ne bıleyım canım nette baktım bayaa oyle kesın bısey yok sadece bazı tvlerın gaz yaydıgını bunun da cıgerlerıne zarar verebılecegını yazmıs ama bunu bebek ıcın yazmamıslar genel olarak okudum..uyumadi kibele benimki
hemen cıkmaka zorunda kaldim simdi yanimda biseye gozunu dikti bakiyor
ben hep salonda tutıyorum cocugu sese alişsin diye tv ye baktirmiyorum gerci ama ayni oda da olmak bile mi zararli??
valla az once gazını cıkarınca cok heves yaptım bundan sonra hep deneyecegımkibele uyanikken ben de koyamiyorum anca kucagımda dalinca.bence uc gun ust uste dene.hani derler ya cocugun inadi 3 gunde kırılır:))ben uyumadigim surece yuz ustu yatirmaya calişiyorum surekli
ay ben de inaanamiuyrum benimkide yapadami dun bir dogru.sabaha karsi oyle gumbur gumbur bir seyler yaptiki tamam dedim belinden cıkaack.gazmiş meger o sese gore hic bisey yapmadi sayilir:))guluduyorum ama zavallim o gazla uyuyamaz tabi
yalniz kibele yuzustu yatirdiginda arada kontrol et.onermiyorlar ya pek
uyku denemesi 236:))
bakalım bu sefer basarabilecek miyiz
:))))) amanınnnn kibele guldum valla cok:))cikartsinlarda gazi yavrular ama kaydetmek lazim bu anlari hele seninki icin super bir ani olur:))
biz de kustu zannediyoruz oyle kuvvetli geğirince:))
hadi uyuyim artik yemekte yapmam lazim gerciiiiiiii.
ıyı barı uyusun kendı off benımkı yalancı emzık ve kucakta olmadan uyumuyo gaz yutuyo bu sırada da yoksa o kadar gaz nereden gelecekcanim ben de uyutmaya calişmiyorum.attim yataga :))
kucagimda dalarsa koyuyorum hemen ay da boyle uykusu gelince atiyorum hemen:)))
merhaba ıyıyız canım sen?MERHABA kızlar...
nasılsınız?
dün toyikiden oyun halısı ve dönence almak için dışarı çıktık
aslında biberonun gösterdiği tommy yıldızlı rüyalar alacaktım
ama cibinliğimizden dolayı onu kullanamayacağımı farkettim dönenceye karar verdim
veeeeeeeee büyük bir hayal kırıklığı
izmirde iki tane toyiki mağazası vardı ikisi de kapanmış
sinir oldum, bütün oyuncakçıları dolaştık
oyun halısı beğenemedim
elim boş dönmeyeyim diye bir tane dönence aldım
tam istediğim gibi bişey olmadı ama kızım şimdilik sevdi dönencesini
merhaba ıyıyız canım sen?
tünaydınnnnn. opuyorumnanaktan
ayy dün geldim bi ara ama geçmişi okuyup kaçtım hemen.
dün doktora götürdük beni m sıpayı. çok çok beğendim doktoru inanılmaz memnun kaldım. çok ilgili bir adam. zeynep kamil'in yenidoğan uzmanı, biz bahariye'deki muayenehanesine gittik.
50 cm 2980 gr olmuşuz. yani sonunda yenidoğan kıvamına geldik. hep aklımda vardı bebelac mama iyi mi yoksa milupa pre mi kullanmalı. pre'ye gerek yok, artık yenidoğan oldu seninki dedi, bebelac iyiymiş devam edeceğiz.
rota aşısını sordum; ben kendi çocuğuma yapmadım siz bilirsiniz; çok önemli değil bence dedi.
biizmki zaten hastanede 2 kere ishal olmuştu, belki rota'yı geçirmiştir bile dedi; bende yaptırmayacağım o yüzden.
su içmek istemezse gerek yok, boşuna şişirme dedi. için rahat etmeyecekse 2-3 çay kaşığı yeterli dedi.
2-3 kere 15'de bir gideceğiz kontrole, sonra ayda 1 devam edeceğiz.
bu arada sanırım bizim ufaklığın gece-gündüz kavramı oturyor yavaş yavaş.
sabah 07:30'da cin gibi uyanıyor, saat 12:30'a kadar imkanı yok uyumuyor bir daha. o saatte uyuyup saat 15:00 civarı uyanıyor sonra 20:00-20:30 gibi bayılıyor. gece 3 saatte bir falan ağlayıp gözü kapalı mamasını içiyor ve anında uyuyor, hatta mamayı bitiremiyor bazen.
galiba bizimki becerecek bu işi.
bacıımm buradaki 2 toyiki mağazası da kapalı. hatta cuma günü toyikinin internt sitesinde halı bakmıştık ya; dün anneme de göstereyim dedim site de çökmüş, tadilattayız diyor.
toyiki kuş oldu uçtu sanısam..
iyiyiz bizde...a.s.
ece hanımı güneşe koydum uyuyoruz bakalım ne kadar uyuyacak...:1closedeyes:
ben bir kaç gündür giremedim...ne haberler var bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?