2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu cuma benim de 41. günüm,
artik bebekle birlikte eski hayatimiza devam edicez, ben tek basima tuvalete gidemezkenn nasil namaz kilicam bilmiyorum ama

bir de yusuf hep anne sütü aliyor ama son günlerde kakasini yapmak icin cok ugrasiyor anne sütü alan bebekler kabiz olur mu ?

evet evet şimdi mesaj sayısı tıkır tıkır atıyor..ohaoldumsmileohaoldumsmile.....sayaç gibi..ben mi görmemişim...bilmiyorumkismile

biz de o dertten muzdarip olduk dün gece...kafamçokkarıştı...

poseidon
kakaları katı olmuyor ama yoğunlaşıyor canım yapmaya yapmaya
ilk 3 aay bu çok doğal birşeymiş sinirler tam gelişmemiş oluyormuş makatta o yüzden zorlanırlarmış sen yediklerine biraz dikkat et canım
eğer çok yappamıyorsa sabah 1 çay kaşığı zeytinyağ içir
poposunu zeytinyağ sabun krem sürüp dereceyle az az değdirip uyarabilirsin o iyice ıkınmalarını sağlıyor

kendini aşırı yorma canım..çok yorulursan ağrı yapar...dikkat et..ayaklarını sıcak tat ve fırsat buldukça uzanıp dinlen..boshayallersmile

aslinda esim izin aldi dinlenebiliyorum bu günlerde is de yapmiyorum ki dün burda Tuna nehri dondu millet üstünde buz pateni bile yapiyor diye görmek istedik gittik bebekle biraz gezdik geldik aksama sol bacagimi kaldiramiyordum

bu sezeryan yüzünden ben simdi hic gezemicekmiyim, simdiden yasli teyzeler gibi oldum her bahaneye romatizmam tuttu derler ya ben de her seye dikislerim agridi dicem deyip yaslilar gibi yasicam

Canim ben normalde hergün 2 kasik zeytinyagi iciyorum son iki gündür unutmustum icmeyi ondan olabilir mi acaba
yani zeytinyagini bebege degil kendim icsem de ise yararmi ki?

poseidon bilmiyorumki olabilir canım sende iç onada içir bakalım düzene girecekmi sende yediklerini dşün veya kendin nasılsın onu düşün sende tuvalete çıakmıyomusun
be dikkat ettim ben çıkamadığımda kızım daha çok zorlanıyo
öğünlerimde mutlakaçorba yemem gerekiyo benim yoksa hemen bozuluyo düzenimiz

algr ben abdest aldım sadece sonrada şükür namazı kıldım
başka bişey yapmadım batıl inançlarla pek aram yok da
kayınvalidem 40 tas su pirinç bişeyelr söylüodu hiç söylemeyince gelemedi yapamadı bişey

selammm arkadaslar masallah duzene girmeye abslıyorlar yavas yavas benimkisininde gece 12 den once uyumama gibi bir duzeni oldu:))yok adamın gozu kapanıyor ama ver ona kucakta dolaşsin

ben de oyun halı almiştim ama soyle yukardan sallanan zamazingolari yok.eşime de diyemem ki ahdi bi tane daha alalim.keşke erkenden araştirmadan almasaydim.

ne zamna kullaniyor bu oyun halilari arkadaslar??benimki biraz ilgisiz ver ona ısığa baksin sizinkilerde de ısıga duskunluk varmi.ruzgarin kızı ve benimki ısıkcı da.korkuyorum valla bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…