2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar allah rızası ıcın yardım
ömer nerdeyse 1 haftadır kaka yapmıyor
dereceyle uyardım bıraz once
fıtıl de koydum
daha ne önerırsınız
cnm çok sıkkın

canım berilde 5 gün yapmadı dr fitil verdı şu glıserın olandan yarısını verdık yaptı.dr korkmayın bağırsak tembelliği olabılır duzelecek deedi

çok tesekkur ederım ayvalık.rahatladım bıraz
nasılsın görusemedık bayadır

merhaba annecikler
gecmis olsun askitom, sumeyye de 3-4 gunde bir yapiyor, doktorumuz normal dedi, hic bir sey vermedi.
bu arada om-x'in icinde arastirdigim kadariyla sakincali bir madde yok
agliyor benim kiz, kactim

kimsecikler yok bu gece babası bebeği uyutmaya çalışıyor bende bir bakayım dedim uyurda inşallah bende biraz uyurum artık çok zorluyor uykusuzluk.

uçtu uçtu ama çocukta bugün gazdan uçtu çok garip şekilde hiç böyle fena olmamıştı bu kırk bize yaramadımı ne

tum gun hic uyumadik desem yalan olmaz.tamam dedik gece uyur, em em en sonunda yatak ustu bası batacak sekilde kustu.kulagininda bile vardi ahydi banyoyaaaaaa.Allahtan artık ben banyoda kuvette yıkıyorumda cabuk oluyro.bakalım daldi gibi insallah uyur kalmadi sut mut bende

askitom sıcak suya yatirsan.kibele bahsetmişti sıcak su banyosundan

oferta sizin de 40'ınız hayırlı olsun..

kibele kocenin doğumuna az kaldı,doğum hazırlıkları nasıl gidiyor,
heyecan var mı heyecan,hayale kardeş gelii

bilmiyorumkismileanacım valla bravo ben unuttum bızım cemıle 29unda gelıyo sezeyan olarak eyvahh dur bır bakayım kocama gıdıp napıyo..

kızlar allah rızası ıcın yardım
ömer nerdeyse 1 haftadır kaka yapmıyor
dereceyle uyardım bıraz once
fıtıl de koydum
daha ne önerırsınız
cnm çok sıkkın

canım bızım kız 3 gunde yapıo bılıyorsun 3. gun baslıyo sıkınmaya hmen sıcak suya dayanabılecegı kadar oturtuyorum pırtlatıyo accık hem gobegıde ısınmıs oluyo..
kayınpederde dr eger o gun yapamazsa dıye evde lıbalaks bekletıyoruz aynen fıtıl gıbı sıvı glıserın buda sıkıyorsun yarısını ben hıc yapmadım gerek kalmadı masaj ve sıcak su ıyı geldı.. sıcak sudan sonra anakucagında yapıo belını sıcak tutuyo anakucagı ayaklarına da sıcak havlu koyuyorum.. dene ıstersen..
lıbalaksın yarısı ama hepsı degıl azıcık sokarsın makatına agız kısmını kullnırsan sakın tumunu sokma buyukler ıcın o cunku..

ınsallah uyumussunuzdur canım yaaa..
sıcak su bıze ıyı gelıyo karnını da sokuyorum bayaca bekletıyorum 5-10 dk bazen suya yapıyo bazen de cıkardıktan sonra..

selamm kibele
nasıl uyuyabildin mi
benim gozumden uyku akiyor.yaticam simdi.cocuk o kadr uykusuz ki gozu kapali agliyordu.simdi daldi bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…