2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim çok oluyor bi an midem bulanıyor gb oluyor

benim doğumdan 4-5 gün sanra başladı mide bulantısı baş ağrısı ve baş dönmesi anestezinin yan etkisi diyen arkadaşlarım oldu geçen akşam..doktora gitmedim daha kendim için uyukusuzluk yorgunluktandır filan diyordum ama özelliklede emzirirken çok midem bulanıyor.....baş dönmem dümdüz yatağa uzanınca duruyor tuttuğu zaman...

scedcedu
Yoksun ama belki görürsün .Benim oglanin fotosu var facede oyun halisinda.Dogdugu andan itibaren diyor ama 40 imiz cikti daha 1 sn fazla durduramadim orda benim bücürügü.Hala emiyoruz uyuyoruz uyaniyoruz gene emip uyuyoruz.Arada birileri görmek icin gelirde yanlarinda iki dakika oturursak sinir krizi gecirip milleti birdaha bize gelmemeye tövbe ettiriyoruz.Hemde nasil gözyaslariyla.Büyük oglan 2 aylikken almistim cok güzel oyalanirdi dönemeyecek kadar kücük olsada öyle yatar bakardi bu yatmiyorda.Bütün derdi benim suratini boynuma sokacak öyle dolasacagiz o zaman ondan sakini yok bide ben kimseyle konusmayacagim hele emzirirken asla istersem bi daha deneyeyim.Ben büyüdük oyun halisinda oynar filan diye beklerken adam yeni huy gelistirdi beni köle etmek icin bi kac gündür bu moddayiz insallah 3. ayda biter.Seninki oyalanirsa sana bi sürü vakit kalir.

meltem inşallah oyalanır
gerçi ben evde pek kucağıma almamaya çalışıyorum
ya koltukta ya da anakucağında yatırıyorum
çok ağlarsa o zaman kucağıma alıyorum
bakalım o kadar para verdim inşallah işe yarar

scedcedu
Benim büyük oglanda dururdu ama bu durmuyor ilk haftalar yatagina koydummu kendi uyurdu 4. hafta bitti buda benim kucagimda uyumaya basladi.Doktora sordum normal ihtiyaci var demekki öyle uyusun bozma diyor.Simdi iyi ama 7-8 kilo oldugunda huy gecmezse yanmisim.Büyük oglani ayakta sallamaktan kurtarana kadar canim cikmisti bunda sallamicam demistim gecen gün dayanamadim ayakta salliyim dedim ama begenmedi beyfendi.Ben onada raziyim ama begenmedi.Artik bisi demiyorum her an bi huy cikiyor bunlarda.

oferta
Masallah sizde 40 i atlatmisiniz.

Mehlikasu
Burda sicaklik hep -10 larda dolasiyordu .Hastaneden ciktigimizda -12 ydi bi kac gündür disardayiz her gün sabah cikarken -4 filan ama iyi iydirince sorun olmuyor.Biz +10 dereceyi görsek burda kesin kolsuz filan giyeriz :))))yaz geldi saniriz

canım doktoruna danış istersen ama sıcak su torbası direk karına konmaz diye biliyorum, aslında ben yapıyordum arkadaşım bana çok kızdı delimisin çocuğun apandistini patlatacaksın diye...

ben gazını bir iki defa çıkardı mı bırakıyorum, nereden anlıosun kibelecim gaz kaldığını ben hiç anlamıyorum yaaa,bir de mide gazı mı bağırsak gazı mı ayırdedemiyorum ve bu deli gibi emmesinde de var bir sebep ve sanırım gazdan, e ne yapmalıyım ne önerirsin??

peki esmeralda bu halılar ne zaman kullanılmaya başlanacak? benimkine sesli oyuncağını- adını lülü koyduk- gösteriyoruz çok fazla ilgilenmiyor, halıya ilgi gösterir mi ki? denedin mi ayaza?
kilosuna da maşallah bu arada Ayaz Paşamızın

ya kızlar size bişey soracağım benim oğlum doğduğundan beri hapşırıyor. ama arka arkaya 5-6 defa. doktor normal dedi. sizinkilerde de oluyor mu?
benimki de en az üç defa canım, dr. takma dediyse takma canım yaa..

scedcim senin minnak ilgi gösterecek mi deneyimlerini paylaşır mısın canım buradan...

meltemcim merhaba
sen deneyimlisin aklıma takılan bir şeyler soracağım sanacevaplarsan çok sevinirim
öncelikle çocuk hergün renk değiştiriiyor, akça pakça doğan oğlum sarı kara kırmızı bozarık birşey oldu, eller bembeyaz ama yüzü sağlıksız görünüyor, ten rengini çözemedim bi türlü, sarılığının devam ettiğini söyledi dr, sence gerçek ten rengine ne zaman kavuşur?
bu gaz çıkarma kaçıncı aya kadar devam edecek?
kırk çıktıktan sonra neler oluyor? niye önemli bu kırk bu kadar??

Sceccedu ben annemden bılıyorum hep bıze ÖĞÜtlerdı sakın karnınıza sıcak su torbası veya kasıklara veya ÜstÜne oturmayın derdı....anne annem kÖye annem gezmeye gıttıĞınde annemın Çok sancılı geÇermıŞ adet dÖnemı...tuĞlaları ısıtıp ısıtıp karnına koydurmuŞ bır mÜddet sonra annemde Şıddetlı aĞrı oluŞunca en yakın hastaneye gÖtÜrmÜŞler o regl kanı kaskatı olmuŞ annem bıldıĞın kÜrtaj olmuŞŞ..hayır tabıkı kızgın torbayı koymuyorsun ÇocuĞa ama bıl dıye yazdım bunu kÖtÜ hatıralar daha akılda kalıcı olur ya bacım...doktor demıŞ sadece ayak altına ...=)

slm kızlar nasılsınız benımkınden ancak fırsat bulup gırebılıyorum artık..kızlar yalancık emzık kullanan var mı ben alıstıramadım bı turlu.

slm meltem abla nasılsın?allah yardımcın olsun.evet çok çabuk degişiyor huyları.sabahtan beri hiç uyumadı sütümde yok bugün ondan sanırım 5 dkka uyudu uyandı.eşim mama alıcak arada vermek için.ayy bi 6 aylık olsa diyorum rahat ederiz gibime geliyo

krizim benimkide bozarıyo gün içinde.sabahtan pamuk gibi,sonra aglıyor ıkınıyor falan ya kızarıyo ,kararıyo.sabah yine pamukkk böyle oluyo.önemsemedim ben inş. normaldir

slm kızlar nasılsınız benımkınden ancak fırsat bulup gırebılıyorum artık..kızlar yalancık emzık kullanan var mı ben alıstıramadım bı turlu.

benim kızım ilk zamanlar almak istemedi 38 günlüğe kadar ben koymaya çalıştıkça ağzına midesini bulandırdı attı diliyle dışarı... geçen hafta çarşamba gittim aldım yeni bir emzik ilk kızmın kullandığından aldım geldim kaynattım akşam 9 gibi veriyorum ağzına curk curk çekiyor ama lıp diye atıveriyor sonra bir daha istiyor eee eee diyerek veriyorum emiyor alıştı şimdi..iyi oldu uykuya daha çabuk geçmesini sağlıyor çocuğun...memede karnı tok olan çocuğu uyur belkide diye emzirmeye kalkarsanız dahada huzursuz olur....birde ben gündüz vermiyorum....adet edinsin her akşam 9 gibi veriyorum gündüzleri mümkün olduğunca uyanık tutmaya çalışıyorum.....akşam dokuzda alınca ilk uykusuna alışıyor.....sonrada gece boyunca ....karnı tok olduğunda hemen almıyor....emdikten bir müddet sonra..=)opuyorumnanaktan

kızlar konumuzla alakası yok ama.şöyle güzel yumuşak bi pogaca tarifiniz var mı?benim bulduklarım hep kuru ve katı oluyo.yada benden kaynaklanıyor bilmiyorum

slm kızlar,nasılsınız?
banim cadı kızım ortalığı yıktı yine az önce,şimde kucağımda uyuyor,
babamız da yemek yapıyo bize,
2 gecedir gecede toplam 2,5 saat sırtım yatak yüzü görüyor,küçük hanım kucağımda uyucakmış,yanıma alınca da mızmızlanıyor,ben oturuyorum o kucağımda uyuyor,
belim ve sırtım ağrıyor artık..

slm kızlar nasılsınız?

slm kızlar idare ediyoruz, kah keyfımız yerınde kah uykusuzluk ve kusmadan bunalıyoruz aynen devam yani...
yalancı emziği benım kıde alamadı bır turlu , ha alıstı ha alısır dıye ıkı gunde bır verıyorum sabırla ama nafile... anneciğinin memesındekı sütü bıtırıyor ve onu yalanci emzık nıyetıne kullanıyor.. hıc ıyı alısmadı böyle ama napaam ciyak ciyak aglıyınca dayıyorum memeyi mutlu oluyor yavruşşş...

kızlar hem anne sütü hem günde bır kereye mahsus mama kullanan var mı doysun ıyıce dıye takvıye olarak.. bazen oglum 14-15 saat uyumayınca memişlerde süt bırakmıyo ve tekrar dolmaya fırsat bulamayınca ac kalıyo sanki versem ne gibi sakıncaları olur sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…