2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben veriyorum hante 1 kere.hiç bi sakıncası yok.onu veriyorum böylece süt oluşmayada fırsat vermiş luyorum.bence sende ver.çocuk aç aç duracagına mama yer o aradada süt olur.ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar.

yaaa hepsimi böyle kucak delisi bu bebişlerin... göğsumde uyutuyorum beşiğine koymamla uyanıyor, hayır o kadar derin uykudayken nası faredıyor bılmem ben. uyanınca hadiiiii al bıda uyut göğsunde koy besiğe gene uyansın. bugun bu kısır döngü 5-6 kere oldu ve bölece gün bitti :)))) sonunda ben galip geldim 4 bucuk gıbı daldı yatacıgında uykuya , şimdi tekrar uyanmak uzere... az sonra gene baslayacagız ıste, buna bel ve sırtmı dayanır cnm ((

ne bıllıım kabız olursa dıye korkuyorum ama bırk ereden bırsey olmas dedıgın gıbı vermelıyım... sanada ıyı aksamlar cnm...sagol...a.s.

Aynı canım aynı bizde ben galip gelemiyorum hiç isyan bayraklarını çekiyorum ya eşime devrediyorum ya da annem varsa anneme

kızlar sizin bebeklerinize de emerken gaz geliyor mu?
benim kızım emerken sık sık gaz geliyor emmeyi bırakıyor gazını çıkarıp öyle devam ediyoruz,
artık gına geliyor gaz çıkarmaktan,bir de omuzda zor çıkarıyor,kucağıma alıp elimi sırtına bastırıp aşağı yukarı sallıyorum.(bu yöntem sakıncalı mı?çocuğa bişey olacak diye korkuyorum)
,öyleyken de bazen çok zor çıkarıyor,geceleri özellikle çok zor oluyor,ayağa kalk gaz çıkar,otur emzir....
bir emişinde 5 kez gaz çıkardığımız oluyor,

canım bende yanlızım uyutmak için çok çaba sarfediyorum istiyorumki bensiz kendi uyusun . ama hala alıştıramadım bi türlü emzige..

slm kızlar nasılsınız benımkınden ancak fırsat bulup gırebılıyorum artık..kızlar yalancık emzık kullanan var mı ben alıstıramadım bı turlu.

canım benimki de almıyor deliricem. ne yapmak lazım ? alsın çok istiyorum . varsa bir yöntem söylesin biri

selam kızlar nasılsınız benim gögüs uçlarım hala yara ve ben silikon gögüs ucu ıle emzırmeye devam edıyorum düzeldigi zamanda gögüsleriim bırakırım artık ama korkuyorumda hadı tutmaassa gögüs ucuna alıstı öyle bir sorunla karsılasırmıyız acaba???

kızlar mrb bu emzik işine aslında başlarda hiç sıcak bakmıyordum bebeklerin damak yapısına zarar veriyormuş diye duymuştum ama 2 gece arka arkaya uyumayınca bizimki ertesi gün eşim eve emzikle geldi ilk başlarda almak istemedi gece uyumadan önce yarı uykuluyken verdik yine almadı sonra renkli ışıklar açtık verirken ona aldanıp almaya başladı:)))artık her gece önce renkli ışıkları açıp öyle veriyoruz emziğini...bizim bu yöntemimiz şimdilik işe yarıyor belki sizlerde de işe yarar denemeye değer:))))

casmin benimde aynı oldu 1 hafta felan sonra başladı canım hala devam ediyor emziriken içim bi garip oluyor midem bulanıyor kötü fenalaşır gibi oluyorum

toyikiler kapandı galiba kızlar bende beylikdüzü migrostakine gittim kapanmış dünde eşimle carousele gittik oda kapanmış hepsi hayal oldu

esmeralda maşallh oğluşuna düzelmiş artık mamadada normale döndünüz yani

benımkıde emerken gurrkkkluyo, suana kadarda 3 kere emerken o gazla bırlıkte bır cıkardı emdıgı tüm sütleri, henuz mıdeye gıtmemış taptazecık bır yıgın sütüm zıyan oldu sankı çokmuş gibi... yanı kusmayı cok yapıo gectım artık da emerken cıkarınca nefessız kalacak dıye aklım cıkıyo...fisfisfis

krizalitcim nereden anlayacagım 5-10 dk sonra vırak vırak bagırıyo cesıtlı yontemlerle zıplatınca ya ustten ya alttan cıkıyo bırtane daha gaz..
bu hep boyle surup gıdıyo bagırmaya basladıysa uyuyamıyo huzursuz oluyo.. gaz dahada bırıkıo agladıkca offf kısır dongu..

dün demiri dışarı çıkardık hava çomk güzeldi sahile gittik iyotu soluyunca 2 den akşam 9 a kadar gözünü açmadan uyudu sadece 2 saatte bir mırıldanıp acıktığını belli etti hemen mamasını hazırlayıp verdim uykus bölünmesin diye paşamın zaten uyandırmak istesemde beceremezdim ben böyle bir uyuma görmedim
sanki doğduğundan beri hiç uyumamışcasına sanki hergün sırtında yük taşıyormşcasına bir uyku:))
12 ye doğru bi uyandı gece 2 de uyuduk sabahta 8 de asker etti beni rahat pırt yapamıyo diye
o sonradan uyudu tabi olan bana old pazar günümü temizlik yaparak ev toplayarak ütü yaparak geçirdim sayılır saat 4te kendimizi sokağa attık babamız ve anneannemizle boğaz havası aldık güzelce yemeğimizi yedik evimize geldik demir gene kış uykusnda:))bakalım bu geceki uyk maceramız ne olacak

maşaallah anneolmakıstıyorumm ne gusel bır uykuymus o ımrendık valla burda oğluşumla :)))
bisimki kuş uykularıyla gecırıo gününü, yarım saatlık

kızlar ben hem debridatı hem de colinox damlayı bırakıp sadece metsil kullanmaya karar verdim.kızım doğal yollarla öğrensin gazla başa çıkmayı.bi dr akrabamız 3 aydan önce kesinlikle sindirim sistemiyle ilgili ilaç kullanmayın dedi yoksa ilerde sorun yaşarmışız.colinox damlayı da genellikle mide sorunu yaşayan yetişkinlere veriyoruz dedi.çok zorunlu kalmadıkça bebeklere vermiyoruz dedi.metsil için kullanabilirsin dedi. karar verdim sadece metsil kullanacağım . ben de bugünden itibaren bıraktım ilaçları.gerçi zaten arada veriyordum o da çok sıkışınca.şu gaz olayını bi atlatsak hayırlısıyla hepimiz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…