selam kızlar nasılsınızz 1ay kontrolümüzü olduk 4750 olmuş kuzum boyuda 54cm hepatit b 2doz aşısı yapıldı ogün acayip huzursuzdu hep ağladı zor bi gün geçirdik ama atlattık allaha şükür sizin bebeikler nasıl sağlıkları yerindedir inşallah
kızlar ya bişiy sorcam size bez almaya gidicem molfixin 4 9 kg olan bezini kullanıyorum ama lastik yerleri sıkıyo sanırım oğlumu hep izi çıkmış oluyo oğlum 6.5 kilo sizce değiştiriyimmi bezini bi büyüğüne geçiyimmi burda olanlar fikir verirse sevinirim cevaplara göre bez alcam oğlana
selam kızlar nasılsınızz 1ay kontrolümüzü olduk 4750 olmuş kuzum boyuda 54cm hepatit b 2doz aşısı yapıldı ogün acayip huzursuzdu hep ağladı zor bi gün geçirdik ama atlattık allaha şükür sizin bebeikler nasıl sağlıkları yerindedir inşallah
saol ögretmenimm teşekkürederizzmasallahhh pamuk egecige:))
cadoloz az once konustukta bunu iz yapinca degiştirmis arkadaslar benimki de 6 kiloyu gecti bu bitince 4 numara kullaianicam.iz yapiyor benimkinde de
çok şükürr meraktan çatlıyodum nasıl gelişimi diye sütüm yok gibi bişey çünkü mamayla besleniyor evet 2ay verem aşısı varmış o çok sıkıntı yapıyormuş şimdiden korkuyorum çok kötü olucak diyecadoloz bizde molfix kullanıyruz bacaklarını 5. 5 kiloyken sıkmaya başlamıştı biz o zmaan geçmiştik 4 numaraya biraz büyük geliyordu öyle 1 paket bitirdik bile şimdi 6 kiloyuz
bezin biraz büyük gelmesinin sorunu olmaz ki seninkine belki birazcık büyük gelir yada tam olur artık
öğretmenim sağol bende bayadır bakmamıştım dikişime demin kaşınınca baktım beyazlamış baya sevindim
pamuk geçmiş olsun bi aşı geiride kaldı darısı 2. ay aşılarına inş maşallah canım oğluşuna çok güzel büyüyor
hosgeldın cnm
masallah egeye
bızımkı 1,5 aylık anca okadar olustur
boyuna gore zayıf ömer
canım benimde öyle oluyor. bir büyüğe geç bence
pamukcum maşallah canım. bazen öyle ağlama krizine giriyorlar gazı mı vardı acaba?
pamuk korkma canım hepatit ateşte yapmadığı için şurup falan vermene gerek kalmıyo o sıkıntıyla öyle geçiriyo bebekler
bunda ateş korkusu acısıydı derken kullanılıyo o da onu rahatlatıyo
bizimki aşıdan 3 saat sonra kol bacak oynadıkça katıla katıla ağlamaya başladı
şurubuda sadece aateş düşürücü gibi düşündüm ağrı kesciliğini unuttum
yarım ölçek şurup verdi ne aprı kaldı ne bişey dr la konuştum sonra 6 sa arayala yarına kadar fitil ver sbaha bişeyi kalmaz dedi ayenn de öyle oldu hem ateşide çıkmadı
saol canımmasallahhh pamuk egecige:))
cadoloz az once konustukta bunu iz yapinca degiştirmis arkadaslar benimki de 6 kiloyu gecti bu bitince 4 numara kullaianicam.iz yapiyor benimkinde de
cadoloz bizde molfix kullanıyruz bacaklarını 5. 5 kiloyken sıkmaya başlamıştı biz o zmaan geçmiştik 4 numaraya biraz büyük geliyordu öyle 1 paket bitirdik bile şimdi 6 kiloyuz
bezin biraz büyük gelmesinin sorunu olmaz ki seninkine belki birazcık büyük gelir yada tam olur artık
aslında benimde son 15gündür sıkıyo gibi geliyo bana ama sadecebacak kısımları bezi 2 paket jumbo almıştık bitsin diye ağırdan aldım oğlum ayın 4ünde 2 aylık olcak 1.5 hafta önce doktora gitmemzide 6.5 kilo gelmişti bide bacakları çok tombiş dün gecebacak araalrı pişmiş bugün alıcam bez beklemiycem bitsin diye saol canım bilgin için
öğretmenim sağol bende bayadır bakmamıştım dikişime demin kaşınınca baktım beyazlamış baya sevindim
pamuk geçmiş olsun bi aşı geiride kaldı darısı 2. ay aşılarına inş maşallah canım oğluşuna çok güzel büyüyor
canım o gazı o ağlama krizlerini sen bana sor benim oğlum bir gecede 11 kez morarmayı başarmış bir bebek ben artık ne şurup ne çay herşeyi bıraktım hiçbişiy faydaetmiyo benim oğluma n iyisi durumu kabullenmek ve büyümüesini beklemekkaydirigubbakcemile3canım benimde öyle oluyor. bir büyüğe geç bence
kararverdim geçiyorum opuyorumnanaktansaolun kızlr
pamukcum maşallah canım. bazen öyle ağlama krizine giriyorlar gazı mı vardı acaba?
ya tabı pamukcum
önemlı olan saglık
sutum yetmıyor endısesı benımkı.ömerın klosundan çok
dra gıttıkya
mama verdım dıye cok kızdı dr
uyumaya zaman yok dedım
olsun o çeke çeke sutun gelır dedı
hakkaten de 6 gunumuz bugun hiç mama vermedım
çok sukur yetıyor galıba çarsamba bellı olacak
herseyın başı moral bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?