2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynı anda yazmışız esmer
sinir oldum ben
dün toyiki için 50 km kadar yol gittik tabi bi de dönüşü oldu

ayy sorma birde ben cuma günü iyiki internet sitesinden sipariş vermedim.
valla gümbürtüye gidecektim sonra.kaydirigubbakcemile3

birazdan misafir gelicek, gitsinler annemle burda bi avm'ye gidip halı bakacağız, bulamazsak mert bebe'nin internet sitesinden sipariş vereceğim. güzel halılar vardı akşam baktım.

sağol canım..
yeni sağılmış süt serin ortamda 6-7 saat durur. sıcakta yani mesela bebeğin odasında 2-3 saat durur. buzdolabında ise 2 gün.

eritilmiş sütü de gene 2-3 saat bekletebilsin odada. ama buzdolabı kısmında 12 saat kadar durur.

esmer halı derdine düştüm
maşallah ayaz'a

bende netten bakıyorum şimdi
bright starts diye bir marka buldum
iki çeşit halısını gördüm biri ateş pahası eve çocuk parkı kurdururum o paraya
diğeri makul istersen bi bak
bright starts sevimli aslan oyun halısı 99 tl
özellikleri de güzel bence

ya kızlar size bişey soracağım benim oğlum doğduğundan beri hapşırıyor. ama arka arkaya 5-6 defa. doktor normal dedi. sizinkilerde de oluyor mu?

hahahah birbirlerinin gözlerini oymasınlarda lazım değil ben oynarım onlarla=)kaydirigubbakcemile
ayyyyhhhhh ben kısçelerimsiz gezermiyim hiçççççç....yaka iğnem onlar benim zati ana nereye kız oraya ilmini başikten vermek gerek bacım ki büyüyünce cozutmasınlar demibilmiyorumkismile

ha bak kahve keyfini zati yapıyom ben akşam ikiside uyudumu kocemlen =Polumunekankayizsmile

zeynomun doğduğu sene halamızın torunu doğdu yaşıtlar yani o kış rota virüsü oldu kızcağız....ateş kusma ishal 15 gün hastanede kaldılar hayır işin tuhafı halamızın kızı çok pipiriklidir...7 ay çocuğu dışarı çıkarmadı virüs kapıcak diye.....1,5 yaşına kadarda evde kayınvalidesine bıraktı kendi yaptı yine dışar işlerini....bizde uşağımızla heryerleri geziyoduk bize kızıyodu tıçınız yer görmüyo diye.......bizde panik yaptık aman hemen yaptıralım diye....doktorumuz dedi bunlar çok nadir görülen hastalıklar..gerek yok dedi bizde yaptırmadık ben yine doktorumu dinledim yani=)ama pnömokok sakın ihmal etmeyin o sene yeni çıkmıştı bir dozuna 250 tl verdik. 2 doz yapılıyo eşim dedi bu ne yaaa...bir maaş...dedim konuşma sağlık için bu vallahi ondan mıdır bilmem hiç bronşit ve türevi bir rahatsızlık geçirmedi benim kısçem=)şimdi sağlık ocakları yapıyomuş şaşırdım=)

esmer bacıııımmm bak hele verdiğin bu mert bebedekraftın halısı güzele benziyo üstelik uygunda diğerlerine göre...ne diyon be bacımmm böyle bakmaylada güvenemiyom ben yaa...görmem gerek=)

yafu arkidişler habu reklemlerı dönen salyangoz kremini kullanan yada duyan varmı çatlaklara ne kadar çare bunların çaresi yok diye bıraktım kendi hallerine ben ama en ufak değişimede açıkçası alırım yeter ki birazcık olsun faydası olsun bide bunlar süte geçmiyomu?

her ikisinin de markası bright starts gittigidiyordan aldım kargosu da bedava
bu puset/anakucağı oyuncağımız yorumlarına baktım 2 aylık bebeklerin ilgisini çektiğini okuyunca hemen almaya karar verdim diğer puset oyuncaklarına göre daha ucuz geldi 28,90 tl

işte bu da halımız bunu da 99,90 a aldım

özelliklerini yazmayı unutmuşum
puset oyuncağının özellikleri :
Bright Starts Sevimli Kurbağa Aktivite Merkezi / Puset Oyuncağı

Sesli ve Işıklıdır

•Tüm bebek arabalarına kolaylıkla takılabilir.

•Dönene top çıngırak el-göz koordinasyonunu geliştirir.

•3 farklı melodi çalar, ışık saçar.

•aynası ve çıngırağı vardır.

oyun halısı:

Ürün Adı: Sevimli Aslan Oyun Alanı /Oyun Halısı

Markası: Bright Starts

Hitap Ettiği Yaş: 0+Ay

Özellikleri:

Oyun halısı büyüktür ve çok rahattır.
Minik peluş aslan 4 ayrı melodi çalar.
Oyuncak olarak kolay kavranan halka çıngırak renkli boncuklu çıngırak, sulu dişlik ve yumuşak ayarlanan ayna vardır.
Karın üstü oynamaları için halkaları vardır.

ayy güzelmiş scedcedu
bu arada ben yine adet oldum hani nemzirirken 1 sene olmayacaktım hayalmiş hepsi

ne çabuk oldun 2. yi
bakalım bende salı günü bekliyorum
peki senin eski düzenin gibi mi oldu
eğer salı günü adet olursam eski düzenim oturdu demektir

hoya bence adet olmak iyi ama ben bu kadar çabuk olmayı beklemiyordum
olamayınca çok sıkıntı yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…