slm hşgeldin...slm kızlar ben geldım
seam kıslarr...
kızlar ben hem debridatı hem de colinox damlayı bırakıp sadece metsil kullanmaya karar verdim.kızım doğal yollarla öğrensin gazla başa çıkmayı.bi dr akrabamız 3 aydan önce kesinlikle sindirim sistemiyle ilgili ilaç kullanmayın dedi yoksa ilerde sorun yaşarmışız.colinox damlayı da genellikle mide sorunu yaşayan yetişkinlere veriyoruz dedi.çok zorunlu kalmadıkça bebeklere vermiyoruz dedi.metsil için kullanabilirsin dedi.ben de bugünden itibaren bıraktım ilaçları.gerçi zaten arada veriyordum o da çok sıkışınca.şu gaz olayını bi atlatsak hayırlısıyla hepimiz...
aaa umarım en kısa zamanda geçer bu hallerimiz bende senden farksızım canımevet üç aya kadar böyleymiş öyle diyorlar inşallah sonrasında düzelirler.bende artık kendimi tanıyamıyorum aynalara bakmak içimden gelmiyor.zaten çok tombik oldum bide uykusuzluktan gözlerimin altı mor saçbaş darmadağınık valla çok yoruluyorum
herşeye değer ama gözlerini dikip bana bakınca tebessüm edince herşeyi unutuyorum annelik böyle bişey sanırım.
garip bir soru olacak ama meyvalardan hangileri gaz yapmıyordur.korkumdan hiç bişey yiyemez hale geldim ben.
evet üç aya kadar böyleymiş öyle diyorlar inşallah sonrasında düzelirler.bende artık kendimi tanıyamıyorum aynalara bakmak içimden gelmiyor.zaten çok tombik oldum bide uykusuzluktan gözlerimin altı mor saçbaş darmadağınık valla çok yoruluyorum
herşeye değer ama gözlerini dikip bana bakınca tebessüm edince herşeyi unutuyorum annelik böyle bişey sanırım.
maşallah cannım ayaza oooo koca adam olmuş artık otünaydınnnnn. opuyorumnanaktan
ayy dün geldim bi ara ama geçmişi okuyup kaçtım hemen.
dün doktora götürdük beni m sıpayı. çok çok beğendim doktoru inanılmaz memnun kaldım. çok ilgili bir adam. zeynep kamil'in yenidoğan uzmanı, biz bahariye'deki muayenehanesine gittik.
50 cm 2980 gr olmuşuz. yani sonunda yenidoğan kıvamına geldik. hep aklımda vardı bebelac mama iyi mi yoksa milupa pre mi kullanmalı. pre'ye gerek yok, artık yenidoğan oldu seninki dedi, bebelac iyiymiş devam edeceğiz.
rota aşısını sordum; ben kendi çocuğuma yapmadım siz bilirsiniz; çok önemli değil bence dedi.
biizmki zaten hastanede 2 kere ishal olmuştu, belki rota'yı geçirmiştir bile dedi; bende yaptırmayacağım o yüzden.
su içmek istemezse gerek yok, boşuna şişirme dedi. için rahat etmeyecekse 2-3 çay kaşığı yeterli dedi.
2-3 kere 15'de bir gideceğiz kontrole, sonra ayda 1 devam edeceğiz.
bu arada sanırım bizim ufaklığın gece-gündüz kavramı oturyor yavaş yavaş.
sabah 07:30'da cin gibi uyanıyor, saat 12:30'a kadar imkanı yok uyumuyor bir daha. o saatte uyuyup saat 15:00 civarı uyanıyor sonra 20:00-20:30 gibi bayılıyor. gece 3 saatte bir falan ağlayıp gözü kapalı mamasını içiyor ve anında uyuyor, hatta mamayı bitiremiyor bazen.
galiba bizimki becerecek bu işi.
bacıımm buradaki 2 toyiki mağazası da kapalı. hatta cuma günü toyikinin internt sitesinde halı bakmıştık ya; dün anneme de göstereyim dedim site de çökmüş, tadilattayız diyor.
toyiki kuş oldu uçtu sanısam..
scedcedu
Benim büyük oglanda dururdu ama bu durmuyor ilk haftalar yatagina koydummu kendi uyurdu 4. hafta bitti buda benim kucagimda uyumaya basladi.Doktora sordum normal ihtiyaci var demekki öyle uyusun bozma diyor.Simdi iyi ama 7-8 kilo oldugunda huy gecmezse yanmisim.Büyük oglani ayakta sallamaktan kurtarana kadar canim cikmisti bunda sallamicam demistim gecen gün dayanamadim ayakta salliyim dedim ama begenmedi beyfendi.Ben onada raziyim ama begenmedi.Artik bisi demiyorum her an bi huy cikiyor bunlarda.
hakla istiyomusun bilmiyorum ama ben veriyim ccanımkızlar konumuzla alakası yok ama.şöyle güzel yumuşak bi pogaca tarifiniz var mı?benim bulduklarım hep kuru ve katı oluyo.yada benden kaynaklanıyor bilmiyorum
selam kızlar nasılsınız benim gögüs uçlarım hala yara ve ben silikon gögüs ucu ıle emzırmeye devam edıyorum düzeldigi zamanda gögüsleriim bırakırım artık ama korkuyorumda hadı tutmaassa gögüs ucuna alıstı öyle bir sorunla karsılasırmıyız acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?