benim çok oluyor bi an midem bulanıyor gb oluyor
askitom fitil kakasını yapması için mi yoksa ağrı kesici falan mı?
ben 1-2 çay kaşığı zeytinyağı içiriyorum
bir de sıcak su torbasının üzerine yüz üstü yatırıyorum
iyi geliyor genellikle
bi dene istersen
tum gun hic uyumadik desem yalan olmaz.tamam dedik gece uyur, em em en sonunda yatak ustu bası batacak sekilde kustu.kulagininda bile vardi ahydi banyoyaaaaaa.Allahtan artık ben banyoda kuvette yıkıyorumda cabuk oluyro.bakalım daldi gibi insallah uyur kalmadi sut mut bende
aynı durumdayım öğretmenim, sürekli memede artık atletin kopçasını bağlamıyorum bile, hele krem ve kalkan hiç kullanamıyorum, geçen gün bir kustu ben hayatımda öyle çok ve gürültülü kusmadım, annem şok geçirdiğini iddia etti valla kendi sesinden öyle dondu kaldı, damaını falan çektim sanki işe yarayacak gibi..eee iki dakika sonra gene meme aranıyordu, resmen meme ve kusmuk manyağı oldu.
askitom sıcak suya yatirsan.kibele bahsetmişti sıcak su banyosundan
kızlar benım kızım hıc yuzustu yatamıyo uyku sersemıyken anca yatırabılıyorum az once yatırdım ama toplamda bu 3. kez yatırısım gazını cıkardı azıcık kalmıs yıne yaa zaten nasıl sey anlamadım cıkarıyorum cıkarıyorum yıne kalıyo..
yatırabılsem boyle yuzustu belkı kendı cıkaracak gazı ama nasıl alıstıracam ben fıkrı olan var mı
gozler acıkken cın gıbı oluyo cırpınıyo bagırıyo kafayı yere vuruyo tutamıyoruz yuzustu
ayy sorma birde ben cuma günü iyiki internet sitesinden sipariş vermedim.
valla gümbürtüye gidecektim sonra.kaydirigubbakcemile3
birazdan misafir gelicek, gitsinler annemle burda bi avm'ye gidip halı bakacağız, bulamazsak mert bebe'nin internet sitesinden sipariş vereceğim. güzel halılar vardı akşam baktım.
benimki de en az üç defa canım, dr. takma dediyse takma canım yaa..ya kızlar size bişey soracağım benim oğlum doğduğundan beri hapşırıyor. ama arka arkaya 5-6 defa. doktor normal dedi. sizinkilerde de oluyor mu?
özelliklerini yazmayı unutmuşum
puset oyuncağının özellikleri :
Bright Starts Sevimli Kurbağa Aktivite Merkezi / Puset Oyuncağı
Sesli ve Işıklıdır
•Tüm bebek arabalarına kolaylıkla takılabilir.
•Dönene top çıngırak el-göz koordinasyonunu geliştirir.
•3 farklı melodi çalar, ışık saçar.
•aynası ve çıngırağı vardır.
oyun halısı:
Ürün Adı: Sevimli Aslan Oyun Alanı /Oyun Halısı
Markası: Bright Starts
Hitap Ettiği Yaş: 0+Ay
Özellikleri:
Oyun halısı büyüktür ve çok rahattır.
Minik peluş aslan 4 ayrı melodi çalar.
Oyuncak olarak kolay kavranan halka çıngırak renkli boncuklu çıngırak, sulu dişlik ve yumuşak ayarlanan ayna vardır.
Karın üstü oynamaları için halkaları vardır.
scedcedu
Benim büyük oglanda dururdu ama bu durmuyor ilk haftalar yatagina koydummu kendi uyurdu 4. hafta bitti buda benim kucagimda uyumaya basladi.Doktora sordum normal ihtiyaci var demekki öyle uyusun bozma diyor.Simdi iyi ama 7-8 kilo oldugunda huy gecmezse yanmisim.Büyük oglani ayakta sallamaktan kurtarana kadar canim cikmisti bunda sallamicam demistim gecen gün dayanamadim ayakta salliyim dedim ama begenmedi beyfendi.Ben onada raziyim ama begenmedi.Artik bisi demiyorum her an bi huy cikiyor bunlarda.
slm meltem abla nasılsın?allah yardımcın olsun.evet çok çabuk degişiyor huyları.sabahtan beri hiç uyumadı sütümde yok bugün ondan sanırım 5 dkka uyudu uyandı.eşim mama alıcak arada vermek için.ayy bi 6 aylık olsa diyorum rahat ederiz gibime geliyoscedcedu
Benim büyük oglanda dururdu ama bu durmuyor ilk haftalar yatagina koydummu kendi uyurdu 4. hafta bitti buda benim kucagimda uyumaya basladi.Doktora sordum normal ihtiyaci var demekki öyle uyusun bozma diyor.Simdi iyi ama 7-8 kilo oldugunda huy gecmezse yanmisim.Büyük oglani ayakta sallamaktan kurtarana kadar canim cikmisti bunda sallamicam demistim gecen gün dayanamadim ayakta salliyim dedim ama begenmedi beyfendi.Ben onada raziyim ama begenmedi.Artik bisi demiyorum her an bi huy cikiyor bunlarda.
canım doktoruna danış istersen ama sıcak su torbası direk karına konmaz diye biliyorum, aslında ben yapıyordum arkadaşım bana çok kızdı delimisin çocuğun apandistini patlatacaksın diye...
ben gazını bir iki defa çıkardı mı bırakıyorum, nereden anlıosun kibelecim gaz kaldığını ben hiç anlamıyorum yaaa,bir de mide gazı mı bağırsak gazı mı ayırdedemiyorum ve bu deli gibi emmesinde de var bir sebep ve sanırım gazdan, e ne yapmalıyım ne önerirsin??
peki esmeralda bu halılar ne zaman kullanılmaya başlanacak? benimkine sesli oyuncağını- adını lülü koyduk- gösteriyoruz çok fazla ilgilenmiyor, halıya ilgi gösterir mi ki? denedin mi ayaza?
kilosuna da maşallah bu arada Ayaz Paşamızın
benimki de en az üç defa canım, dr. takma dediyse takma canım yaa..
scedcim senin minnak ilgi gösterecek mi deneyimlerini paylaşır mısın canım buradan...
meltemcim merhaba
sen deneyimlisin aklıma takılan bir şeyler soracağım sanacevaplarsan çok sevinirim
öncelikle çocuk hergün renk değiştiriiyor, akça pakça doğan oğlum sarı kara kırmızı bozarık birşey oldu, eller bembeyaz ama yüzü sağlıksız görünüyor, ten rengini çözemedim bi türlü, sarılığının devam ettiğini söyledi dr, sence gerçek ten rengine ne zaman kavuşur?
bu gaz çıkarma kaçıncı aya kadar devam edecek?
kırk çıktıktan sonra neler oluyor? niye önemli bu kırk bu kadar??
slm kızlar nasılsınız benımkınden ancak fırsat bulup gırebılıyorum artık..kızlar yalancık emzık kullanan var mı ben alıstıramadım bı turlu.
slm kızlar nasılsınız benımkınden ancak fırsat bulup gırebılıyorum artık..kızlar yalancık emzık kullanan var mı ben alıstıramadım bı turlu.
slm kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?