selamm kibele
nasıl uyuyabildin mi
benim gozumden uyku akiyor.yaticam simdi.cocuk o kadr uykusuz ki gozu kapali agliyordu.simdi daldi bakalımmm
selam kibele
merhaba kızlar nasılsınız?
dün toyikiden oyun halısı ve dönence almak için dışarı çıktık
aslında biberonun gösterdiği tommy yıldızlı rüyalar alacaktım
ama cibinliğimizden dolayı onu kullanamayacağımı farkettim dönenceye karar verdim
veeeeeeeee büyük bir hayal kırıklığı
izmirde iki tane toyiki mağazası vardı ikisi de kapanmış
sinir oldum, bütün oyuncakçıları dolaştık
oyun halısı beğenemedim
elim boş dönmeyeyim diye bir tane dönence aldım
tam istediğim gibi bişey olmadı ama kızım şimdilik sevdi dönencesini
slm kizlar
biizm pasa da uyuyor simdi azicik ben de yatayim bari ogleden sonra da 2 tane rkadasim geleeckmis oglusu gormeye onlar gelemden biraz dinleneyim bari
kibele tvli odada durması sakıncalı mı?
ben sadece uyurken yatağına götürüyorum
hep yanımda tv de karşımızda
kibele canim ben de gunduzleri tv karsisindan yatiriyorum salodna burda uyumayi cok seviyor baktirmiyorum tvye ama sesini duyuyor cok mu kotuymus bebk icin ben tv ekranina bakmak daha kotu diye biliyodum tv isiklari cocuga dokunuyo diye acik olmamasi mi gerekiyormus cep telefonunu kesinlikle kullanmiyorum ben yaninda en zararlisi o diye
sagol cnmbebefon çok işe yarıyor
bir de benim evim iki katlı
ben genelde alt kattayım kızımın odası üst katta
hayat kurtarıcım oldu bebefon
sizde güle güle kullanın
selam sabah misafirlerim yeni gitti...kısçelerim oynaşıyo yanımda bir bakınıyım dedim...ara ara kaçarım şimdi gidip yemek memek yapmam lazım sonra zeynoma sözüm var evcilik oynucaz öhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü=(midem bulandı evcilikten yavvvv...
ayy casmin tam birinden kurtuldum derken diğeri başlayacak evcilik diye o zaman ne yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?