2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ruzgar
gece uyuduk cnm
sabah ezanına yakın uyandık
masallah 2 gundur ıyıyız geceleri

bız hala 2 kullanıyoruz yaaa
cumartesı 3 aldım buyuk geldı
dun tekrar 2 numero aldık

ilk doğumumda kırkımda annem yanımdaydı...hatırlayamıyorum net olarak...bilmiyorumkismile

biz 37. günümüzde gezmeye çıktık . annem 40 basmasın dedi:) 40. gündede banyo suyuna altınyüzük attı. az tuzlu su ile ayaklarını koltuk altını yıkadı. birde 40 kaşık su ayırdı dua okudu falan.batıl ama adet olmuş..:lepi:

kızlar benim bebegim cok hasta oldu
bi terletiyorum bi üşütüyorum evde bereyle dolaştırıyordum doktorda kızmıstı
burnu tıkalı şimdide cok fazla öksürüyor soguk buhar verdiler ilaçlı
ne yapmam gerek ıhlamur filan versemmi
lütfen acil cevap yazın

öğretmenim bi yerde okudum kk da eşi göz dr uymuş
ışığa bakmaları tamamen reflextenmiş bi zararı yokmuş ben zararlıdiyre duymştıum rahatladım
sizinde halınız güzel sende oyuncak al yanına koyarsın canım illa yukardamı asılı olacak napalım

ben bacaklarına iz yapmaya başladıkça değiştiriyorum
4 bizede büyük yeni yeeni oluyor gibi 1 paketi öyle kocaman bezle bitirdik ama yavrum rahatladı

saol askitomcum:))
bunlar uzulecek sey degil de pişman oldum dusunmeden aldim diye...neyse bulurum bir caresini baska bir yerlere asarim sallandiririm oyuncaklari olmadi:))

irem çok geçmiş olsun
hiç bilgim yok bebeğe verilen çaylar hakkında
dr a gittikten sonramı çıktı öksürük
şurup falan verir

aşkitom maşalah ömere

Son düzenleme:
irem bence sutten baska bisey evrme ıhlamur falan..
ayrica serum fizyoşlojik ile burnunu acik tut devamli.atesi 38.5 ustune cıkmadikca ates dusurucu bile gerekli degil diyorlar.sen kapalı yani giyinik yerlerine bakarak nasıl giydirmen gerekeni anlarsin.

ruzgarcim cokkk saol rahatladim ya refleksmiş demek

bu da bizim oyun halimiz

örtmenim; hani denize girerken batmamak için köpük gibi sosisler oluyor ya.
renkli renkli uzun böyle..
onları yarım ay şeklinde halının üzerine koyuyorlar, yere değen kısımlarını zımbayla ya da başka bir fikirle sabitliyorlar.
üzerini çengelli iğnelerle ya da takıp çıkarılan oyuncaklarla süslüyorlar; süslü oluyor.
belkim düşünürsünüz öyle bişiyler, aklında olsun diye dedim..

bende 3 sayfa ilerledikçe en son kişi ne yazdıysa oradan giriyorum konuyakaydirigubbakcemile3

esmer ben daha kotu genelde en son sayfada ne avrsa ona bakiyourm:))

fikrinde cok guzelmiş hafif olur onlar.benim park yatagin var zaten oyle birseyi ama suan onun yatak kısmında uyuyor diye cıkartamıyorum.alt seviyeye gecince hali kısmını alabilicem:))takıcam ona ayna, oyuncak, halka vs

bu rada ben cocuklar icin olan aynadan koyuyorum iyi oyaliyor tabi her zamn degil ama:))

ömer gece 5 saat delıksız uyudu
masallah yavruma
sabah ezanında 5 dk oce kalktı
emdı alt degıstık 1 sdaat daha uyudu
dahada 8deb buyana ayakta

dikişlerim kaşınıyor izi iyice geçmeye başladı ortalar silik beyaz gibi oldu kenarlar hafif kırmızı
ama geçiyor ondanmıki

aynen öyle canım tüm bebekler ışık delisi am hiç değilse zararı yokmuş

masallahhh askitommm masallah insallah hep boyle guzel gider

ruzgar anneannem hep oyle der iyileşecegi zman kaşınırmıs yara.kızarma falan yoksa korkma zaten geciyordur.basi ve sonu en son iyileşir amaeliyat dikişinin

kızlar ya bişiy sorcam size bez almaya gidicem molfixin 4 9 kg olan bezini kullanıyorum ama lastik yerleri sıkıyo sanırım oğlumu hep izi çıkmış oluyo oğlum 6.5 kilo sizce değiştiriyimmi bezini bi büyüğüne geçiyimmi burda olanlar fikir verirse sevinirim cevaplara göre bez alcam oğlana

selam kızlar nasılsınızz 1ay kontrolümüzü olduk 4750 olmuş kuzum boyuda 54cm hepatit b 2doz aşısı yapıldı ogün acayip huzursuzdu hep ağladı zor bi gün geçirdik ama atlattık allaha şükür sizin bebeikler nasıl sağlıkları yerindedir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…