2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aşkitom gee gündüz kavramı oturuyodur belki artık aman gece uyusunda hem senin sütünde ii olur dinlenirsiniz bi güzel maşallah canım Allah nazarlardan korusun
gündüz uyanık kalsın gece yine yorulur güzel uyur

gün içindede gecede bebeği hep uyuyan var mı peki
nida Allaha çokşükür hiç ağlayan öyle huysuz bi bebek olmadı gazı olduğundada sadece ıhh diye sesler çıkarır o da gözler kapalıdır gören şaşırır uyuduğuna
bazı gğnler şaşıyo ama genelde hep böyle
hele dün uyku rekoru kırdı
acıkıp uyandı emince heen uyudu

sagol ogretmenım
bıde ömer boyuna gore zayıf bır bebek
bakalım çarsamba bellı olacak sutum yetıyomu
ınsallah yeter

masallahhh pamuk egecige:))

cadoloz
az once konustukta bunu iz yapinca degiştirmis arkadaslar benimki de 6 kiloyu gecti bu bitince 4 numara kullaianicam.iz yapiyor benimkinde de

cadoloz bizde molfix kullanıyruz bacaklarını 5. 5 kiloyken sıkmaya başlamıştı biz o zmaan geçmiştik 4 numaraya biraz büyük geliyordu öyle 1 paket bitirdik bile şimdi 6 kiloyuz
bezin biraz büyük gelmesinin sorunu olmaz ki seninkine belki birazcık büyük gelir yada tam olur artık

öğretmenim sağol bende bayadır bakmamıştım dikişime demin kaşınınca baktım beyazlamış baya sevindim

pamuk geçmiş olsun bi aşı geiride kaldı darısı 2. ay aşılarına inş maşallah canım oğluşuna çok güzel büyüyor

hosgeldın cnm
masallah egeye

bızımkı 1,5 aylık anca okadar olustur
boyuna gore zayıf ömer

askitocum uzulme bence yetiyor sutun.
sanirim 1yasina kadarki gelişimi cokta onemi degilmiş. onemli olan sutun yetmesi.yani seninkinin hep zayif olacagi anlamina gelmiyor.ya da tam tersi cok kilolu uzun bebek iri olacak diye birsey yok.cocugun genlerine bagli uzme sakin zayif diye kendini

ruzgarcim
amannn masallahhhhhh masallahhh

ögretmenım haklısın
eşimde bende bebekken zayıfmısız
şimdi masallahımız var
ben 2400 dogmusum mesela gunum doldugu halde

canım benimde öyle oluyor. bir büyüğe geç bence

pamukcum maşallah canım. bazen öyle ağlama krizine giriyorlar gazı mı vardı acaba?

cadoloz
az once konustukta bunu iz yapinca degiştirmis arkadaslar benimki de 6 kiloyu gecti bu bitince 4 numara kullaianicam.iz yapiyor benimkinde de
saol ögretmenimm teşekkürederizz
çok şükürr meraktan çatlıyodum nasıl gelişimi diye sütüm yok gibi bişey çünkü mamayla besleniyor evet 2ay verem aşısı varmış o çok sıkıntı yapıyormuş şimdiden korkuyorum çok kötü olucak diye
hosgeldın cnm
masallah egeye

bızımkı 1,5 aylık anca okadar olustur
boyuna gore zayıf ömer

saol aşkitomcum olsun ömercikte kocaman 200 300 gram farklar olsa ne olur olmasa ne olur sağlıklı olsunlarda gerisi boşş

pamuk korkma canım hepatit ateşte yapmadığı için şurup falan vermene gerek kalmıyo o sıkıntıyla öyle geçiriyo bebekler
bunda ateş korkusu acısıydı derken kullanılıyo o da onu rahatlatıyo
bizimki aşıdan 3 saat sonra kol bacak oynadıkça katıla katıla ağlamaya başladı
şurubuda sadece aateş düşürücü gibi düşündüm ağrı kesciliğini unuttum
yarım ölçek şurup verdi ne aprı kaldı ne bişey dr la konuştum sonra 6 sa arayala yarına kadar fitil ver sbaha bişeyi kalmaz dedi ayenn de öyle oldu hem ateşide çıkmadı

pamukcum maşallah canım. bazen öyle ağlama krizine giriyorlar gazı mı vardı acaba?

walla sanmıyorum delf saat öğlen 11den akşam 8e kadar ağladı dr aradım sordum banyo yaptır rahatlar dedi hemen yaptırdım daha banyodan çıkmadan uyumaya başladı şaşırdım kaldım ben daha çok huysuzlanır diye yaptırmamıştım banyosunu meğer dermanı suymuş egemin bende anlamadım okadar neden ağladığını kakasını falanda yapmıştı bi neden bulamadım yani

ya tabı pamukcum
önemlı olan saglık
sutum yetmıyor endısesı benımkı.ömerın klosundan çok

dra gıttıkya
mama verdım dıye cok kızdı dr
uyumaya zaman yok dedım
olsun o çeke çeke sutun gelır dedı
hakkaten de 6 gunumuz bugun hiç mama vermedım
çok sukur yetıyor galıba çarsamba bellı olacak
herseyın başı moral bunu anladım

ben ogün eve gelince paronox s fitil verdim o ateşini 37den 36.3e düşürdü başında kalmadı ateş ama ağlaması geçmedi dediğin gibi hiç durmadı şimdi 2ay giderken evde vericem fitili aşıdan önce sonra çok rahatsızlık vermesin diye aşıları ne zormuş walla şu aşılar günah yavrularımıza ama gereklide işte kıyamıyor insan

aşkitom ömerinde maşallahı var her bebek her ay aynı kiloyu alacak diye bişey yok seninkide ek besine başlayınca belkiçok yarayacak
ayrıca kilolu bebek illaki sağlıklı bebek demek değil canım
gerekli vitaminlerini alıyo içtiğinden Allaha şükr sağlığı yernde gelişimi iyi daha ne olsun
ama biz annelerde bi kilo aldırma aşkıdır gidiyo

sütün yetmezsede yetmesin mama diye bişey var mamayla byüyen bebek byümüyomu
annemin sütü doluymuş zatürre olmuş emzirememiş beni 2 ay emmişim hemde bende prematüreyim 2300 gr doğmuşum
kardeim 3 ay emdi benim de o da 2800 gr doğmuştu çoccuk 3 aydan sonra ağzını sürmedi ağzına sokunca öğürüyodu şimdi maşallahı var boy pos şimdiden yerinde
sen kendini sütdiye şartlama o zaman üzülüyosun dahada azalır sütün
süt konusunda en önemlisi moral su ve uyku canım

kızlar 2 ay asılarını nere yaptırdınız
özelde mı saglık ocagında mı

ben s.ocagında yaptırıcam
ordakı hemsıre daha cabuk bıtıyomus asılar taze oluyor dedı
bıde surup ates dusurucu vs saglık ocagından verılıyormu
dra mı yazdırıyoruz

cadoloz
saol canım

kararverdim geçiyorum opuyorumnanaktansaolun kızlr

canım o gazı o ağlama krizlerini sen bana sor benim oğlum bir gecede 11 kez morarmayı başarmış bir bebek ben artık ne şurup ne çay herşeyi bıraktım hiçbişiy faydaetmiyo benim oğluma n iyisi durumu kabullenmek ve büyümüesini beklemekkaydirigubbakcemile3

yetiyodur canım ya ömer ağlamıyorsa duruyorsa herşey normalse yetiyodur kesin yoksa susturmak mümkünmü bebeleri aç kalsalar herşey iyi çıkıcak bak görürsün sütünde vardır sen takma hiçbişeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…