belki nazar değmiştir canım eve gelince fatiha ihlas felek nas surelerini ve daha bildiğin ne sure varsa okuyup yüzüne üfle rahtlar bebek...bugün kırk uçurmaya teyzeme gittik oraya gideceğimiz öğrenen bir sürü akrabamızda gelmiş.Kuzey kucaktan kucağa gezdi.ne uykusu kaldı nede doğru düzgün beslenebildi.şimdide kriz halinde ağlıyor uyumuyor off ya evden çıkınca hep böyle düzeni bozulacakmı.ne yapacağım hep evdemi oturacağım ben nasıl susacak bu çocuk şimdi ağlamaktan helak etti kendini.
ağlatmaya kıyamam canım fıtık filan olur bi de...zaten ancak kucağıma alıp göğsüme yaslayıp onunla konuşunca rahatlıyo benimkisi...uzmanlar da böyle yapın diyo zaten...zavallı acıdan kıvranırken nasıl kucağıma almam kıyamam ben ona..metsili ben hemen hemen hergün kullanıyorum azıcık da olsa rahatlatıyo bebeği...colinex metsil ve sap sımplex ın ana maddelerı aynı canım
3 ay canım ben bırak aglasın yontemı kullanıyorum artık
sab sımplex ve metsıl var toplamda sadece 3 kez verdım sadece 3 damla..
rota aşısı konusu açılmış. bana dr yapalım dedi yaptık. rota ağızdan bu arada kızlarrr
hee ağızdan dimi.
ben konuları karıştırdım o zamna. bcg ile ilgili bişey de konuşmutuk delme mevzusu o demekki.
yarım aklımla tam anlamamışım adamın dediklerini. kaydirigubbakcemile3
bizim rotayı atlatmış olma ihtimalimiz de yüksek.
ne bilem yaptırmayacam ben, dediğim gibi herkesin doktoru farklı düşündüğü için en doğrusu doktorlarımıza güvenmek sanırım..yerimseniben
günaydın cnm...
ayaz bebişe de kocaman maşallah..
gördün mü bak kocaman adam olmuşgamyoncuiremsu...
günaydın canım.
sonunda yenidoğan boyutlarına ulaşabildik çok şükür.
oyuncak bebek kıyafetlerinden new baby kıyafetlerine terfi ettik kaydirigubbakcemile3
belki nazar değmiştir canım eve gelince fatiha ihlas felek nas surelerini ve daha bildiğin ne sure varsa okuyup yüzüne üfle rahtlar bebek...
ağlatmaya kıyamam canım fıtık filan olur bi de...zaten ancak kucağıma alıp göğsüme yaslayıp onunla konuşunca rahatlıyo benimkisi...uzmanlar da böyle yapın diyo zaten...zavallı acıdan kıvranırken nasıl kucağıma almam kıyamam ben ona..metsili ben hemen hemen hergün kullanıyorum azıcık da olsa rahatlatıyo bebeği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?