız oldu artık herşeye mmüdahale etmesinden gerekmedikçe konuşmuycam dedi
ii dedim sonra annem niye konuşmuyosund edi o da anne sertsin den başladı öyle bikaç şey konuştular sen her her geldiğinde esrayı ağlatıyosun falan edi derken ben annemi eşime kötülüyomuş gibi oldum ordan başladı annem ben onu kullanıyouşum o gelmiş bana ev süpürüyomuş beni düünüyomuş derken onu artık üzemeyecekmişim madem beni üzüomuş hayatımda yokmuş diyip küstü 45 günlüktük işte o günden beri sesini duymadım arıyorum kardeşime açtırıyo istiyorum sildim ben onu işstemiyorum diyo
öyle işte onlar kayınvalide bu da anne

bende üstelemiyorum artık inanılmaz derecede özledim onu ama artık kızmayada başladım uzatmaına beni nirazcık dlünse yanımda olurdu

ii geeler canım bende mutfağı topluycam aslında kızımın altını açmam gerek ama ben işimi bitiriymde uyansın diye ellemiyorum neyseki kaka yapmadı
fitili vereli 8 saat oldu ateşide yok ağrısıda yok
ama yatarken vericem yine rahat uyusun yavrum

cnm benm içim buruldu valla dıcek bıse bulamdım bu mevzuya...

kolay gelsın sanda cnm..

sağol canım teşkkürler sütüm yaradı inşallh hep öyle gider

amııınnn ınsallah...

tekrardan ıııı gecelerrr hepınıze...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…