2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar süt yapan bişey söylicem size...yer elması...yanında da armut...inanılmaz süt yapıyor...hele yer elması ..tadı filan yok ama çok güzel süt yapıyor denemenizi tavsiye ederim

bugun temızlık yaptım
yatakodamızı sılıp supurdum
aksam olunca ömeri babaneye bırakıp çarsıya çıktık
acele acele alışverişimizi yapıp geldık
yemek yedık yan komşumuzun oglu askere gidiyor çarşamba günü
ogulları ıkız dıgeri 11gün sonra askerden gelecek şimdi ötekı gıdıyor
bıde ablanın agabeyi vefat etmiş 2 gun once kalp krızınden
hem asker ugurlaması hem baş saglıgına gittik
allah sabır versın ve kısa zamanda kavuştursun
çok yogun bir gun geçirdım anlayacagınız
dışarı çıkmak çok ıyı geldi bana...

bugün kırk uçurmaya teyzeme gittik oraya gideceğimiz öğrenen bir sürü akrabamızda gelmiş.Kuzey kucaktan kucağa gezdi.ne uykusu kaldı nede doğru düzgün beslenebildi.şimdide kriz halinde ağlıyor uyumuyor off ya evden çıkınca hep böyle düzeni bozulacakmı.ne yapacağım hep evdemi oturacağım ben nasıl susacak bu çocuk şimdi ağlamaktan helak etti kendini.

QUOTE=oferta;11713647]bugün kırk uçurmaya teyzeme gittik oraya gideceğimiz öğrenen bir sürü akrabamızda gelmiş.Kuzey kucaktan kucağa gezdi.ne uykusu kaldı nede doğru düzgün beslenebildi.şimdide kriz halinde ağlıyor uyumuyor off ya evden çıkınca hep böyle düzeni bozulacakmı.ne yapacağım hep evdemi oturacağım ben nasıl susacak bu çocuk şimdi ağlamaktan helak etti kendini.[/QUOTE]

ohh maşşallahhh darısı bize inşallahh 40 uçurmak bilmiyorum hep böylemi olacak bebişler bende uykusuzluktan bayılmak üzereyım artıkk napcaz hep böyle uykusuz geceler aglamalar gazlarmı olacak :gitme::gitme:

evet üç aya kadar böyleymiş öyle diyorlar inşallah sonrasında düzelirler.bende artık kendimi tanıyamıyorum aynalara bakmak içimden gelmiyor.zaten çok tombik oldum bide uykusuzluktan gözlerimin altı mor saçbaş darmadağınık valla çok yoruluyorum
herşeye değer ama gözlerini dikip bana bakınca tebessüm edince herşeyi unutuyorum annelik böyle bişey sanırım.

colinex metsil ve sap sımplex ın ana maddelerı aynı canım
3 ay canım ben bırak aglasın yontemı kullanıyorum artık
sab sımplex ve metsıl var toplamda sadece 3 kez verdım sadece 3 damla..

garip bir soru olacak ama meyvalardan hangileri gaz yapmıyordur.korkumdan hiç bişey yiyemez hale geldim ben.

aaa umarım en kısa zamanda geçer bu hallerimiz bende senden farksızım canım
garip bir soru olacak ama meyvalardan hangileri gaz yapmıyordur.korkumdan hiç bişey yiyemez hale geldim ben.

ben portakal gaz yapar dıye duydum aynen korkudan sudan baska bırsey yemıyorumda içmiyorumdakaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum canım o tebessum herseyı bıtırıyo..
cabuk baslamıssınız canım gulmeye masallah

valla bilinçli gülmüyor galiba öyle sırıtıyor arada ama bizde şaşırıyoruz 41 günlüğüz daha.

maşallah cannım ayaza oooo koca adam olmuş artık o
iyice ele avuca gelmeye başlamıştır
dr unuzda hayırlı olsun gönlüne göre biri olmuiş
rota için söyledikleri kafamı karıştırdı
ama ilerde aşı takvimimizede girecekmiş karar vermek için 20 günnüm var daha

7-8 kiloyu geçtim benimki 5.5 kiloyken anneyi sajkat etti
1 haftadır sol kolum çok fena doğru düzgün oynatamıyorum kızı zor kaldırıyorum
napıcam bilmiyorum ama sağı rahat kulanabilyorum diye hep solda o da o tarafına yatmaya çalışıy
tüm gün uykumuzun maşallahı var ama gece uykusu kaçıyo en son uutmada koynumda uyuyo almadanda olmuyo oturup bakıyo saatlerce
şimdi az almaya yada sağa almaya başladım bakalım ne zaman düzelecek
kızlar konumuzla alakası yok ama.şöyle güzel yumuşak bi pogaca tarifiniz var mı?benim bulduklarım hep kuru ve katı oluyo.yada benden kaynaklanıyor bilmiyorum
hakla istiyomusun bilmiyorum ama ben veriyim ccanım
portakal ağacı: mayalı poğaça
ben bunu yapıyorum bu tariften 2 tepsi çıkıyor ben yarım ölçü yapıyorum

3 aylık olduk hala göğüs ucu kullanıyorum
benimkiler yok denecek kadar küçüktü ondan kullandım
şimdi arada alıyo normal ama onun gibi olmuyo tabi sıkılıyo sinirleniyo hemen
uç da rahat rahat oynamaya başladı emiyo duruyo bakınıyo sonra kafayı yine çevirip ağzına sokuyo kaldığı yerden devam
yavaş yavaş alışacaklar canım
aman emeceklerse emsinlerde nasıl emerlerse emsinler bence

herkese selam benim fuar işi hayal oldu sabah bi uyandık nida ter içinde yıkadıkkahvaltı flan öğlen oldu
kayınvalidemler taşınıyo annesi eşime gelin ababnıza yardım edin yoruldu demiş oraya gittik
yapılcak işte yok sinir oldum kaynımlarda gelmedi işleri varmış akşam yemee geleceklermiş
biz gittiğimizle kaldık
bi ara yeni eve bakmaya çıktık ordan 1 sa arkadaşlara geçtik sonra annelerine yine yemeğe gidecektik
oturuyoduk çok acıkmışlar apar topar çapğırdılar falan acayip gergin bi gün geçirdim eve geldik kızla ilgilen derken eşim uyudu ona iyice sinir oldum

sizin eşlerinizde sanki bütün gece beşik saallayan onlarmış gibi karşınızda uyuyakalıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…