2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim de bugün 40'ımız çıktı,banyomuzu yaptık pırıl pırıl olduk,
babişkomuz yarın bizi dışarı çıkaracaktı ama hava sıcaklıkları 10 derece düşeceymiş(

oferta çıkmışsın amma karnına ılık havlu koy.zeytinyagıda içirebilirsin.zeytinyagını poposunada sür

gerek kalmadı canım çok şükür yaptı bende rahatladım oda.ama bir daha olursa diye soruyorum zeytinyağını nasıl süreceğim bide zeytinyağı hakiki zeytinyağımı olmalı.

gerek kalmadı canım çok şükür yaptı bende rahatladım oda.ama bir daha olursa diye soruyorum zeytinyağını nasıl süreceğim bide zeytinyağı hakiki zeytinyağımı olmalı.

saf zeytinyagı.dogal olcak.onu ısıt ama kaynatma.bi şişeye boşalt ordan kullanırsın.pişik kremi sürer gibi sür .bide bi çay kaşıgı içirebilirsin ben içirdim bişi olmadı.

kızlar chıcconun sofly emzıgını aldım ben hıc kaucuk almamıstım sımdıye kadar yaglı gıbı cıktı kutudan bılgınız var mı?
nubynın odullu bır emzıgı varmıs ondan aldım ama 2001 yazıyo tarıhı acmadım gerı goturcem kac yıl kullnılıyo sılıkon emzıkler daha dogrusu kac yıl kullnılmadan bekleyebılır kı!!

oferta sizin de 40'ınız hayırlı olsun..

kibele kocenin doğumuna az kaldı,doğum hazırlıkları nasıl gidiyor,
heyecan var mı heyecan,hayale kardeş gelii

selam kızlar aldım tavuk çorbamı geldim terleye terleye içiyorum .....siz napıyınız ay valla zaten 5-10 dk kaçıyorum ondada geçmişinizi okuyamama eheheheh=Payhhh beni acayip bir hal aldı bir ağlıcak gibi oluyorum sıkıntıdan atıyorum kendimi cama bir kaç nedfes egzersizi hop içeri giriyorum bişeyler yapıyorum keyfim iyi sonra bida ha ağlıcak gibi oluyorumm ....doğumdan 10 gün sonra bir kaç gün böyle olmuştum şimdi yine ama şimdi ağlamıyorum niyeküne...bir sorunda yok şükür...günlük şeyler...

selamlar
ömer 5 6 gundur kakasını yapmadı
en acıl nasıl yaptırabılırım yardım edın
bukadar zaman yapmaması normal mı?

selamlar
ömer 5 6 gundur kakasını yapmadı
en acıl nasıl yaptırabılırım yardım edın
bukadar zaman yapmaması normal mı?

öhhh aşkitommm tabiki normal değil niye bir iki gün içinde demedin sancısı nasıl yemesi huzursuzluğu...eskiler uyarırdı makatı termometreyle ama şimdi fitl atıyolar yani 5-6 gün çok fazla...bence hiç birşey yapma doktora götür o daha iyi bilir ve bilgilendirir niye böyle diye...geçmiş olsun vallahi üzüldüm...:Saruboceq:

sagol casmın
dr fıtıl verdı ama ben pek kullanmadım
ah kafam ah
3gun once drdaydık
hemen kullanıyım dur

herkese iyi geceler.....benden bu gecelik bu kadar uşakları sıraylan uyutmam lazım yarın 11,30 gibi misafirlerim varmış yeni aradılar 1 saat kadar durucaklarmış... tatlı matlı bir kaç parça bişeyler yapam...uykum var yaaaaaaaaaaa=(sabaha da bırakamam bu uşakların saatleri saatlerine uymuyo....ne olur ne olmaz yapim bu geceden ..kaçtım ben öpüldüyüz ha...=P

iyi geceler kizlar cok uykum var bir merhaba diyeyim dedim oglus uyuyo gerci uyanmasina az kaldi ama misafir vardi az once gittiler ben de yatayim biraz diyorum oglus uyanana kadar herkese iyi geceler

kızlar allah rızası ıcın yardım
ömer nerdeyse 1 haftadır kaka yapmıyor
dereceyle uyardım bıraz once
fıtıl de koydum
daha ne önerırsınız
cnm çok sıkkın

askitom fitil kakasını yapması için mi yoksa ağrı kesici falan mı?
ben 1-2 çay kaşığı zeytinyağı içiriyorum
bir de sıcak su torbasının üzerine yüz üstü yatırıyorum
iyi geliyor genellikle
bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…